12

Румбо

преди 8 години

Напротив,затварянето на външните граници е решението на проблема!Само да не казват,че е невъзможно,щото ще е явна лъжа!

11

Анонимен

преди 8 години

Това, което наблюдаваме в момента е разпада на ЕС и завладяването отвътре, ислямизация и подмяна на ценностите и културата. Рано или късно това ще ескалира. Не бъдете наивни, че някой може да контролира този необратим процес. Те са вече сред нас и е въпрос на време да започнат да действат както им е наредено.

10

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е толкова сериозен, че само тихата маса , именно ние гражданите можем да натиснем ресет бутона. Щом папата и патриарх Кирил за пръв път решиха, че е време двете църкви да се срещнат и да действат по въпроса на случващото се в Европа и Близкия Изток, можем да си направим изводът, че се движим по много тънък лед, благодарение на няколко агресивни сенатора и кривоноси финансисти

9

Анонимен

преди 8 години

Много чакате вие в Германия. Много чакате..... докато се надигнете ще ни бият чипа. Тези бежанци са едни жертви на машнациите на неколцина , които искат глобален конфликт..

8

аааааааа

преди 8 години

И МОИТЕ ДЕЦА СА ГЕРМАНСКИ ГРАЖДАНИ И ТЕ ГЛАСУВАХА ТАКА

7

Българин от Германия

преди 8 години

На нас вече тук ни писна, и скоро ще бием дузпата на Меркел. За сведение съм и германски гражданин. Само АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ !!!

6

Анонимен

преди 8 години

Жан-Клод Юнкер и Меркел на съд в Хага за умишлено и целенасочено унищожаване на суверенните европейски народи.

5

решение, но на какво

преди 8 години

А кое е решение - да премахните парите в брой е решение, да ни спретнете няколко терористични атентата е решение, да слушате САЩ от безгръбначие е решение, да убивате собствената си икономика е решение, да разбивате образованието на децата ни е решение? Дали изобщо решаваме едни и същи проблеми се чудя вече? Май не......

4

Анонимен

преди 8 години

Затварянето на границите не е решение............!!!Да!!Едно е решението:Спукване на балона ЕС и всеки по своя път и със своите решения да управлява държавата и територията си както намери за добре!!!!Поне с този ход ще издържаме само наши си парисмукачки,не да плащаме неимоверно големи заплати и впоследствие пенсии на ЕВРОчиновници,които не могат да правят нищо и да вземат собствени решения в полза на европейските граждани!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Започнаха да си признават намеренията Европа да стане един щат на Америка и Америка да стане съседка на Путин. Няма да има граници, само местоживеене. Няма да има и имена на държави. Ще се води от София Европа съм, а ти си от Берлин Европа. Така всеки ще щъка кадето си иска и ще развива криминалните бизнеси навсякъде. Проблем никакъв. Докараните мигранти ще помагат в криминализма и реда...Така Европа ще печели за Америка, като неин щат...Това е идеята отдавна. По американски модел ще е всичко.

2

Анонимен

преди 8 години

А нима квотите са решение - Тая комисия трябва да бъде предсрочно инпичмант за несправяне с проблем застрашаващ целия континент!

1

Анонимен

преди 8 години

С всичките тия милиарди евро, които се раздадоха на Турция, Гърция, Македония, Сърбия и прочие да бяхте ги дали на НАТО да пазят външните граници на съюза. По-евтино щеше да излезе и щеше да се реши проблема цялостно, а не както сега: на парче. Що за глупост и идиотщинаа?!?