61

Анонимен

преди 8 години

Е да карал съм гражданският модел, а не военният. Но като включиш двойното и като не си натоварен над 500 кг. върви навсякъде. Катерих се по един скалист път с Уазката и си мисля, че никой с какъвто и да е модел джип никога няма да посмее да стъпи на този път, камо ли да помисли да се катери нагоре. А за Уазката сякаш беше шега.

60

Shopp™

преди 8 години

Забравих да добавя - проходима е, когато и монтираш подходящото задкормилно устройство.

59

Анонимен

преди 8 години

Унимог не съм карал, но в нета виждам, че това си е вид камион. А Уазката все пак не е камион. И не че не съм се качвал на друго освен Уазка. С едно Паджеро, въпреки, че има и предно и задно задвижване в едно село щяхме да закъсаме в една локва. А с Уазката и сам не съм вярвал откъде съм минавал. Просто тази кола е така направена, че има невероятна проходимост. Други плюсове няма обаче.

58

До 66

преди 8 години

Карал си гражданския модел.Разликата между военния и гражданския е огромна.С такава УАЗ-ка (военна) 10-тина човека, с пълно бойно снаряжение и сандъци с допълнителни железа, зимата, се качихме на един връх. Значителна част от пътя беше по танков път, а нагоре лично мен ме беше страх, да не се обърнем назад, че от наклона напред се виждаше само небето. От време на време минаваше в кал и вода почти до средата на вратите. Не съм мерил натоварването но само хората, 10 х 75 = 750 кг бяха над 500.

57

Shopp™

преди 8 години

Карал съм и "буханка", както и КрАЗ, ЗиЛ-130 и ГАЗ-53. Много е проходима наистина.

56

Анонимен

преди 8 години

Диференциал е слаб на Уазката. Късал съм два пъти диференциал на Уазка, и то вторият път бях по съвсем лек баир на заден ход и бях натоварен с 600 кг. товар. От тогава си знам, че Уазката не трябва да се кара с товар над 500 кг. и дори когато е с 500 кг. трябва да си включил и двойното предаване, защото ако остане само на задният диференциал няма да издържи.

55

Анонимен

преди 8 години

не една от най-зле сглобените , а най-зле сглобената . На клипа имаше боядисан електрод . Старите бяха трагични , на един приятел редовно му белее главата с такава и няма оправяне , а новите са още по-зле благодарение на братският китайски народ и най-евтините компоненти , които той е способен да произведе . Който казва че където мине УАЗ-ката друго не минава , явно не е виждал нищо друго през живота си , аз лично предпочитам Унимог от 80-те пред чисто нова УАЗ-ка

54

Анонимен

преди 8 години

До до 42ало 50 тката тея хора макар и боклеци да произвеждат, все пак правят нещо . А, кажи ОТВОРКО какво произвеждаме ние , и по скоро тия *** като теб които са капацитети по всичко

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонименима и плюсове като проходимостта, Където минава Уазка, друга кола не може да мине. Това е и единственият и плюс----------------Ти сериозно ли? Има куп други по-проходими коли, като се почне от Сузуки и Дайхацу и се стигне го Ленд Ровър и Ленд Круйзър. Единствения плюс на уазката е, че е толкова евтина,че можеш спокойно да я зарежеш да потъне в блатото. Но затова пък на 40 000 км е гробница за НАДИН.

52

Анонимен

преди 8 години

Този тип автомобили са служебни автомобили!Не кола за гъзария и да я карат *** да се надбягват по улиците или да правят дрифт.Това не е и кола за престиж.Това е кола, която да носи оборудване и хора до местата, където нито една от колите за гъзария или прехвалените западни модели на драскачите по-долу не може да стигне здрава.Грубо, здраво, проходимо - нещо, което може да стигне на всякъде и при всякакви обстоятелства. За целта електронен дисплей, нови седалки и двигател Евро5 са глупости

51

Възхитен

преди 8 години

УАЗ - ЕТО КЛАС. Доказан и популярен автомобил за всички пътища, от Екватора до двата полюса. Двигател - звяр, ходовата част издържа всякакви натоварвания.. Метеорологичните условия не им влияят. На УАЗ липсваше само подобрение на интериора и малко вътрешен лукс. Вече ги има.

50

Austin Powers

преди 8 години

Алкашите намират топлата вода за буржоазно изобретение затова се къпят със студена вода, ако въобще. По същия начин последното нещо което автомобилните им инженери се интересуват е комфорта и удобството на пътниците. Щом автомобила може да стигне от точка А до точка Б какъв е проблема?

49

Анонимен

преди 8 години

Харчи 17 на 100 по документи, но може и да вдигне разхода.

48

Анонимен

преди 8 години

В клипа дето е в аутомедия, където руснаците коментират въпросната Уазка се вижда, че тази Уазка е даже по-зле от тези дето ги произвеждаха преди време. Уазката не става за каране. Карал съм навремето. Загрява, на дъжд не спира, намокрят се накладките, харчи много, не можеш да я товариш, максимално 500 кг. Возията е ужасна. Но има и плюсове като проходимостта, Където минава Уазка, друга кола не може да мине. Това е и единственият и плюс.

47

Путлер Капут

преди 8 години

До Анонимен 54Браво. Сега и другите народи ще могат да пътуват по черните пътища след като ги отвори че има изобретен автомобил за целта.

46

Антикравар

преди 8 години

Остай ги тия дечурлига, те не разбират от истински коли, дай им западните ковчези за погребение, с които всеки ден ги погребват

45

Austin Powers

преди 8 години

Това чудо на техниката има ли въздушни възглавници или производителя препоръчва да се използват каски?

44

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали наистина е най-зле сглобения автомобил, но в казармата с това возило съм стигнал до там, където нито с танк, нито с трактор трактор, нито пеша може да се стигне.Тази УАЗ-ка, както руснаците я наричат "буханка", тоест прилича на самун ръжен хляб, е с ФЕНОМЕНАЛНА ПРОХОДИМОСТ и надеждност.Докато карах УАЗ-ка, никога никъде не ме е оставяла, защото винаги пали, винаги работи и през всякакви климатични и пътни условия ( през гори, ниви, реки и къде ли не), минава с лекота. Това и стига

43

Антикравар

преди 8 години

Тука са се изказали меки китки, живеещи в Клоака Пловдив или Клоака Шопия... Мекици, тая кола, определено не е за вас. За да я караш се искат високи професионални умения, каквито повечето клоакаджии немат, второ тази кола, минава там, където вие с модерните си западни автомобили не само ще закъсате, но и ше ви настигне "бялата смърт", дор Тиквата дойде да ви извади с хеликоптера!

42

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

И тия хора имат претенциите да управляват света .Мизерници скъсани.