123

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ са демократи по телевизията - когато се стигне до сметка БКП конституцията ги пази !

122

made in Bulgaria

преди 8 години

Бойко бачка като премиер по БКП - законите , неще да ги променя грам , ама иначе е демократ !Бойко всички чакаме за съдебна реформа ?Кво става там ?Викаш готино е да си премиер демократ , но да спазваш БКП закони и конституция по - която си недосегаем а ?

121

Анонимен

преди 8 години

Целият парламент,заедно с правителството,на "народен съд",за ОСЪЗНАТО ПРЕСТЪПНО ГЛАСУВАНЕ , в ущърб на народа изтегляне на заем от 16 млрд. лева и хвърлени за "оздравяване " на КТБ,вместо да фалира същата.И Изобщо този наш *** "народ" трябва да изиска ПРИ ВСЯКО ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМ ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,да изиска одобрение от народа,чрез референдум.Иначе зомби овцете ще продължават да плаща чуждите престъпления, престъпниците ще продължават да им се хилят,когато ги "съдят".СЪБУДЕТЕ СЕ ОВЦ

120

Лъжльото the movie

преди 8 години

Опашата лъжа!!! Не помагали на олигарси?!! А тогава защо почти всички инфраструктурни ремонти в София се извършват от фирми на Пламен Павлов - съпруг на "малката" винеткопродавачка?!! И след като не помагате на олигарсите, не помагате на простосмъртните ... тогава къде отиват парите

119

Анонимен

преди 8 години

Да бе как може да го казват на глас веднага ще им назнача проверки ...

118

NARODA

преди 8 години

BOIKO DA VNIMAVA NARODA DA NE IZBUHNE,ZASHTOTO...

117

Може бе, цървул!

преди 8 години

Сега създавате олигарси от търговците на гуми- зимни гуми от 1 ноември до 1 април означава всяка година да заделяш за всяка кола поне 800 лв за гуми. Подобно на гражданската отговорност и винетката! Ако не са олигарси, какви са , бе? И катаджиите като наказателни команди ще налагат картела.

116

TSANE

преди 8 години

MAI TSVETAN VASILEV E SAMO BUSHON,KOITO OBACHE SE USETI I IZBIAGA.AKO NE BESHE TAKA VECHE DA SA RAZKRILI VSICHKO

115

VALENTIN

преди 8 години

MOJE.MOJE.NALI E DEMOKRATSIA BE BOIKO

114

Дали не е скандално

преди 8 години

А вие знаете ли, че собственикът на Юлен се казва Георгиус Георгиу, който се оказа социално слаб. Скандално, а?

113

IVAN

преди 8 години

V TAZI SKAPANA DARJAVA I BIL GATES DA DOIDE ,NIAMA DA MOJE DA PROBIE,TOVA E.OT PREHODA DO SEGA NI UPRAVLIAVA MAFIATA

112

Бай Тошо

преди 8 години

Да не би аз да набутах милиарди държавни пари в КТБ?

111

Анонимен

преди 8 години

Крадеца вика дръжте крадеца , ама какво да се очаква от един бодигард на тато

110

Анонимен

преди 8 години

Гн Премиера трябва да върне от собственият си джоб,парите от ктб които върна на хората.Никoй нее питал от населението дали да взема заем от 16 милиярда,гласуваха го в Парламента,но тези 240 метъражии няма дъги връщат тези милиярди а народа щеги връща.Нито работа създаваш на народа нито със нищо не помагаш на населението.Просто си гледаш олигарсите които ти осигоряват гласовете.Вие излезнахте абсолютен разбойник.Вече си непоносим.

109

Анонимен

преди 8 години

думите ви гн Борисов не променят фактите

108

г. т.

преди 8 години

Най-гадното от цялата история е, че унищожаваме Пирин, обект на Световното културно наследство, за да може една офшорка да *** милиарди. Една офшорка, която дори не плаща данъци в България. Какъв е смисълът от това?Освен това някой може ли да провери колко пари плаща Юлен за концесията и за каква площ?

107

BULGARIN

преди 8 години

NE MOJE DA IMA BEDEN NAROD PRI CHESTNO UPRAVLENIE .A NA OLIGARSITE POMAGATE I OSHTE KAK.LIPSVA VI DOSTOINSTVO-TOVA E.

106

Анонимен

преди 8 години

И пеевски и баце са аватари на една групировка. Може да не е съставена от нобелови лауреати, но е достатъчно опитна в ченгесарските номера (заради миналото си) и специфични познания как да се възползват от хорските страхове и слабости. Сега ще подменят единия аватар - пеевски. После при необходимост ще подменят и баце. Важното е да се вдига пушилка, а те да продължават да си действат зад димната завеса.

105

Анонимен

преди 8 години

"Борисов избухна ..."---Ама да избухне като балон ...

104

Анонимен

преди 8 години

Гн Борисов вие не помагате на олигархичният кръг,просто сте началника на герберската мафия.Вие сте невинен,вие сте детствен за грешките си.Вие незнаете нищо на този свят за КТБ за гн Пеевски за гн Доган.Даже сте и много беден трябва дави съберем малко помощи от пенсийките на неподвижните и от полу живите пенсионери,които вие никога несте се спрели при нито един пенсионер и дъго поразпиташ как е кара.Просто тисе представи за страшилището на мафията,а то какво излезна,бил им си началнилът.Идиси нищо нети вярваме вече.