65

хахахахахахаааа

преди 8 години

До 95Вече са го решили началниците!!!!!!!!!!!!!!!!

64

До 91

преди 8 години

Абе ти да не си новия Нострадамус,новата Ванга,новата Вера Кочова...ами да новата овца на заколение

63

1

преди 8 години

От време на време се случва българската държава да предприеме правилни действия. Можем спокойно да кажем, че турците са изгонили българският посланник без каквато и да е причина. Лошото е, че в политиката са от значение по - сериозните ходове. Надявам се в българското разузнаване да има достатъчно кадърни хора които да спрат безумията на Адвутоглу и Ердоган свързани с възстановяването на османската империя. Историята ни учи, че когато една империя умре, тя умира завинаги.

62

Анонимен

преди 8 години

В случай тиквата не е проста, а просто като всеки примитивен чиляк със селска интуиция за власт усеща накъде *** вятъра и се подмазва на силния. Русия и САЩ сключиха сделка в Бл. Изток, която превръща Турция в аутсайдер в региона. Така че турция нищо вече не може да прави - ако успее в бъдеще време да си запази териториалната цялост ще е грандиозен успех.

61

хахааххааххааааа

преди 8 години

След разпада на ЕС единственото възможно решение за България е да бъде присъединена към Турция, вече са го решили началниците.

60

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНикой няма да ги пита турците. Това не се решава от Турция. Някой пита ли Бюксел когато ни присъединияваха към ЕС? Още не могат да го преглътнат и ни гледадат с презрение и отвращение. Така ще стане и с Турция когато ЕС се разпадне, ще ги принудят да ни вземат, иначе България може да се обърне към Русия, а сухопътен коридор на Русия до Сърбия, до Косово и базата Бондстийл - това е най-големият кошмар на САЩ и НАТО.

59

така е редно

преди 8 години

Сега е ред всички "турци" у нас да се отрекат от българските паспорти и да си заминат в Турция.На заминалите по време на голямата екскурзия да се премахне двойното гражданство.

58

Адвоката

преди 8 години

До АнонименЛуд ли си или ще ставаш!

57

Сека

преди 8 години

До Анонимен Турция ни е съсед , а със съседите щем не щем трябва да се разбираме!

56

Офф

преди 8 години

Ти не си с всичкия , дай да се затворим за целия свят че да сме добре!

55

tih velikan 681

преди 8 години

1:1 dobre.Sega Mestan otiva v zatvora kurban da stava i polit mu namereniya potuvat v Kremikovci 2 rota.I kato doide vreme Turciya v EU purvi nesuglasni tryabva da sme nie.

54

Анонимен

преди 8 години

DA ZATVORIM GRANIZATA S TURZIA,DA ZATVORIM BALGARO-SRABSKATA GRANIZA ZA LIZA I PREVOZI ZA TURZIA I OBRATNO,DA OSVOBODIM VSICKI TURZI S BALGARSKI LICNI KARTI I MEGDUNARODNI PASPORTI KATO PERSONA NON GRATA.NIE-BALGARIA EVROPA LI SME ILI ASIA.

53

Анонимен

преди 8 години

"до 75 по Андрей Райчев(фурнаджийската социологическа лопата или грантовия хамелеон на прехода,който за доларов грант ще докаже,че на Марс има албиноси)""Балканската война облечена в съвременна "демократична" терминология може да се каже,че отчаяната борба на балканските държави през 1912-13 година срещу турския геноцид(систематичен турски геноцид от края на 19 век до най-кървавия му апогей през 1915-16 г) заклал или избил с мъчителен глад над 1.6 млн. арменци повечето от които жени и деца."

52

42

преди 8 години

До 77Ти си чел история като дявола евангелието.Българите сме най-старите обитатели на полуострова,а Аспаруховите българи са наши разселени по света роднини преди векове.Ние нямаме и генетично нищо общо с тюрките съвременните ДНК анализи го показват.Не си чел задълбочено.

51

Ахелой от Станой

преди 8 години

До Станой от Ахелой България трябва да се върне като част от Турция, както е била до 1878г. Само така ще компенсираме завладяването ни от Русия тогава. Единствената ни надежда е такива като теб да го направят.

50

БГ

преди 8 години

Аман от от Турски разпри.Утре като ги запукат Руснаците всички Българи ще се приберета ама сега ......голям проблем За нас по всажно е тия рабойници в посаолства или по делиормана да се изметат и да им се сложи ЧЕРЕН ПЕЧАТ и да забравят за България или СМЪРТ.Левски се е борил за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА. А тия политически *** я направиха нито да е чиста ни СВЯТА

49

Анонимен

преди 8 години

Вечра Андрей Райчев, когото аз изобщо не харесвам, каза една истина!''Турция не е нападала Българска държава от 1396 година до ден днешен!!!!''България е нападала Турция. Русия е нападала България, но се оказа, че Турска армия никога след ония злопулучни години НЕ Е ОСПОРВАЛА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ!!!:)) ПАРАДОКС , НО ФАКТ!

48

Анонимен

преди 8 години

a da im vrneme Mestan i Peevski da vidim te ko sha vrnat

47

Анонимен

преди 8 години

Ауу, защо така правят нашите нови приятели и съюзници срещу общия ни враг Русия.И робството им кръстихме съжителство и Плевела и Митов им го лапат с цяло гърло и пак неблагодарни.

46

Анонимен

преди 8 години

Браво на турците - само така с неблагодарното ганчовско племе.