5

Анонимен

преди 8 години

ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПРИ ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА!В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ РАБОТАТА НЕ САМО НЕ Е ДОБРЕ СВЪРШЕНА ,АМИ СА НАНЕСЕНИ ЗНАЧИТЕЛНИ ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА И ГРАЖДАНИТЕ И БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА БНБ.ВМЕСТО ОТГОВОРНОСТ ТЕ ПОЛУЧАВАТ И БОНУСИ КЪМ ЗАПЛАТИТЕ.ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКИ ДА НИ НАКАЗВАТ ТАКА ПРИ ЗЛЕ СВЪРШЕНА РАБОТА И ПО-БЪРЗО ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВАТА

4

Анонимен

преди 8 години

Всеки се вторачил в заплатите на УС на БНБ, а по-важното е останалите заплати там какви са. Ако се тури таван на заплатите на УС на БНБ, ще трябва останалите заплати там да станат по 50-100 лева.

3

Анонимен

преди 8 години

В последните 26 години, въпреки цитираният в статията текст от Закона за БНБ, заплатите в БНБ са доста по-ниски от средните за банките за същите длъжности и масово кадрите на БНБ бягат от там и отиват да работят в банките с неколкократно по-високи заплати. Би трябвало на всеки да му е ясно какво означава това. Ако се иска от БНБ да работи, както трябва, ще трябва и да се плаща, както трябва.

2

77777

преди 8 години

Накратко - не може да се иска от БНБ да контролират банките, ако хора на началнически позиции в БНБ, получават по-малко от обикновените експерти в банките. Никой няма да иска да работи в БНБ, защото няма смисъл с толкова ниски заплати и второ, ако някой все пак работи в БНБ и взима 400-500 лева заплата, какво ще стане, ако му предложат подкуп?

1

до 1

преди 8 години

Нашите пари отиват в бездънната яма наречена бюджет, не в банките както става ясно от статията.На олигархията парите отиват в банките и затова за тях има лихва печалба за нас не .