70

Прав сте

преди 8 години

До до126Да, прав сте, че кой каквото пожелава, му се връща двойно. Русия повече от век желае да ни отдели от Македония и Украйна се отдели от Русия.

69

И правилно

преди 8 години

До до 52-ЛольоИ правилно е бил репресиран руската власт Аксаков. Има някои доста неблагоприятни за българския народностен дух изказвания. Като това, че не са нужни разни Крумовци и Симеоновци, що сме шумели толкоз много с историята си, не можело ли и без това. Те, руската власт не за туй го е гледала на криво, но си е заслужавал.

68

Русия

преди 8 години

Да се сложи на масата за преговори българския национален въпрос. Ако Русия признае българския характер на Македония и някои и други спорни въпроси между двете държави (че сме воювали против СССР през Втората световна, когато всъщност до есента 1944 не сме във война с тях, а после воюваме на тяхна страна и даже под тяхно командване) се поизчистят - моля. Аз ще съм първата, която ще иска съюз с Русия. При противобългарския тон, който държат сега, е трудничко да стане.

67

благодаря

преди 8 години

Мерси за примитивната и платена антируска пропаганда! Благодарение на нея станах още по-голям привърженик на Русия!

66

кучето на Путин

преди 8 години

В ЕТ "герб-Буда" и в ЕНП има повече руски агенти, отколкото в БСП! Все пак агент Буда подари куче на Путин. Станишев не му е правил такива подаръци!

65

0

преди 8 години

Политиката на Русия е агресивна, а на Запада - глупава. Труден избор.

64

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ И РУСНАЦИТЕ ИМАТ ОБЩИ КОРЕНИ. И ДВАТА НАРОДА СА СЛАВЯНСКИ, И ДВАТА НАРОДА ИЗПОВЯДВАТ ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ.БЪЛГАРИЯ Я ИМА НА СВЕТОВНАТА КАРТА /СЛЕД ПЕТВЕКОВНОТО ОТСЪСТВИЕ НА ТАКАВА ДЪРЖАВА/ ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ.ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДОВОДИ СА БЕЗСМИСЛЕНИ

63

без изключение

преди 8 години

Прави са другарите от "Нова посока", филиал на ИДИЛ! В България е пълно с руски агенти! Целият народ на България, всички без изключение, са агенти на Русия!

62

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ И РУСНАЦИТЕ ИМАТ ОБЩИ КОРЕНИ. И ДВАТА НАРОДА СА СЛАВЯНСКИ, И ДВАТА НАРОДА ИЗПОВЯДВАТ ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ.БЪЛГАРИЯ Я ИМА НА СВЕТОВНАТА /СЛЕД ПЕТВЕКОВНОТО ОТСЪСТВИЕ НА ТАКАВА ДЪРЖАВА/ ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ.ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДОВОДИ СА БЕЗСМИСЛЕНИ

61

Само България

преди 8 години

До право на изборБългария трябва да избира между България и България.Макар че може и да попаднем в положение да избираме между Турция и Русия. Дано не се докараме дотам. Западът избра мюсюлманите пред Русия, да си бият главите.

60

Анонимен

преди 8 години

До болшевикито се видя кой са болшевиките, вчера на паметника на съвецката армия. 30-на охлюва на кръст.

59

Анонимен

преди 8 години

До двойно повечеМи публикувай го ти, защо чакаш някой друг да ги публикува. Още повече явно ги знаеш всичките...

58

болшевики

преди 8 години

Най-червените болшевики и русофили са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

57

Юда

преди 8 години

Слагачество и слугинаж. На българин е позволено да слугува само на българския народ.

56

двойно повече

преди 8 години

В България има двойно повече агенти на Цру, на Мосад, на Бнд, на Сорос, на турското разузнаване МИТ и т.н., в сравнение с броя на агентите на ДС! Защо никой не публикува списъка на чуждите агенти?

55

Анонимен

преди 8 години

До право на изборНе ти схванах мисълта. Що трябва да избираме между турция и русия. Не може ли между Германия и Сащ примерно ?

54

право на избор

преди 8 години

България трябва да избира. Между отоманска ислямска Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

53

дълбоки корени

преди 8 години

Българинът го свързват толкова дълбоки жизненоважни корени с Русия, които нито ЕС, нито НАТО, нито САЩ, нито тримата взети заедно, могат да ги изкоренят.

52

Тинев

преди 8 години

Запада така иска да ни откъсне от Русия?Имат нужда от " СПЕЦИАЛИСТИ - нужници ". Според тях, българите само за това стават.

51

агитпроп

преди 8 години

Евродокладът установи, че през 1860 година граф Игнатиев е искал да попречи на хан Аспарух през 680 година да премине Дунава. И че благодарение на 5-вековното турско робство, България се е освободила от руско влияние.