6

Брегор

преди 8 години

Много е важно родителите да подхождат с добрина и нежност към детето винаги и да не му викат или изпадат в силно негативни емоции или да спорят пред него защото така го травматизират. Аз имам такава психологическа травма от детството ми защото съм ставал свидетел на караници между баща ми и майка ми, чуството когато си малко дете е ужасно все едно целия ти свят се разпада.

5

Брегор

преди 8 години

До знайкоКакто и да е, няма значение стига сме говорили за нея. Да се концентрираме върху темата и без това няма как да приема нечии ограничения с това с кой да комуникирам или не, това си е изцяло мое решение и на човека с когото комуникирам. Лека ти вечер.

4

Брегор

преди 8 години

Ами не се надявай а я питай, но чини ми се че просташкия език който използваш не и се нрави? Ти какво мислиш?

3

Брегор

преди 8 години

До знайкоТи си си я заплюл а знайко? А тя какво мисли по въпроса?

2

Брегор

преди 8 години

Едно от най-важните неща които трябва да научиш детето е да е честен човек и никога да не лъже. Никога, никога, никога и не никакви "бели" лъжи, само истината. Лъжата е змейска отрова, отравяща пагубно човека който я изрича. Лъжата деградира човека на толкова много нива, унижава го и го снижава. Древните перси учели синовете си докато не пораснат само на три неща - да казват винаги истината, да яздят кон и да стрелят с лък. Върху истината може да се градят и другите добродетели.

1

Ники

преди 8 години

Много истинска статия,браво на този който я е написал!