85

Анонимен

преди 8 години

Тоя твърди, че след една година на власт е осигурил по- добър достъп до здравеопазването? Винаги съм мислел, че няма по нагли от герберастите , ама този им е равен!

84

Анонимен

преди 8 години

Москов, не те ли е срам да подкрепяш правителството на Слугата на КОЙ.Нали преди изборите уж беше демократ и излъга избирателите си, че ще се бориш с Мафията.Оставка, гнусен ренегат такъв !

83

Анонимен

преди 8 години

Смешен народ са това българите. Излизат на протест в защита на Русия, а никакви ги няма, когато трябва да защитят здравеопазването си, образованието си, пенсионната си система.

82

анонимен

преди 8 години

Само заради ваксините трябваше да си подадеш оставката -внесени в нарушение на законите на ЕС и България-точка.Като цветарка обикаля купените им телевизии .Пускаш дистанционното и хоп -Москов пак на линия с вглъбения си в нищото поглед,водещ ни наистина към нищото.И вие БНТ,БТВ,НТ не се ли усещате,че вече прекалявате!!!!!!

81

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ЧОВЕК ИМА ЛИ СРАМ

80

Анонимен

преди 8 години

Надявам се когато бъде свален от власт Борисов и падне режимът,този надрусан психопат да бъде съден за далаверите му с ваксините болница Токуда ,а вожда му за национално предателство.Нима мислите нещастници,че вечно ще сте на власт под крилото на главният прокурор?Не! Идва краят ви.И ти Пеше ще се молиш да работиш в лечебницата на Софииският затвор.

79

Анонимен

преди 8 години

Поредната гнила и плесенясала ябълка в кабинета!!! Нагъл, меркантилен, комбинативен за собственото си благополучие, прокарващ решения за които в нормална държава досега да е в затвора!

78

Анонимен

преди 8 години

Господин Москов "КОГАТО СИ СВЪРШИШ РАБОТАТА" И СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА ТЕ МОЛИМ ДА НЕ СЕ ЗАВРЪЩАШ В ДСБ !!! АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ И КАРИЕРИСТИ !!!

77

Москов

преди 8 години

Ще си подам оставката когато не остане нито един жив болен.

76

Анонимен

преди 8 години

Че ти нямаш никакви идеи бре човек ако имаш такива изложи ги да ги видим пък тогава ще чакаме.

75

Анонимен

преди 8 години

Отдавна не бяхме виждали по-вредоносен, безпардонен и безочлив министър!!!! И хулиган на всичко отгоре, държи език на каруцар (да ме извинят карицарите, не се отнася за тях!).

74

?

преди 8 години

В петък бях на дневен стационар в Онкология.Завърших процедурата в 10.40 часа.За да ми чекират личната карта ми определиха 13.30 часаза да си я взема.От съседен град на 60 км съм.Чаках като глупачка , болна ли си, лошо ли ти е - кучета те яли.Пък с отпечатъците какво ще стане? Петре , Петре..........................

73

Анонимен

преди 8 години

Че ти ако си свършиш работата няма нужда да подаваш оставка бре министре. Ама ти и министър не си защото тъй или иначе там не правиш нищо.

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88Явно си на хранилка при Москов.Я вземи и докажи с цифри откъде ще дойдат парите за повече направления.То Москов може да си говори каквото си иска -той си лъже по навик. Веднъж внеси Пентаксим и Еувакс за имунизациония календар на България,след това заяви ,че Пентаксим се прави по наредба 10на МЗ накрая каза че е по наредба 15. Та той си лъжи по навик .Същото е и с направленията. Преди година каза че с личните карти ще пресече гешефтите сега му трябват отпечатъци,след това ДНК.

71

НЕ НЕ и НЕ

преди 8 години

Не искам да плащам държавни здравни, или ако плащам да е колкото плащат и *** и хората с минимална заплата, защото после обслужването е едно и също. Не искам да плащам за никакви идентификатори и други глупости, хрумнали на един болен мозък. Пак за *** предполагам са и 240 хил. профилактични прегледи. Не искам да плащам майчинските иосигуровките на тези хора, искам да бъдат съдени за блудство с малолетни забременени деца.

70

Анонимен

преди 8 години

Не може кмета да купува медикаменти бе човек. Кмета не е търговец той има друга работа за вършене какви реформи ще направите, даже през соца във всяко село имаше аптека хайде да видим защо личния лекар да не доставя медикаменти защо *** тез пари от здравната каса та кмета да бъде доставчик

69

Анонимен

преди 8 години

Да бе и как стана министър като не ти е цел хайде разкажи ни повече. Ами като нямаш намерение да си свършиш работатa как ще си дадеш оставката малко абсурдно не е ли ? Може би е нужен психолог да разреши този казус.

68

Анонимен

преди 8 години

Продажник!

67

до 92

преди 8 години

Иначе викаш Москов бил десен, а ?Не знаех, че има десни милиционери (приятелят му Боко и крадливата му шайка), ама в БГ и това е възможно.

66

Врачанин

преди 8 години

Браво Москов.Хвърляй остовка и ги остави тези мизерници се оправят сами.При капитализма няма губещи предприятия , каквито са болниците. Крадлививите доктори ограбиха здравната каса.Редуциране на болниците до нивото на европейските държви , частните боници да се оправят саме ,без ЗК .Богатите в частните болници и да си плащат.Дали имаме вече висококвалифицирани доктори в частните болници, като студенти влизат с две тройки.?