51

Анонимен

преди 8 години

ПРАВЕЦ си беше марка, е и сега е марка която трябва да се докаже нека да мине време да ги видим как ще се докажат на пазара,страхотно ще бъде една доказала се марка ПРАВЕЦ отново.Не мисля че е необходимо да взима 20% от дяла на ябълката ,което би било страхотно ,но трябва да докаже телефон с своите потребителка аудитория, от което следва че се доказала и като качество цена.

50

Анонимен

преди 8 години

Цитат: "Ябълката се сглобява в Китай... " Зависи за кого!!!!!!! Когато си купиш Apple продукт в България, то той е произведен на друго място- но не и в Китай- ето ти адреса: U zamecku 27, Pardubice, Ceska republika PSC 532 01. Нарочно съм го написал без чарки и хачки, защото сайта не ги приема! И да! Това е адреса на една от фабриките на FOXCONN в Чехия и наистина не правят консерви с морска риба и наистина работниците са главно виетнамци! И тъщата живее на 3 спирки от там! И още живее.........

49

Анонимен

преди 8 години

62, Ябълката се сглобява в Китай, от Foxconn, дългогодишен партньор. И всички компоненти са с ясно качество и дизайн, къде на самата Ябълка, къде на други големи компании. Нека правят смартфони в Правец. Пазара ще покаже дали ще ги бъде или не. Само дето повечето компоненти (вероятно като изключим процесора) на този телефон са generic, от там и такава цена.Зашеметяващи са подобни невежи постове.

48

Ники

преди 8 години

За момент се зарадвах, но за същите пари си купих лаптоп леново с далеч по-добри параметри от предлаганите в конфигуратора ( и то преди година, когато струваха далеч повече )!

47

386

преди 8 години

Ужас това в комбинация с андроид ще е старшно.

46

Анонимен

преди 8 години

Индийският със същите параметри струва 6.50лв.

45

Анонимен

преди 8 години

A Ябълката къде се сглобява. че така злобно сте се разпенили срещу тоя Правец?

44

Анонимен

преди 8 години

Жалко че всички компоненти са правени в Тайван и само се сглобяват в България. Кое реално е правешко? Десктоп уолпейпъра?:/

43

Вече ли?

преди 8 години

Цитат: "Руския Yotaphone се продава вече по целия свят..." Приятелю, имаш грешка не ВЕЧЕ, ами ОТДАВНА е правилната думичка!!! Купил съм си и Йотафон и дънна платка от Ростех още преди 2 години, ама от Чехия, от ALZA.CZ, защото отдавна не живея в България... Работи си всичко- така като трябва. Отчитай и факта, че тези продукти не са никак евтини!!! Какво като се произвеждат в Руско? Ами, то в Унгария правят коли Suzuki SX4- и какво от това? Да не би да не вървят? Напротив- вървят си!

42

Стрезов

преди 8 години

абе тоя шефа на правец , госин Вучев какъв е на Димитър Вучев?

41

Анонимен

преди 8 години

Ако е читав ще си го купя. Нека да има повече такива фирми, това ще помага и на икономиката. А, частите а един телефон могат да са от различни държави и производители.

40

onz

преди 8 години

тва не е клонинг на леново хилядарката, нали?

39

DreamTheater

преди 8 години

Китайски "Правец".Нищо българско няма в този "смартфон".Поредната смехория.

38

Анонимен

преди 8 години

Русия произвежда Yotaphone който е доста добър и вече се продава в целия свят,....................Другарю, ... ако беше ПОНЕ МАЛКО запознат щеше да знаеш, че въпросния руски телефон е никому ненужен ***. А че се продавал по целия свят - само в изкривеното ти съзнание.Да той капитализма е виновен, че не произвеждаме нищо ... и Епъл и Самсунг и всички останали са рожби на Северна Корея ... нали така другарю ?

37

Анонимен

преди 8 години

До истРуският Yotaphoneyoutube/watch?v=_QJHnH8nS0U

36

до 33

преди 8 години

призвеждат и Армада, СУ-35 и Калибър а ти ще си останеш никой!

35

ист

преди 8 години

до анонимен 40Руският смартфон кой калибар е.

34

(-_-)

преди 8 години

До 42:Щях да се радвам, ако в тоя телефон имаше поне 1 българска част.. Мислиш ли, че китайците, които сглобяват продуктите на Apple се радват особено?

33

Зязя

преди 8 години

Ей тая пуста българска злоба не ни дава покой и ни завлече до дъното. Радвайте се бе и го купуваъте зада може да се развива нещо българско. За да има работа за хора и да има стимул за младите. А за тия дето само мрънкат ...айде стига! Направете и вие нещо! А иначе БРАВО!!! Желая успех в смелото начинание..ще си купя!

32

Анонимен

преди 8 години

ще има и версия Т - на скриншота ще излиза образа на бай Тошо!