41

Анонимен

преди 8 години

Малолетни апаши свиха дамска чанта във ВидинКато на филм: Бой и преследване на училищен автобусБаба хвърли през балкона 6 бона на мним полицай30-годишен беше застрелян показно по обяд в понеделник на пазара в Кърджали заради кражба на булка.Все примери за "успешна интеграция"...предайте я на Запада.

40

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 8 години

САМО КАТО ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК СНИМКАТА И МУ СТАВА ЯСНО , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА ЗА НИКАКВА ИНТЕГРАЦИЯ, А САМО ДА СЕ "УСВОЯТ" ОЩЕ ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ ОТ НАШИТЕ ХОРА!МЪРСОТИЯТА , В КОЯТО ЖИВЕЯТ ТЕЗИ РОМИ Е НЕДОПУСТИМА И ПОКАЗВА НЕ БЕДНОСТ , А МЪРЗЕЛ!

39

Анонимен

преди 8 години

Ром и интеграция! Ха-ха-ха! Това е направо вицът на деня! Почти толкова смешен е колкото ром и работа.

38

Анонимен

преди 8 години

Преди 15тина год. имаше един пред писъвдинителен Евро проект 10-тилетката на Голямото Ромско Влючване. Идеята беше да се Ромите да се инергират постепено и за 10 години да се включат в обществото като равностойни, съвестни граждани със еднакви права и задължения като всички останали. Това значи работа осигоровки, живот в нормален квартал и никаква дисриминация. Идеята беше хубава, но топично за онова време, парите потънаха някъде и реално за работа по проекта не остана нищо. Дано сега не е така

37

ром

преди 8 години

на банкомата ли ше теглим парите

36

ист

преди 8 години

Нови 20 ромски палата подарак от ЕС за ромските тартори. .ията ще зяпа отстрани. Егати интеграцията.

35

Анонимен

преди 8 години

Абе, той преди 70 и няколко години един чичко знаеше как да ги интегрира, ама не му стигна времето, за съжаление!

34

Анонимен

преди 8 години

Тази усилена "интеграция" от политиците ни доведе и води единствено до *** на страната ни.После Калфин да не реве по медии че няма кой да работи.

33

Shark

преди 8 години

Ама не разбрахте ли че тези пари са предвидени за да се окрадат. Никаква интеграция, нищо не се предвижда, а и тези отлично знаят че няма да стане тази интеграция . Защото като се интегрират ще трябва да работят и да учат, а те не желая. Но за всичко това сме си виновни ние, и само ние. Мълчим, много много мълчим!!

32

Анонимен

преди 8 години

Някой виждал ли е дървен камък? Е, колкото има такива камъни, толкова има и интегрирани роми! Разберете, каквито и проекти да измислите докато те сами не поискат да се интегрират нищо няма да стане! А както знаем те нямат никакво желание да се откажат от начина си на живот така, че... пак харчите много пари за глупости!

31

Анонимен

преди 8 години

Пари хвърлени на вятъра! Племето не може да се интегрира, само от системно мачкане разбират, така си знаят мястото. Не им ли вземеш страна си обречен. Здрави закони забраняващи им повече от две деца, ако имаш повече - без социални. Задължително да ходят на учище, не ходи ли, пак без социални. Работа все ще се намери, може държавата да облекчава фирми наели ромите с данаци.

30

Анонимен

преди 8 години

Бе какви програми кви интеграции кви 2милиона лева бе. Спират се помощи за деца които не ходят на училище и нямат успех 4. Спират се майчинските след 3то дете. Облекчения за бизнеса който насърчава назначаването на малцинственни групи. И до 10 години са интегрирани. Само че лесния електорат който се копува изчезва. А тези 2 милиона от сега ги пишете откраднати.

29

Бай Иван

преди 8 години

Франция не може да интегрира гето с 10 хил, ние ще интегрираме 2млн.

28

Йордан

преди 8 години

Поредните откраднати 2 милиона лева. Каква интеграция, какви глупости, това е мисия невъзможна, но пък явно е златно кранче за някои хора.

27

даскаличка

преди 8 години

До Анонимен 46За 50% от стипендията и на съседа магарето ще направя отличник. Чипичките в мола не са без пари да знаете...

26

111111

преди 8 години

Попитало малко ромче големия ром..-Тате ,какой туй нещо интиграция?Дъртия ром отговорил..-Това е българите да ни строят къщи,да ни плащат тока и водата,да получаваме помощи ,да не плащаме данъци ,глоби,осигуровки ,да правим 5-6-7 дицъ а държавата да ги издържа,да не спазваме реда и зайоните!-Ами тате българите не мрънкат ли за това?-Мрънкат ,но трябва да са толерантни към особенностите на етноса ни, иначе ще е дискриминация и расизам водещ до ксенофобия и нарушване на етничекия мир!

25

Анонимен

преди 8 години

Тези пари да отидат само за стипендии на ромчета-отличници. Иначе всичко е напразно!

24

Анонимен

преди 8 години

Ще ги интегрират, когато въведат образователен ценз за гласуване минимум средно образование. Така няма да са таргет на политическите партии. И няма да ги коткат със социални привилегиии, насърчавайки мързела им. Както казват те самите "Бате, глада по-силен от тока" - ще се принудят да работят за да оцелеят. Пък ако крадат - в затвора.

23

реалист

преди 8 години

Тия пари ще отидат на 2-3 ромски барона, които и без това са си интеграрани по-добре и от нас българите. После обаче ще дойдат избори и от тези "интегрираните" ще се очаква еди колко си гласа в полза на ГЕРБ.

22

Томас

преди 8 години

До 31Ами прав си, такова положение не се търпи особено да ти е пред очите всеки ден. Тия управляващи които си правят сметки да ги интегрирали за да ги използват да работят трябва да знаят, че първо няма да стане и второ никой няма да иска да живее с индо-европейци врата до врата. Хората масово ще емигрират, както става във Франция в кварталите с емигранти - коренните жители напускат и квартала се превръща в поредното гето а икономиката съвсем ще рухне.