96

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен каскет, и с тройни букви да пишеш никой не го интересува мнението на човек от мини партийката БСП . И наистина понеже Българина захитря затова гласува само за ГЕРБ . И понеже БСП са мръсни играчи нямат нито един кмет в България . Капиш .

95

ЩЕ...

преди 8 години

ЩЕ СЪДИ СТАНИШЕВ КАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО ИСКА ДА ОЧЕРНИ ПАРТИЯТА МУ КАТО МИСЛИ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ГЛУПАВ И ЩЕ ГЛАСУВА ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА ГЕРБ ....САМО ЧЕ БЪЛГАРИНА ЗАХИТРЯ ВЕЧЕ И НЕ ХАРЕСВА МРЪСНИТЕ ИГРАЧИ

94

ПОЛИЦАЙ

преди 8 години

Доносите на цецо физкултурника който като изтича 50 метра сменя три потника плувнали в пот, не ме интересуват. цецо не може да формира мнение и да влияе на хората позитивно. Просто той е ***! Квадратна чугунена глава .

93

Наблюдател

преди 8 години

Не само зам. председателя но и самият Председател на ГЕРБ е с интереси в спренитe проекти и тези преди тях. Похарчили са парите и за това " изведнъж се събуди борец срещу корупцията"! Иначе трябва да обеснява, какво се е случило със 16 милиардният заем дето го взеха , а и не само с него! Сега се кани да взима още 6 уж дясната партия ГЕРБ! Иначе ореваха орталъка когато Орешарски се опита да вземе 1! Cамо че няма кой да им напомня!

92

Край

преди 8 години

От как целуна пръстена на Корпулентното момче на Цветанов му спряха делата и сега вече даже той ги съди. Ех физкултурник-милиционер малък ти е мащаба.

91

анонимен

преди 8 години

Егати наглеца тоя неможе да стъпи на малкия пръст на Радан Кънев и по човечност,честност,грамотност по нищо.Аз на изборите ще гласувам за Кънев за да изкара кирливите ризи на оя наглец.

90

Анонимен

преди 8 години

Гн Цветанов вие сте осъден а гн Радан Кънев никога нее влизал в съдът.Така че вие за народа сте вече нищо,просто един разбойник които подържа мафията.

89

Румбо

преди 8 години

Цецо отдавна трябваше да е в затвора(и щеше да е),ама на-имало полза от изборните шашми.....

88

Анонимен

преди 8 години

Естествено че ще съди когото си поиска.Темида е негова.След като го оправдаха по всички дела,какво очаквате и от него и от правосъдието.

87

Анонимен

преди 8 години

До ТиневТи какво предлагаш Тинев, да излезем и да се изтрепем ли ? Нали тези неща на избори се решават ! Защо ги избирате такива с големи и празни кратуни !

86

Аз съм за Радан вече

преди 8 години

Пеевски плюе по Радан Кънев , Цветанов и той, Кунева и тя....аз вече съм за Радан ! Явно много им пречи ,че иска съдебна реформа

85

Тинев

преди 8 години

Негодувай българино. Роптай срещу измамника, мошеника / както и да наречеш тоя, му прилича / , скърцай с зъби, хващай се за тоягата, заклеймявай го по форумите. Цветанов следи много внимателно какво пише народа. Не става от РС-то даже. И като прочете колко гневни упреци има, ще се уплаши и .................................................... ще го премести от единия крачол в другия.

84

Анонимен

преди 8 години

Катър

83

Анонимен

преди 8 години

г-н Физкултурника, ти пък ако си мислиш, че си някакъв политик жестоко се лъжеш ! Жалко, че все такива с празни кратуни ни управляват !

82

Анонимен

преди 8 години

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОКАТО УПРАВЛЯВА ИЗМАМНИКА БУДА!БЕЗ СОРА ПАК ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ БУДА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 8 години

Няма читав от тези, няма читав и от онези. Окрадоха всичко и изнесоха в чужди банки , а ние да духаме супата. Всички са от едно котило. Черваното.

80

Анонимен

преди 8 години

Толкова неприятен , алчен , арогантен , лъжлив и крадлив като Станишев и неговия червен *** не са се раждали скоро. Дано са последните бок.луци на БКП-БСП .

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100 Станишев има поне едно имение за 100 млн и като го търсят ще го намерят там. Ама ако имаше 6 /шест/ апартамента, щяха да обикалят много докато го намерят, продълговатия пъпеш, за да го арестуват. И това време ще дойде като дойд,е някой румънски прокурор/ка/ !

78

анонимен

преди 8 години

Толкова неприятен човек -алчен,арогантен,лъжлив,безпардонен!

77

Анонимен

преди 8 години

Говори небивалици и псувай др. червен *** , но в скоро време ще ходиш на свиждане не само на Станишев , но и на много други от Позитано 20 . Този мандат на Борисов няма да има прошка . Гарантирано от ГЕРБ и всички честни Българи .