65

Анонимен

преди 8 години

СПЕШНО ВЪПРОСНИЯ ГОСПОДИН ДА ОТЗОВЕ ДЕЦАТА СИ ОТ ЗАПАДА ОТ ЛУКСА В КОЙТО СЕ КЪПЯТ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В КАЗАРМАТА И ПРАВО НА ГРАНИЦАТА ДА Я ОХРАНЯВАТ АМА БЕЗ ОРЪЖИЕ. ТОГАВА ДА ТЕ ВИДЯ АЗ ОХРАНЕН *** КАК ЩЕ РЕАГИРАШ. ДАЛИ ЩЕ ИСКАШ ТОВА. МНОГО Е ЛЕСНО ЧУЖДИТЕ ДЕЦА ДА СЛАГАШ НА ПРЕДНА ЛИНИЯ. А ТВОИТЕ ТЕ НЕ СА ОТ БЪЛГАРИЯ НАЛИ?????

64

Shark

преди 8 години

Това ще е капката, която ще прелее чашата на народното недоволство. Значи не може шайка продажници да ни управляват вече 25 г и да карата синовете ни да ходят да се бият за тях. Няма да го бъде. Първо да отидат в казармата вашите синове, ще ги върнете от чужбините където ги пратихте и тогава нашите. Няма да стане тази, ще има бунт. Унищожихте всичко - армия, здравопазване, образование, крадете безочливо и нагло, сега децата ни в казама ще вкарвате. А вас в затвора искате ли да ви вкараме, мръсни

63

анон

преди 8 години

Казарма само за трайно безработните в трудоспособна възраст...Нямате толкова пари да ми платите да ви служа.

62

Dino

преди 8 години

Da slujish na Rodinata e dalg na vseki uvajavast sebe si chovek,no ne mojesh da zadaljish strahlivci.pederasi,mamini sincheta,mishleta I t,n,...Zatova armiiata triabva da e dobrovolna,Koito iska tova da mu e profesiia za cial jivot .camo togava da e platena.Za 6 meseca-bezplatno.no s privilegii za namirane na rabota ili danachni oblekcheniia sled tova.

61

Анонимен

преди 8 години

Колко неграмотни хора са тези дето уш мислят горе цялата държава убъркаха та сега някои да ходи техните деца да идат и даги убочават имат пари

60

мда

преди 8 години

Връщайте първо милионите и после се извинете на народа за крадливия преход .След това може пак да връщате армия,здравеопазване ,обраование и тн . То само с мокри сънища на Краси и Валери не става.

59

Анонимен

преди 8 години

Израснах в страна създадена от тази напаст на снимката. Страна на беззаконие, безправие и бедност.Където богоизбраните са богоизбрани, а крепостният е роб. Сега ми говорят да съм ходел и умра за тях, да съм се бил срещу турците.Ако искате народа да се пази - право на хората да притежават оръжие, право на самозащита и право на защита на собствеността им. Страх, а?Това е разликата между свободен и роб. Не казарми.Казарма, това ще е последната ви грешка. Аз с турци за вас няма да се бия.

58

0

преди 8 години

Българи, докато неизметем тези *** от парламента и властта ,България ще затъва в блатото още повече а може да бъде въвлечена във война за защита на ***....ските ценности.

57

Анонимен

преди 8 години

Казармата е отживелица и никога няма да се върне - ТОЧКА ПО ВЪПРОСА.

56

Анонимен

преди 8 години

Prav e Valeri Simeonov che trqbva da ima kazarma! Maj koito nee hodil na kazarma neznae kak da se darji sas horata uvajitelno!

55

Анонимен

преди 8 години

Валери Симеонов като толкова иска да има задължителна казарма трябва да даде пример като веднага премине на военна служба като наемен войник. За коя суверенна държава говори този ***?.

54

Анонимен

преди 8 години

До ЖороТи не си чул, аз съм чул!Службички на държавна хранилка, десетилетия наред са само за едните. За другите - копай тютюна, да ти го изкупим на безценица!

53

Анонимен

преди 8 години

Лично аз нямам нищо против мюсюлманите. За мен те са доста рабтливи, съдят си тююна,, много от празниците на алияните се припокриват с нашите - Хедерлез - Св. Георги. Но за съжаление напоследк от чужди ислюмски държави се опитват да радикализират нашите мирни братя - помаците и българските турци, това не е добер за нито една от двете страни - нито за етническите българи, нито за българските турци. надявам се духа на мирно съжителстване да се запази.

52

Анонимен

преди 8 години

казарма срещу заплата , а не безплатно, щом като си плащаме усигороки и здравни сами , значе трябва да се плаща срещу служба ,

51

Анонимен

преди 8 години

Рубладжиите от Петата колона искат казарма, защото фашистът Путин му трябва пушечно месо против Ердоган.Аз проблем с Ердоган нямам, нито България с Турция. Фашистът и султанът да се оправят сами.

50

Жоро

преди 8 години

до 52 - аз пък съм бил сред помаци и сред Девин, и сред Якоруд, и в Триград и веднъж не чух как някой каза на помака, "какъв българин си " напротив постоянно внимавахме да не ги обидим и неговорихме на религиозни теми а сме били бяхме група от над 30 човека - по различин поводи. не съм чул и някой от помаците да се е оплакал, даже имаме приятели сред тях.Нещо повече, баащ ми е българин от Кърджали, но имаме добри познати турци в града. Обикновените христ. или мюсюлмани ги делят политиците-

49

Анонимен

преди 8 години

Ако беше много хубаво да се ходи в казарма Волен Сидеров щеше да е ходил

48

лорд Минчев

преди 8 години

Идеята за задължителната казарма е прокарвана от гей-лобито. Като затвориш на едно място мъже в най-активната си сексуално възраст, току виж у някой се събудили неподозирани наклонности. Коплименти за Валката ! Лично ще му направя задълбочен АНАЛиз на политическата обстановка.

47

Анонимен

преди 8 години

би моглоад се тренира разчитане на следи, маскировка и др. такиваиначе - на армията и трябва основон техника. Й без това според стандартите на НАТО трябва да увеличивама парите за АРмията, а ние ги намаляваме.....трябва най-накрая да построим и цялостан ограда, а не само 33 километра.

46

BG

преди 8 години

До 57 - ако се въведе подобен СИП определено не трябва да се води от фуражки - щото *** да видиш в Карлово и Казанлък "елитните" бойци от Ирак как "оцеляват" по кръчмите :)))Колкото до подобни умения - ами има си предостатъчно клубове по бойни изкуства - който си желае и има влечение, може да се запише без проблем