29

istinata

преди 8 години

Kruvta voda ne stava osobenno ako chovek e inteligenten bi go razbral napulno.vijdam v avsria vsichki smeseni deca vse autsaideri stavat

28

до 31 Колега

преди 8 години

Рамбо 2 е колкото антуруска пропаганда, така и антиамериканска, защото ако не сте забравили думите на полковника след като изоставиха Рамбо сред виетнамците... към оня дето водеше операцията: Значи цялата мисия е била една лъжа, нали? Както и цялата война с Виетнам! Вече в трета част Рамбо 3 си има изцяло антируска пропаганда.

27

Анонимен

преди 8 години

и 31...и колега, последно: Пропагандата на американците не насочена срещу Рамбо и да го изкарат герой в Рамбо 2, а е насочена срещу руснаците отново тънко, тънко...че те са *** и мъчат американски войници във виетнамски лагери. Ето това е гадорията,.

26

Анонимен

преди 8 години

Рамбо си е простотия от всякъде и се харесва оснвоно от пубери (по новому тинейджъри) с промити мозъци и изпълнени с комплекси. Казах. Помия и половина.

25

Анонимен

преди 8 години

до 31И колега, да допълня.... нещо повече- мисията на Рамбо не е да спасява американски военнопленници в Рамбо 2 за да го обявят за герой в Родината му, а тъкмо обратното- да докаже, че няма военопленници във Виетнам. Нищо май не си разбрал от филма!

24

Анонимен

преди 8 години

до 31Колега, за мен е важна реакцията на Рамбо в Рамбо 2 като каза на полковника като му каза оня: Това тук е много гадна история, но не мрази страната си! А Рамбо: Хей, това са тежки думи!Полковника: тогава какво искаш? Рамбо: Искам, което и те( и посоичва спасените американци от лагера) и моите приятели разпиляли червата си, искаме нашата Родина да ни обича толкова, колкото и ние я обичаме. Ето това искам! Това го каза с ярост към полковника и след това тръгна, НО не към Америка !

23

Рамбо

преди 8 години

Рамбо 1,2,3,4 си е як филм. Русофилите да се *** в гъзза. Ибал съм ви майката невежа. Нищо не можете да изислите, некадъърници, освен комплекси да избивате, друго не можете, айде у ляво.

22

Анонимен

преди 8 години

до 25Колега, в Рамбо 2 ако си спомняш, Рамбо тръгна гол до кръста в края на филма не към Америка, а към Тайланд обиден от собсвеното си правителство за пореден път и не искаше да се връща в Родината си. Малко пресилено е да казваш, че е станал герой в очите на американците в Рамбо 2.

21

Анонимен

преди 8 години

Ами щом Рамбо и Шумахер са нарицателни в нашия живот за силен мъж и голям шофьор...какво повече да кажем за Рамбо.

20

Анонимен

преди 8 години

Рамбо към шерифа в полицейската кола: Има ли някъде наоколо къде да хапна?Шерифа: Да на 30 мили оттук има една закусвалня.Рамбо: Защо ме обиждаш? Шерифа: какво каза?Рамбо: Защо ме обиждаш, не съм направил нищо!Шерифа: първо въпросите задавам аз, ясно?- и Рамбо го поглежда в очите тогава. Второ: тук е спокойно градче, няма да ти хареса, даже бих го нарекъл скучновато , но на нас така ни харесва...плащат ми за да е такова. И Рамбо умислен гледайки в пода на колата повтаря: Скучно!

19

Анонимен

преди 8 години

до 22Говорим за Рамбо 1. Другите части са си боза- това е ясно. Но да кажеш че първата част е боза, значи си предубеден човек.

18

Анонимен

преди 8 години

РАМБО е пълна боза. Могат да го харесват единствено *** - такива които харесват чалгата и мутрите. Повтарям - пълна простотия. Филм за *** с лоботомия.

17

Анонимен

преди 8 години

Има филми които никога не можеш да забравиш, защото са шедьоври. Рамбо 1 е такъв.

16

Анонимен

преди 8 години

Ти не си никъкав Ястреб Османлията а момчето което се занимава с подръжката на сайта , ясно за кой става въпрос , Манипулациония ти трик няма да сработи тоя път

15

Анонимен

преди 8 години

Малеее...бях 10 годишен когаято на видео касетка 1989-та го гледах този филм за пръв път и след това цяла нощ не можех да заспя от вълнение. Такъв филм не бях гледал преди това- толкова да въодушеви....цяла нощ не мигнах и изчаках нашите да отидат на работа за да си пусна пак филма, защото баща ми ми даваше само по 2-3 часа да гледам телевизия, когато си е вкъщи. Ех...носталгийо!!!Велик филм, велик Тед Кочев, и бат Слай! И наистина другите части вече еса пропити с пропаганда + ненужна фантастика

14

не може да разбереш

преди 8 години

Българите живеещи в България за съжаление няма как да могат да го разберат , както и не разбират Българските турци които са Османски турци но живеят от векове в България , трудно е да разбереш нещо което не може да разбереш или вероятно не искаш да разбереш

13

Анонимен

преди 8 години

Адската реплика в Рамбо 1... Полковникът към шерифа: Вие не резбирате, не съм дошъл да спасявам Рамбо от вас, а вас от него! )))

12

Анонимен

преди 8 години

хаха, с кое е запомнен Бонд освен с коктейлите и бентлито? С екшън сцените! Следователно водещото е екшън, макар и формата на пръв поглед да е шпионски трилър. В трилъра водещото е съспенса. Къде е съспенса при Бонд?

11

Анонимен

преди 8 години

до 13Кажи сега че и трилогията за Борн е Екшън! Чист екшън си е Рамбо 1, момко, не Бонд! Чист екшън е Умирай трудно, а не Бонд!

10

Анонимен

преди 8 години

Бонд си е жив екшън с елементи на шпионски трилър. Шпионски трилър е Север-Северозапад на Хичкок или Окото на иглата.