53

Анонимен

преди 8 години

Форма на робство.Продажната българска клика на управляващи, по точно на управлявани, в стремежа си да краде още повече, забравя, че сме хора.Посегателство към най-интимната същност на човека.Очаквах.Мисля, все още мога, не е напълно забранено, че цв.цв. няма багаж, за да го измисли."демократични задокеански братя" са авторите на новото робство по пътя за натрапване на новия ред на ненаядения агресивен бизнес.

52

gg

преди 8 години

Те за толкова години не можаха да направят една сметка за всички банки .Сменяш работа вадиш само карти на различни банки.Щели да правят е-майл на всички.Да не стане сега такса обслужване на е-майл да има .Въпроса е ще се намали ли бюрокрацията по институцийте ако това се вкара или да очакваме нови назначения.

51

Анонимен

преди 8 години

Ставаме пълна полицейска държава с Бшг брадър, следене, слухтене, видео. Ето ви мечтаната демокрация плюс беднотия и безработица и като екстра мутри, корупция и престъпност. Следете тех ако можете и ако не са с вас.

50

анонимен

преди 8 години

при изключителната неграмотност как клошарите,бездомните ще си служат с това,това е безмислено наливане на пари за наши фирми.

49

Окото на дявола

преди 8 години

Чипа в ЛК и "държавният" и-мейл са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ЛИЧНОСТТА!

48

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам защо България е единствената държава в цивилизования сват къдетопаспортите са с 5 годишна валидност.Навсякъде по цял свят са с 10 годишна валидност. Само ние трябва да се разправяме всеки 5 години да плащаме отново.

47

Анонимен

преди 8 години

Очаквам да изразходят и 1 милиард за държавна ос. Икономиката ни зле, защото парите не се разпределят правилно.

46

ПОЗДРАВЛЕНИЯ

преди 8 години

Браво на мутренското правителство.Отново намери н-н да цица държавни пари.Искам да ми посочат д-ва в ЕС,която толкова често сменя паспортите си.И за да не се вдига врява(като,че ли това има значение)ни примамват с безплатен мейл,също както безплатното саниране.Взимат ти парите,после те баламосват с "безплатно".И защо да не го правят-както се вижда хората се хващат на въдицата и нищо не е в състояние да им отвори очите,че у нас д-вата само те граби,без да направи животът предвидим и добър.

45

Анонимен

преди 8 години

Ще се изхарчат милиони за този държавен имейл. Има gmail и няма смисъл да се харчат милиони за нещо, което е вече разработено

44

Анонимен

преди 8 години

Абе кви са тези остарели технологии - Емайл..... Я им раздайте служебно по един държавен Фейс акаунт.

43

Киро

преди 8 години

яко морише на далаверка и требе проверка, тая убосноца бъчвонката е решила да се ублажи щот времето и във власта изтичампри падане на тва продажно правителство и шаматата гледа да се подсигури финансите с нейни си фирмички малиии убосница и тя да не остане по долу от пеевски и тиквата та да се облажи женицътъ, ей не съ наядохте ве ама кат паднете от власт съд за вас продажници! Продадохте небето и земята сега да отнемат и душите и свободата на хората с тия емайли и непрестанни задължения ...

42

Анонимен

преди 8 години

Щом се дава безплатен email, би трябвало и да се осигури безплатен достъп до него от притежателя му. Иначе, ще се окаже, че даваме безплатни книги на неграмотни

41

Som

преди 8 години

Tова вече е прекалено, къв емайл кви 5 кинта? Не мисля да ползвам държавен емайл и компове за докуметитв ми не мисля и да проверявам тоя емайл. Не всички искат да ползват компове, я накараите дядо и баба да ги ползва или възрастните ви родители! Тва е отвратително и имаме право на гражданско неподчинение да не проемем това решение! Най лесният начин да се атакува тоя сатанински проект е чрез настояване за проверка на цената на проекта и изпълнителите и ще се стигне до обвинение в корупция 100%

40

Кадафи

преди 8 години

По-добре да открият по една банкова сметка и всяка година да превеждат по 12 000 $ в нея, както правеше Кадафи в Либия.

39

Анонимен

преди 8 години

*Инженер

38

Анонимен

преди 8 години

До Стефанов: Не съм против това какво се прави, а как се прави. Аз съм софтуерен инжинер и за тези пари може да се напави информационна система за страна в пъти по-голяма от България.Добре, че се махнах.

37

Анонимен

преди 8 години

Мине не мине някоя година и ОП нови лични карти !Чудя се само, на кой ли е фирмата изпълнител на поръчката за 500 милиона лева... Пеевски или някой друг олигарх ? И колко гушват при всяка смяна на личните карти, навързаните по веригата свински черва? Корумпирана държава, направо се пука от корупция!

36

Стефанов

преди 8 години

Хора, какво се дръгнете - добре ли било или просто се усвояват някакви парици... Неграмотни били хората... Не виждате ли, че светът върви в посоката на глобална комуникация и обмен на огромно количество информация. Или сте привърженици на Лудитите от времето на индустриализацията? Проблемите са в съвсем друга посока - как ще се възползваме от благините на новите технологии.

35

недомислица

преди 8 години

След това ще имаме и по един държавен компютър, за да си проверяваме този имейл.Защото ако нямаш компютър, за какво ти този имейл?След това трябва и ток за този компютър и т.н. и т.н. Пак ще бъде държавен...

34

Анонимен

преди 8 години

И на всеки 4 години получаваш съобщение: "гласувай правилно, т.е. за нас!" После ще ни сложат и чип в главата.