155

Анонимен

преди 8 години

Ако махнем това, ако махнем онова, я направи от магистралата един селски път и окради парите като за строеж на магистралаМутра скапана!

154

вярно ли е?

преди 8 години

Виктория Нюланд е уведомила премиерът Бойко Методиев Борисов, че американските спец-служби са открили 450 млн, долара в банка в Саудитска Арабия, принадлежащи на известен български управленец/Б.Борисов/ и негов съратник с турски прякор/Пашата/.Липсата на тези пари е една от причините за течащото преразпределение на милионни обществени поръчки имало голяма дупка за запушване!Аман от гадове и негодници!

153

Дракула

преди 8 години

Бойко, като гледаш в огледалото виждаш ли изобщо нещо, или не?

152

Анонимен

преди 8 години

Абе Борисов ,като те слушам какви ги плещиш , май от някакви хапове си зависим

151

Край

преди 8 години

Закона не позволява такова "спиране на общестевена поръчка" от министър председателя. По закон това се прави при определени условия а не по волята на някой си. Оказа се обаче че Той го може. И сега си представете как държи ръка на кранчето на парите и пита спечелилия поръчката "Такава ли да ми политическата воля ...........или онакава". Всъщност братя българи Не се притеснихте от това че Той спря една проверка за плащане на акциз от един Мишо Бирата. Може ли нещо да ви трогне.

150

Методи Асенов

преди 8 години

Какъв апостол бе. Апостола е Бойко. Другото е дълбожка кумунистическа русофлска митулогия. Бойко е номер най супер и е многу готин и за американски президент е най достоен и ште спичели ако иска да се кандидатира и ште спичели оште една победа над атака и БСП

149

Ясно

преди 8 години

Борисов на война с всички за СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ.

148

Край

преди 8 години

Епа братя българчета не знаехте ли че Той ги дава той ги спира поръчките. Политическа воля имал. В закона за обществените поръчки такава причина за спиране на поръчка няма. Народе този човек понеже е доста елементарен в прав текст казва че извършва злоупотреба с власт и никакъв закон не може да го притесни. Не вили притеснява това нещо хора. Не направихме демокрация. Нищо не направихме.

147

Гледам и виждам

преди 8 години

Бойкоо, зависим си и от себе си, освен от Джон, Джим, Дейвид, Ахмет, Реджеп, Вики, Ангела, Доган, Местан, Деян, Обам и образите в огледалото ти. А беше такъв млад и красив.

146

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Грозно е заглавието за щуротиите и простотиите на Мутрата да заема централно място а ОТБЕЛЯЗВАНЕ годишнината от гибелта на АПОСТОЛА ДА Е ЗАВРЯНО В тъмното на сайта!!!!!!!!!!!!!!!!!

145

маг

преди 8 години

Маи му спреха паричките от Брюксел с последния доклад.Ама никои несмее да си каже.Смешници.

144

Anton

преди 8 години

Независимо от какво е продиктувано това решение на Борисов, то ще спести няколко стотин милиона лева на данъкоплатците. Тези пари бяха разчетени за джобовете на Пеевски, Доган, Златев и други видни строители и комисионери. Това показва че обществения натиск понякога е по-силен от жаждата за крадене. Борисов се усети навреме, но това е сама малка част т това което трябва да направи срещу корупцията преди да го е помела улицата. На дневен ред отново е въпроса какво ще правим с прокуратурата?

143

Анонимен

преди 8 години

Тоя толкова ли забогатя вече.....,че нямал зависимости.Явно от фалита на КТБ яко се е налапал..

142

Господиий

преди 8 години

Господи Бойко наш, прости ми що съгреших тоя ден с думи, дела и помисъл. Дарувай ми мирен и спокоен сън! Амин!

141

NACO

преди 8 години

Ако това е ВЯРНО,КОЙ ИЗПРАТИ СМС-а г-н Борисов?!

140

Анонимен

преди 8 години

Добре ще е да отмени и решенията на Великото народно събрание от 1990г- то е незаконно- в конституцията от 1971г няма такова понятие

139

Варна

преди 8 години

До. 188 .Когато бвше фалшивият преход ГЕРБ я нямаше на политическата сцена там бяха БСП -БКП ДПС там бяха СДСОДС НДСВ там беше и Анастасия Мозер и Луканов и Виденов .Не сме ние тези които провалиха прехода на България от планово социалистическа към свободна пазарна икономика ...

138

Анонимен

преди 8 години

Ако беше независим , нямаше да тичаш за най малкото в Брюксел и в софийския бункер да вземаш наставления - независим е унгарския премиер !

137

до186

преди 8 години

Моята нова идея е:Никога повече ГЕРБ, БСП и всички измислени герои от фалшивия преход,

136

Анонимен

преди 8 години

До сега защо не се кле тиквуний, или да питаме Мишо бирата