12

Анонимен

преди 8 години

Бях в Сърбия и мога да кажа ше държавата ни е станала много зле. Градовете и пътищата са много по-чисти от нашите ,всичко е по-качествено и там въздуха е чист и полезен -несе осеща злобата на хората както при нас.

11

Батакист

преди 8 години

Ех Сърбия и Македония са рая на земята - високи заплати - ниски цени, качествени стоки

10

Анонимен

преди 8 години

ГОРИВАТА ИМ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПАК ГИ НАМАЛИХА. ОТ 1 лв.50 ст. В МОМЕНТА СА НА 1 лв. И 25 ст.ЗАРЕДИХ 60 ЛИТРА В РЕЗЕРВОАРА И ДВЕ ТУБЕТА ПО 20 ЛИТРА. ПРЕДИ ТЪРГОВИЯ СЕ ВЪРТЕШЕ С ЦИГАРИТЕ НО ОТ КАКТО ДОЙДЕ МУТРАТА ПАК НА ВЛАСТ ТЪРГОВИЯТА С ЦИГАРИ Я БЛОКИРАХА. НО ПЪК С ГОРИВАТА НЯМА КАК ДА Я СПРЪТ. ПЪЛНИШ РЕЗЕРВОАРА ПРИБИРАШ СЕ ИЗТОЧВАШ ГО ПРОДАВШ ГОРИВОТО ОСТАВАШ СИ МАЛКО КОЛКОТО ДА ОТИДИЕШ И ПАК ГО ПЪЛНИШ РЕЗЕРВОАРА. А ПРОДУКТИТЕ ИМ СА СЪЩИТЕ КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ГНИЛИЯТ ТОТАЛИТАРИЗЪМ У НАС.

9

Анонимен

преди 8 години

Всеки човек има право на избор, и това че има избор е добре.Останалото са празни приказки.

8

карина

преди 8 години

Не знам как я различавате качествената храна, но по въпроса за селата - какви наредени дворове, къде ги видяхте не знам. От село до село едни големи сметища и кучета влачат ***.........

7

Анонимен

преди 8 години

Зависи къде отидеш. В различните части на Македония храната се приготвя по различен начин и цените също са различни. И там има и хубави и лоши ресторанти. Но наистина може да намериш места в които да се наядеш като прасе за без пари с качествена храна. ПС: на мен най-силно впечатление ми направи че селата в Македония не са само с пенсионери и повечето им къщи са измазани и със спретнати дворове.

6

карина

преди 8 години

Бях неотдавна в Македония - в Скопие , Куманово, Крива паланка. Една голяма мръсотия, не знам какво е качеството на храните в магазините, но не ми се появи и грам желание да купувам.И в ресторантите - същата работа.Евтиния и ...да не казвам.

5

Илиян

преди 8 години

Храната не е по-евтина. като тук е, но е по-качествена.Всеки месец ходя в Сърбия.

4

Минко с 8 деца

преди 8 години

Е па и не мен ми идва по-евтино от шопско да подкарам семейния ван да напълня резервоара там и като се върна от разликата в цените им излиза пътя без пари !А па чаветата муат убави пържолки и лук от който капят сълзи!

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Където няма немски бакалии храната е по-малко вредна и се хваща по-малко рак!

2

Ф.С.В

преди 8 години

Ние като модерни "европейци" имаме всичко --ахахахха но най хубавото на всичко е -- ЧЕ ИМАМЕ съседни държави в които да си напазаруваме качествени НЕЕВРОПЕЙСКИ стоки на поносими цени и да си спомним какви храни имахме какви цени на горива услуги - и сега явно е по евтино да пристигнеш с такси на ресторант в Македония - отколкото да ядеш измислени ГМО пилета и фалшиви маркови напитки в Бг ресторант с обслужване под елемеентарно индианско гостоприемство- МДА съседите много спечелиха от Европата))

1

V

преди 8 години

Там всичко е по-евтино бензин, ядене, ракия -> .. гориво, храна, алкохол. Разликата между една медия и Put key, my knee