43

Hrant

преди 8 години

Tezi ne sa nikavi musulmani. Tova sa plateni Tsigani... Dnes sa muslulmani, utre shte sa Hristiqni i t.n..

42

Nazim - Istanbul

преди 8 години

Koito iska Islam da si hodi v starnite sas sheriatska sistema - kato Saudinska Arabia, Afganistan i tn.Bulgari sabudete se, ne pozvolqvaite na radikalniq islam da vleze v Bulgaria...

41

Анонимен

преди 8 години

Лошо става :( До къде ще я докараме не знам?

40

Марияна

преди 8 години

Вчера като й гледах интервюто може да иска исляма ама да се ограмоти малко .

39

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам следното. Ислямът е най-тежката форма на религиозен фашизъм. Защо не е забранен и защо последователите му не са по зятворите и лишени от европейски паспорти? Защо, ако си последовател на Мусолини си опасен фашист, а ако си последовател на педофил-убиец си невинен? Докога лицемерие? До кога двойни стандарти? Кал ще живеем в бъдеще? Как да бъдем цивилизовани след като сме удавени в ислям?

38

онз

преди 8 години

аз па искам да върнат света софия в константинопол. например.

37

Анонимен

преди 8 години

"Искаме да си проповядваме исляма" Като искате омитайте се в Анадола../....."

36

Анонимен

преди 8 години

"Той е невинен виновни сме, че сме мюсюлмани", каза още Светла Димитрова.===Виновни сте, че проповядвате джихад. Нямате нищо общо с исляма. Мъжът ти е проповядвал насилие и джихад. Това е различно от изповядването на исляма.

35

Evalaa

преди 8 години

Evala na Ahmed Musa..borec za svoboda

34

emma

преди 8 години

Kato iskat islqm da si hodqt tam kadeto go propovqdvat. Balgaria e hristianska darjava i ne iska islqmisti.

33

Кукувица

преди 8 години

Какво би се случило на една Ромка, ако иска да проповядва Християнството в Саудитска арабия?Сигурно не би била вече между живите...Аз не искам да предлагам такива радикални мерки, нито пък България е Саудитска арабия. Смятам, обаче, че няма да е лошо, ако хората, които искат да си проповядват Исляма да го правят на верните места, т.е. в Саудитска арабия. Така няма да има обидени.

32

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо се прави реклама на турцизираните роми а българизираните роми се крият в Държавата , странно явление в България

31

Анонимен

преди 8 години

Време е България да върне първичните ромски имена на ромите , незнам какви имена са имали по време на Византия по тези земи , но не са български или турски , така ще е ясно кой какви ги върши

30

Комунизма

преди 8 години

Сямяната на Имената 1986 година изигра голяма роля тука , сега Ромите не се знаят какви са преименуват се на всякакви , за какви ли не се представиха , Държавата е виновна най вече Комунизма на Живков

29

до: 58

преди 8 години

Там е работата че тя е нито българка нито туркиня , а Българееща се ромка с страни наклоности

28

Цирк срещу пари

преди 8 години

Или някой ги кара да го правят тоя Цирк срещу пари или въобще не са ориенторани в живота

27

Пазарджик

преди 8 години

Най - стабилните хора в България са мюсюлманите в Пазарджик от кв. Изгрев, които представляват около 50% от квартала. Няма кражби, изнасилвания, алкохол и дрога! Къде другаде в България го има това спокойствие? С тези акции и медийни атаки нагнетявате обстановката, жителите тук са мирни граждани и въпреки опитите на медиите и правителството, това няма да се промени!

26

Анонимен

преди 8 години

Аз как да знам, че това била жената на Ахмед Муса? Така зачухлена, всяка може да е.И, да, на самолетчето и право при ИД, да се вземат.

25

Бивш атеист

преди 8 години

Дано се осъзнаете и поемете по правилния път, преди да е настъпила смъртта, скъпо сънародници. Времето ни на Земята е ограничено, рано или късно ще умрем и нашите тела ще бъдат изядени от червеи и буболечки. После Аллах в деня на Страшния съд ще ни върне пак в същия вид преди смъртта, чак до пръстовите отпечатъци(пише го в Корана) и тогава ще бъдат противопоставени нашите добри и лоши дела.

24

s

преди 8 години

tia se pravat naludi