134

До Турчин

преди 8 години

Верно, но никой не използва ракета струваща от 100 000 $ нагоре за да унищожи ЕДНА ПАЛАТКА!!!!Освен може би американците с техния 19 Трилионен дълг! -))))

133

Анонимен

преди 8 години

до 232 Турция НЕ разполага с немски пз 2000 обсега е 52 км с 14 повече от най добрите руски НО разполага с 218 южно корейки копия на това оръдие както и собствен завод за производството му

132

До Турчин

преди 8 години

В Турция има около 90 свободно падащи ядрени бомби СОБСТВЕНОСТ единствено на Американските въоръжени сили, тези бомби се намират на ТЕРИТОРИЯТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ в Турция.Турските въоръжени сили нямат достъп до тях!!!!

131

Анонимен

преди 8 години

турската артилерия е поразила пост на авио и арт разветката на асадистите явно и някакъв Руски инструктор е гушнал букета В момента руснаците газ пикаятт

130

До Турчин

преди 8 години

Ся, максималния радиус на най- добрите гаубици и САУ е до 40км.Турция разполага с около 18 Немски САУ които горе-долу попадат в този радиус.При положение, че стрелят от територията на Турция (поне 5км от границата със Сирия) значи растоянието което обстрелват е до 30 км във вътрешноста на северна Сирия тоест кюрдските сирийски позиции, които пък са съюзници на САЩ и където работят американските инструктори! Сирийската армия се намира на около 7 км южно от Алепо - което е доста повече от 30 км

129

rom

преди 8 години

Turci bai ganuvci ushanki I oshte mnogo drugi vie se izbivaite za trona a az ahte si piya rakiata

128

уи

преди 8 години

До ShoppИ ти ли гледаш фантастични филми. А накрая ко? туркиетата ги няма на земята.

127

Ястреб Османлията

преди 8 години

До ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМПрав си - Ердоан го търси Путин под дърво и камък, но дребосъка се крие под легла и зад пердета! Не смее дори да му отговори на телефона! Такъв му завъртя султанът с този самолет, че на Путин все още му се вие свят и леко пелтечи!Ама ще се оправи! :-))

126

Анонимен

преди 8 години

Кери е поискал спешна среща с Лавров с молба да пощади Турция.

125

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 215 с какво ще бомбандираш аскера раши с падащи су 24 ли

124

Анонимен

преди 8 години

турчине, стига си фантазирал, Как точно ще припарят турските войски в Сирия, че да я бомбандират? Вземай си редовно лекарствата!

123

Анонимен

преди 8 години

До Barni пак награждавате полковник груз 200 в латакия инструктор на смешковците на асат раши а познай кой го тресна

122

Анонимен

преди 8 години

Тоя Турчин много възбуден бе.Не знам защо седи пред компютъра а не иде да се бие в Алепу.Ако го знаех къде е щях да му пратя голяма свинска пържола.

121

make

преди 8 години

До Анонимен *** ти кво си мислиш че руснаците ще им пускат кукли барби ли??/

120

Спас

преди 8 години

Скоро ще разберем кой си търси белята??? Такова голямо дърво ще яде Турция, че свят ще им се завие!:))))))

119

xx

преди 8 години

До Ястреб Османлията да всички ще сме свидетели как турция ще изчезне от картата на планетата.

118

Анонимен

преди 8 години

вън руските *** правешти се на турци от България Бай *** ви знае кгб номера мамито ви рускоо

117

xx

преди 8 години

До ТУРЧИН който се смее последен се смее най добре .със съгърност това няма да си ти и ердоган паша.

116

Ястреб Османлията

преди 8 години

В рамките на руската федерация има 10 турски републики. Наскоро имаха общо събрание и предупредиха Путин, че при евентуален военнен конфликт с Турция не са много сигурни чия страна могат да подкрепят! Кавказките народи, които също се определят като турци и те не са много доволни от политиката на Путин за конфронтация с Турция. Живеем в много интересни времена.

115

Геле

преди 8 години

Абе , само турци ли пишат тук ? Турчета , то хубаво ви се вижда Москва в пламъци ама нали знаете , че няма да сте живи да го видите.... Лошото е , че като полетят ракетите и ние ще го отнесем покрай простотиите ви.