9

Я питайте тиквата

преди 8 години

Сичко ви е уред - и магистрали има , и градинки има , и стадиони има ,какво искате ? Ама работа няма !!! Аре сега работа - ще ви държа бедни ,та да ви манипулирам по-лесно

8

gg

преди 8 години

Хубаво но доста хора като разплатят задълженията ток ,вода телефон .Останалите за храна ..ако някой елктроуред се счупи започва дилемата да ям или да купя бойлер,хладилник...От 5 г.има само повишаване на цените но не и на заплатите .Единствено може би София и Пловдив ..

7

Анонимен

преди 8 години

Дилемата е само една:Терминал 2 или международният отдел на автогара София.

6

Анонимен

преди 8 години

Българите имаме много ниска финансова култура. Често важи принципа 3 дена ихо и после тихо. А за културата на тези дето отпускат заемите да не говорим. Ни култура, ни морал.

5

zeus

преди 8 години

Няма начин това да е вярно, Партията отчете средна заплата над 900 лева, депутатите си вдигнаха заплатите, вървим уверено към светлото бъдеще ;)

4

Анонимен

преди 8 години

Ще платят, ще платят къде ще ходят - кат му цунат жилището ще плащат кат попове *** ще бъде късно!

3

Hiter

преди 8 години

Стойте на село и няма да имате разходи !!!

2

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е да се дават съвети на българите как най-правилно да да изразходват месечния си буджет,защото липсва финансова култура у много хора.Необходимо е да има и предавания по телевизията за кредитите с които ежедневно ни изкушават банки и други финансови субекти.Но също така някой трябва да говори и за монополистите,които ни бъркат всеки месец в джоба с нереално високи и дори измислени суми за ток,парно или вода и за които държавата си затваря очите и дори е съучастник с някои от тях.

1

маке

преди 8 години

за пръв път чувам за адвокат с финансови проблеми