44

Анонимен

преди 8 години

за убийство на куче или котка вкарват в затвора,а тези двамата братя още са на свобода.....дано някое куче отмъсти за Тодор,когато му се изпречат някъде тези изверги,пък било то и на пешеходната пътека

43

sostin

преди 8 години

Този другар, да спре да се плюнчи по телевизиите и да търси под вола теле, щото стават вече жалки. Брат му налита на хората с бокс ,има дори и попаденя, но той това удобно го пропуска и просто си иска виновен , иска щото ще има парички и тн. Жалка история. Вместо да седнат и да помислят трезво , да направи нещо за младежите , да направят някви събирания , да коментират излишната агресия и самонадеяност у подрастващите, той седнал да *** и пищи. Да тежко е да загубиш брат, но айде малко разум.

42

Анонимен

преди 8 години

Napravixte cqla datjava na maimuni semeistvoto mu i rodnite ni medii PROKURATA kaza bolen e bil

41

...

преди 8 години

До кога ще ни занимават с този случай. На всеки с малко акъл в главата, става ясно, че Тодор си е сам виновен, а и момчето е имало здравословни проблеми, колкото и да отричат роднините му. А колкото до тях ми се струва, че трябва тях да съдят за лъжливи показания. Всеки ден си ги променяха. Защо? Това, че има смърт не значи, че има убиец, нали? Що за малоумие е това:Има смърт, не може да няма вина!Значи слизаш от колата с бокс в ръка, за да раздадеш правосъдие, умираш и някой ти е виновен.

40

Кондуктор

преди 8 години

Има ли смърт, има и виновен. Гуньо мивана през релсите там дето е забранено пред влака и си отива. Има ли виновен? Иам - Гуньо!

39

Анонимен

преди 8 години

Вината е изцяло на Тодор , на роднините му и на приятелите му. Защо трябва да обвиняваме други хора, за тяхната вина?

38

Анонимен

преди 8 години

Не познавам тези от Враца и врачанско, но си мисля, че всеки трябва да си представи какво ще стане, ако на пешеходна пътека ти свиркат с клаксон, обикновено само те псуват, но ако излязат да те бият с бокс или палка и от превъзбуда с бияча стане както с Тодор, кой е виновният?

37

Анонимен

преди 8 години

да разбирам ли, че според теб "чест и достойнство" е да налетиш на някого с бокс на ръката?

36

12123

преди 8 години

Окръжната прокуратура във Враца - ***

35

до 36

преди 8 години

Да разбирам ли,че щом човек е болен трябва да няма чест и достойнство и все едно ,че е в джунглата...да не реагира ,когато го бият примерно,защото може да ядоса биячите си допълнително и те да решат да не го оставят жив....ами ако Тодор беше излязъл не с бокс ,а с нож или пистолет, и бе убил някого от братята или и двамата.....тогава на чия страна щяхте да сте ....защитници на убийците....

34

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера хората, които искат на всяка цена да изкарат виновни двамата братя, когато за всеки нормален човек още в началото беше ясно, че те нямат вина! Вярно, имаше медийна истерия, която подхранваше тази лъжа, но хората поизтрезняха, позамислиха се и повечето излъгани разбраха, че са били подведени да обвиняват двамата братя, но останаха няколко все още неразбрали. Не схващате ли, че Тодор щеше да почине, когото и да беше бил в случая, може би вас или приятелите ви, или роднините ви?

33

Анонимен

преди 8 години

Биячът е Тодор - това е повече от ясно. Двамата братя няма как да ги нарека биячи, след като Тодор ги е удрял с бокса, ритал ги е, а е тренирал бойни спортове. Колкото и парадоксално да звучи на някои - справедливо е роднините на бияча Тодор би трябвало да платят обезщетение на битите братя. Това, че Тодор е починал, не го оневинява, а роднините са наследниците му.

32

Кон

преди 8 години

Браво на брата на загиналия! Така трябва да се защитава име и чест. Тук има хора с престъпни наклонности - заплахи му пишат, лъжат за да помогнат на хулиганите, които са били Тодор.Журналистите досега не са излезли със статия, в която да опишат пълна картина на фактите. Злоумишлениците по форумите използват това, като лъжат за бокса, за поведението на загиналия - нямат срам, защото той не може да им отвърне.

31

До 19

преди 8 години

Абсолютно иска отмъщение и то на всяка цена. И този брат не малко лъга в ефир - слушах му интервютата. Като слушаш брата, майката, гаджето..как извъртяваха нещата и е ясно в каква среда е виреело момчето. Не оправдавам и биячите. Те са по-големи, трябвало е да имат по-зряло поведение. Лошо стечение на обстоятелствата!

30

До 23

преди 8 години

Мда ама болните хора не скачат да се саморазправят с бокс в ръка. Болните хора са отговорни към здравето си и обикновено се пазят. Избягват конфликти, защото "много кардиолози", с които братът бил говорил след дъжда качулка са седнали и са му обяснили, че ако действа така, ще му се случи онова. С тези кардиолози е трябвало да говори момчето живо, а не след това...След това акъли много, особено когато не се налага да се подпишеш под експертиза на вещо лице, от която зависи съдбата на други хора.

29

Анонимен

преди 8 години

Май на всички (институции, експерти, свидетели, общество) се изясни истината около случая. Само на роднините му, не им е ясно.

28

Един Българин

преди 8 години

До защитаващите "поничките": Не знам кой ви плаща, но ако вие бяхте загубили брат си или баща си в такава ситуация кирливите 1-2 винетки в пари не биха ви били достатъчни да преглътнете мъката си.Опомнете се, НЯМА начин стресът да не е допринесъл за обостряне на сърдечното заболяване без да съм лекар (но пък имам вроден дефект).

27

ferdy

преди 8 години

Тези много кардиолози, с които са говорили, да излязат с имената си и с професионалното си реноме. А семейство, което дава в ръцете на 18-годишно Ауди, за да се прави на мъж, сега изпитва болка. Разбираемо! И търси кой да го отнесе за смъртта на детето им. Сигурен съм, че нито за миг това семейстно за нищо не се упреква - за среда, за възпитание, за ценности, за грижа и превенция на това здравословно състояние! Те искат нещо конкретно да постигнат - око за око!

26

Кон

преди 8 години

Това за стреса е пряка връзка, която прокуратурата имаше намерение да провери допълнително. Надявам се да са го направили, и да са установили че връзката не е причинна. Т.е. битият се е стресирал, но стресът не е причина за смъртта.А по-надолу доста хора лъжат, не знам на чия страна са лъжците.

25

Има вина

преди 8 години

Вина има - тя е в Тодор и в роднините на Тодор, майка му, брат му, ...Да го бяха възпитали както трябва, а той да се беше съобразявал с здравословното си състояние, а не да бие хората по улиците с бокс.