140

OMG_Lucker

преди 8 години

Към 194 Made in Bulgaria, който иска да си представим България без изброените от него (предимно) политици:1. Приятел, Виденов в този твоя списък място няма. Прочети малко повечко за управлението на Виденов, кое как и защо се е случило, какво се е опитал да направи, защо не е успял, кой му е подлял вода, чии интереси е настъпил Виденов. И кой точно от неговия антураж е газил лука!2. Пропуснал си само няколко, но за сметка на това ключови политици, а именно: ЦАРЯ, Гоце, Р. Овч., Цвъки, Плевн.

139

Анонимен

преди 8 години

Мдаааа!!!Колкото повече статии и новини чета с всеки изминал ден ставам все по-върл фен на Сидеров и "Атака"!!Стига толкова рабеж на тази държава с концесии,обществени поръчки,пари на еврофондове.........!!!Изложи партията и програма,ама главооооо кой да чете,кой???Това правителство клатили,предното клатили,по-предното също и по-по-предното и така 26 години клатене!!!!Да,ама морската болест и повръщането от това клатене останаха за нас!!!

138

Анонимен

преди 8 години

Парите в бюджета са наши пари , сиреч на всички хора в държавата.Как бе Лиле ще вземеш пари от там , ще построиш и нагло ще ми поискаш пак да си платя винетка -нали един път съм я платил през бюджета ? Плачете не за прокурор ами за международен съд !

137

Анонимен

преди 8 години

По-добре Борисов, отколкото серГЕЙ !

136

Анонимен

преди 8 години

Значи народа ни един такъв мил, работлив и честен, а само политиците ни са лоши, крадливи и мързеливи, така ли ?!Ами какъвто е народа, такива му и ръководителите бе, те нали от същия народ произлизат ?!

135

Анонимен

преди 8 години

До made in Bulgariaдостатъчно е депортираме путинофилите, за да се оправи България.

134

Анонимен

преди 8 години

Щом не предлагате други значи наистина Герб са най-добрите!Нито едно име не предложихте с тези 220 поста след статията, нито едно!Аз пък предлагам Борисов, Павлова и Герб да продължат.

133

Анонимен

преди 8 години

До гогоПавлова е родена на 6 декември 1977 г. в София, България. Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов.е и? ДГД червени ***.

132

Така е

преди 8 години

И от винетките , и от винетките.Издойте народа до кръв.Само че от винетките няма да ви се случи.Заляхте ни с простотии.Ще ни удавите бе!Върл член на ГЕРБ съм , но ме загубихте като клиент.От тук нататък без мен.

131

Анонимен

преди 8 години

Охоооо,Лилето като разбрала,че Пеевски и Златев ще намажат от голямата далавера си казала,що аз да не напълня още малко гушката,че не се знае народа още колко може да ни изтърпи,а държавния бюджет нали е бездънен-16 милиарда има и за магистрали и за гушите на управляващите,а народа кучета го яли.Да се оправя там с 400 лв.заплати и 200 лв.пенсии.

130

Анонимен

преди 8 години

Да се чете, Европа няма да ни даде пари за да ги приберат батко и братко затова ще вземем от вашите.

129

Баси

преди 8 години

Щом ще я строим от контрабанда, скоро няма да я завършим.

128

Хм

преди 8 години

До made in BulgariaКрадлив Дедо си изпуснал...

127

Анонимен

преди 8 години

Павлова,парите от контрабандата ги остави на една страна!!!Къде са парите от орязване на военното министерство,на здравното,на социалното,на културата,на земеделието и куп такива с орязан бюджет!!!Къде са парите приход от държавни данъци,такси,акцизи,лепенки,винетки,парите на агенция пътна инфраструктура,на фонд Републиканка пътна мрежа,приходите от сини и зелени зони,отдаване на концесии де що има,от продажба на електроенергия,приходите от туризъм,селско стопанство,бизнес........??КЪДЕ СА??

126

123

преди 8 години

Градим "Хемус" с държавни пари от борбата с контрабандата... Ама много ми се иска да ми разтълкува този израз! Намаляваме парите за борба с контрабандата и ги влагаме в магистралата или в бюджета име "перо" приходи от борба с контрабандата..?? Ако влизат толкова много пари от това , защо не ги насочи към социалното, здравното министерство или МВР , за да облекчат техните бюджети. А как ще спрат контрабандните стоки на техните фирми ?Моля те Лиле , престани да ни правиш на *** !

125

Анонимен

преди 8 години

Управляват ни шайка неграмотни, но алчни ***.Но пък ние сме още по-прости, щом ги търпим и не сме им резнали зелките.Отврат!

124

Анонимен

преди 8 години

Трябва да са луди за да не мачкат този *** народ.Хайде сега 10-ина "протестиращи" да тропнат хорце в знак на несъгласие.ахахахаБаси смотаняците сме!Ще заживея в Румъния или Унгария.Там има мъже с топки.Тук са само скопци-политици и народ .

123

Анонимен

преди 8 години

Отдавна беше време за отстрел!Но народът е ***.Давайте, стрижете овцете-може още.Никой няма да гъкне.Само ще се възмущаваме по форумите.Ще ви накривим шапките и ще ни се смеете.Хак ни е!Пак отивам да драйфам .

122

Анонимен

преди 8 години

"Целта е да се дестабилизира правителството" и "Искаме да покажем воля за работа и реформи" - две тилични папагалски фрази, които се повтарят хиляди пъти. По-правилното изречение би било "Ще строим Хемус със заема от 16 милиарда". Това за приходи от борба с контрабандата ме спука от смях.

121

Владо

преди 8 години

Ще градим магистралата с парите от борбата с контрабандата...в случая,ще върнем парите взети им от контрабандата,а най-вероятно даже и повече