7

Анонимен

преди 8 години

Този лапащ кияк,след животоспасяващата наредба за фаровете през деня и ефекта от нея,трябва незабавно да си подаде оставката. Аман от кухократунести шуробадженакорушветчийски некадърници. Предишната простотия бе да налагат шест години затвор ефективно, за дрифт. Тея гламари с едно пушене на определените за целта места не могат да се справят, а какво остава за сериозни проблеми.

6

gos

преди 8 години

Това са глупости! Всяка инициатива би следвало да има цел, която да е измерима и след примерно година да има отчет постигната ли е целта, и ако не е, инициативата да се отменя, а предложилият я да понася санкции. Обособяването на места за гонки няма да доведе до нищо друго освен завземане на обществен ресурс и публична собственост под благовиден предлог. Гонките на останалите места няма да намалеят. Нима мисли някой че като има 2 писти в БГ всички ще идат там, а другаде ще са примерни

5

Анонимен

преди 8 години

Сега остава с нашите данъци да им осигуряваме полицейска охрана и линейки!

4

хм

преди 8 години

подкрепям

3

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА, престъпници !Значи вече искате да узаконите избиването на българите в мирно време .

2

Анонимен

преди 8 години

Предлагам пред народното събрание през работните дни когато "ходят на работа" дупетатите.

1

Анонимен

преди 8 години

В Германия си има специални писти за любители на високите скорости, но си плащаш, защото освен, че имаш такса за използваната писта си плащаш и за медицински екип който е задължителен. А нашите пикльовци и 10 лева не биха дали излишни за писта, като могат да си го правят по улиците безплатно това гонение.