12

АЗ

преди 8 години

това е военна техника. превозва по около 4 души, евтино с нисък разход. с 10ина такива прехвърляш взвод където ти скимне, без значение на терен. товароносимост от 1 тон е напълно достатъчна за жива сила. дава и възможност за допълнителна бронировка при нужда. при този разход тия гадинки могат да пълзят през гори и реки непрекъснато. за сравнени по тежките хамъри и тигри, возят повечко хора но проходимостта им е ограничена само по суша, по голяма цел и разходът им е в пъти повече

11

77519

преди 8 години

3 литра на час.... дори и като не върви ли ?а на 100 км колко е ?

10

до 11

преди 8 години

Не двигателят е най-впечатляващото в този всъдеход, в него можеш да сложиш какъвто си искаш двигател. Запознай се с характеристиките му, горивните системи, въздушните системи и окачването, които са дело на конструктора и тогава коментирай.

9

koprio

преди 8 години

до 5кубота е японска марка и двигателя не е английски

8

Анонимен

преди 8 години

Винаги русите са били по-добри от Запада в техниката. Така е било и така ще бъде. Промитите от пропагандата на злобните англосакси да пият една вода с лед (натрошен от тоя супер всъдеход).

7

Анонимен

преди 8 години

Идеална е за БГ.

6

Анонимен

преди 8 години

Това чудо много мощно бе!!!Пък и много бързо, а и товороносимоста му и тя голяма!!!Само не ми е ясно, освен да газиш с него в снеговете и блатата на Сибир, за какво друго можеш да го ползваш???Защото с тази товароносимост, като го натовариш с бензин дрехи и екипировка за зимни условия, няма да остане мядто за храна!!!!

5

Оня там

преди 8 години

Хайде сега всички "демократчета" да започнат да плюят какво са нарпави руснаците, и да започнат да ни обясняват как американците са по велики.

4

Анонимен

преди 8 години

Руснаците отново доказват, че са най-добрите в света за всякакви рядко срещани технологии. На Третия свят, контролиран от Запада, са оставени ширпотребните бъзикнета.

3

Анонимен

преди 8 години

Оставете снимките, вижте клиповете в youtube как това нещо гази през дълбок сняг, блата, езера без никаквъв проблем. Брутална машина.

2

lol

преди 8 години

добри харекеристики като цяло, а цената му е повече от добра, само че 1т. товароподемност е мн. малко за машина клас всъдеход.

1

Анонимен

преди 8 години

Екпертите по руското автомобилостроене на сайта най добре може да ни обяснят.Но за мен цена - качество машината си е уникална.