14

Анонимен

преди 8 години

За тези ака не напишат ,че са актьори не мойш ги позна с какво се занимават.Понеже са толкова некадърни,*** и изкуствени се налага да гледаме Турски сериали.Тези случайно подбрани от филмчето София ден и нощ са със класи над тези преструвковци

13

Чалга за всички герб

преди 8 години

Тиквата отишъл на театър, не разбрал нищо, не му харесало и наредил на придворното си джудже Мутафчиев да направи от театрите чалготеки. Това са фактите.

12

циника

преди 8 години

на странджата му е все тая какво се случва в театъра - той на такива места не ходи. Както и всеки един гербер. Затова и Мутафчиев се опитва под благовидния претекст за "състезателност" между театрите и по-висока комерсиалност, да опростачи театъра до необходимите низини, та да стане поносим и за герберите.

11

Анонимен

преди 8 години

Единственото по-тъпо от комунист е антикомунист :) Невероятно!

10

циника

преди 8 години

21, я погледни на какво прилича тоя тип, Мутафчиев. Изглежда като онези типажи, които миришат на евтина ракия и мезе, некъпани от миналия месец.

9

циника

преди 8 години

за първи път виждам шеф на синдикална организация да размахва пръст на членовете на тази организация!Този трябва да бъде линчуван. Или още по-добре - да го оставят без единственото което може: поркането на алкохол и въргалянето по улицата...

8

Pimp C

преди 8 години

Един куп бездарни артисти , не стига че за театър не стават а ми и по телевизията ни ги пробутват , и вашата гилдия подобно на други гилдии лежащи на лаври от преди 20 години им трябва незабавна реформа

7

Ханс

преди 8 години

Е всичко си е в реда на нещата, Мутафчиев си е от ГЕРБ и си защитава политиката на ГЕРБ. Ако БСП беше поискало затваряне на театри, да видите как щеше да е от другата страна на барикадата и да обяснява как тая гадна партия съсипва театъра в България. Но сега няма проблеми, щом идва от шефовете :)

6

циника

преди 8 години

състезанието, за което говори приличащият на квартален битов алко.холик Мутафчиев се изразява в привръщането на провинциалните театри във водевилни сцени с просташки постановки, за да се харесат на средния герберски зрител. Тези които не могат да се опростачат достатъчно ще бъдат ликвидирани.

5

Анонимен

преди 8 години

Държавата също така не е длъжна и да праща хеликоптер, за да бъдат лекувани последствията от тежък алкохолизъм на един човек, поставяйки го в привилегировано положение спрямо останалите граждани на страната.Също така не бяхме длъжни да слушаме всекидневния хленч на Рашидов във връзка с рисковите му вложения в КТБ, които спряха след като на същият му бяха разрешени незаконни цесии. Че го и наградиха със синекурен пост в правителството.

4

Анонимен

преди 8 години

той е просто алкохолик и наркоман, видяхме го по телевизията как изглеждаше неадекватен

3

циника

преди 8 години

най-после тозигерберски кло.шар ще бъде наритан, както се полага!

2

Анонимен

преди 8 години

Грозен и с неприятен глас и крива усмивка. Не важи

1

simo

преди 8 години

Посредствен актьор без запомнящи се роли в киното и театър "Зад канала" (моля, без *** тв-сериалчета за пример!). Но за сметка на това беззаветно верен на Шефа Тиквов и плюещ услужливо неговите противници от името на всички артисти.Да се маха и да не срами една интелигентна и престижна професионална организация!