10

Анонимен

преди 8 години

ПОЧИВАЙ В МИР МОМЧЕ ,

9

БГ

преди 8 години

Поклон пред един достоен българин!Да живее България!

8

Жан Габен

преди 8 години

Президента и премиера как няма да отидат??? Обикновени хора от цяла България отидоха, кой с влак, кой с автобус, кой с кола а те на държавни разноски и не отидоха.... Поредното доказателство че тези които ни управляват, не дават и 5 стотинки за хората в държавата. Иначе ако трябва да се режат лентички по магистрали и улички са първи там а сега никакви ги няма да уважат един достоен българин, да го изпратят в последния му път. Срам и позор за управляващите... срам.

7

Тракийски

преди 8 години

Сбогом, Железни ...и Благодаря!

6

toi

преди 8 години

ПОЧИВАЙ В МИР,МЪЖКАР БЕШЕ И МЪЖКАР СИ ОТИДЕ.ПОКЛОН.

5

Анонимен

преди 8 години

Чувала съм от баба си, че Господ прибира рано хората, които обича. Мисля, че е вярно! Трифон си отиде твърде рано! Поклон!

4

Анонимен

преди 8 години

Политиците, като има успехи първи са там, а когато хората допринесли за успеха са в труден момент или трябва да им се отдаде последна почит - никакви ги няма!

3

SS

преди 8 години

Чичовото защо не дойде...срамота !

2

Анонимен

преди 8 години

Беше наистина трогателно! Не е срам човек да си поплаче в такъв момент. Спомняйте си за Туньо и оставете политическите величия и техните немощни напъни за популярност на негов гръб - тях бързо ще ги забравим.А той беше голям футболист, достоен българин! Поклон, Трифоне! Ще те помним... vbox7/play:0cabcf3181vbox7/play:92cddf9fc4

1

анонимна.

преди 8 години

Нека почива в мир и да си спомнят всички за него само с хубаво.