137

Анонимен

преди 8 години

Нали до скоро го хвалихте доган бе маймуни и орден ми дадохте защо св го плюете??? Не ви се харесва но за съжаление немате силата да го спрете, яд ви е а??? Защото е по богат от вас ли??? Или по силен??

136

Анонимен

преди 8 години

Кво ми пишеш за катар бе нали сте европейци, като пиша нещо тук знам го 100%. Chanel4 виж и ще видиш водещата с бурка. Нали не харесвате арабелите що ми се сравняваш с тях??

135

Анонимен

преди 8 години

Дори катарската телевизия нява водеща с бурка! И това не е пример за толерантност, а за агресивно налагане на чужд начин на живот на местното население. Но народите почнаха да се усещат, крайно време беше.

134

До всички р-еза'

преди 8 години

Господа меми шолвари време е с вашата партия да поемете към родината си-долината на широките ***

133

Анонимен

преди 8 години

В Англия има водеща на новините с бурка на главата. В Бг нападат жени с бурки по улиците или ги обиждат. Явно не са толкова толерантни в Бг колкото се представят

132

Анонимен

преди 8 години

Изпуснахте Доган и сега се чудите на кой кон да заложите. Ама Местан е муле, да си знаете от сега, няма как да спечели надбягването. И с бурките в Европа нещо сте се "объркале", никъде не са законни! И няма начин да обичаме Турция с нейната външна политика към държавата ни и претенциите й към нас. Не сме й собственост! Да си командва у дома кюрдите.

131

До 150

преди 8 години

Агитация на турски... може, НО в Турция. Тук-НЕ!!!

130

Анонимен

преди 8 години

Къде турски, къде руски...само да не е български. Това е на доган целта.

129

Анонимен

преди 8 години

Доган и шайката бандити са ни се качили на главите. Играят ни перверзен турски театър. Ние БЪЛГАРИТЕ не сме толерантни ами сме глупави, че ги търпим тия гaдове."Че и партията на Корморан Исмайлов търпим, че и Местана още една ще прави... А истината е, че ДПС вече явно не върши работа на Турция, така , както им се иска. И набързо я обявиха за руска, вражеска един вид. Подготовка с яростна медиина канонада "турците" да се насочят към Местан, "нашия" човек.

128

Германия

преди 8 години

В Западна Германия във всеки квартал има джамии. Бурките са разрешени, разрешено е и на жените да им се виждат само очите. Ние мюсюлманите уважаваме немците, защото и те ни уважават.ПП: Турците в Германия наброяват 3,1 млн., като 25-30% от тях са етнически кюрди, с турски паспорти.

127

Анонимен

преди 8 години

Защо в бг са настроени толкова към турците?? Ако са арменци американци или други ще им се дупят. Турция спонсорираша училища??? Кой спонсорира америкнския колеж??? А британското училище в София??? Има обяснение защото в Бг ги е страх от турците ама голям страх защото то доганчо си върти всички на малкия пръст

126

Анонимен

преди 8 години

ДпС не агитира ли на руски?

125

Анонимен

преди 8 години

ДПС не е турска партия бе явно не знаете че е създадена от ДС и комунистите да управляват малцинствата щото ги беше шубе за да не стане кат Кипър. То ако ДПС в туркса партия явно Пеевски е най-големия турчин.

124

Анонимен

преди 8 години

В западните държави правителствата отпускат пари за финансиране на културни мероприятия за чужденци живеещи в нея държава. Тук едни *** се обясняват че неможело онова и това на запад, къде се слагате има ли база за сравнение със западноевропейските държави? Ако Бг е Германия нека да не агитират на турски, направете Бг кат Германия и да ви видим

123

Анонимен

преди 8 години

Кво ми говориш за германия бе *** ако в Бг уважавате малцинствата колкото в Германия браво ще ви кажем.О, значи в Германия има турска партия в парламента и турският е станал официален език? Брей, пък ние да не знаем!

122

Анонимен

преди 8 години

Доган и шайката бандити са ни се качили на главите. Играят ни перверзен турски театър. Ние БЪЛГАРИТЕ не сме толерантни ами сме глупави, че ги търпим тия гaдове.

121

Анонимен

преди 8 години

Кво ми говориш за германия бе *** ако в Бг уважавате малцинствата колкото в Германия браво ще ви кажем.

120

Анонимен

преди 8 години

Няма "наднационални" закони, които България е подписала! Има Българска конституция! И в България официален език е българският. Защо не се пробвате в Германия по същия начин и със същите искания и мотиви? Да видя германецът как ще ви се върже на претенциите?!?? Там сте поне осем милиона, и?....

119

До боц

преди 8 години

Много лесно не общувай бе маймунооВ света 300 млн говорят турски и 6 млн български от които само 3 млн са българи. И колко езика знаеш ти? Турците родени в Бг знаят поне 2 езика а ти??

118

Анонимен

преди 8 години

До 125 Българите са най-толерантният народ на Балканите.