8

Анонимен

преди 8 години

отчитали били.. те само това си могат де. 600 за месеца били и 60 на ден - значи работят 10 дена в месеца явно. То в минута сигурно са повече в София

7

Анонимен

преди 8 години

Наистина са станали много нагли! Онзи ден един спря на кръстовището на Шипченски проход и Коперник, пусна фаровете и отиде някъде. След 15 минути се върна, но да не ви разправям какъв транспортен апокалипсис предизвика. Не е като да нямаше къде да спре и да не пречи.

6

Анонимен

преди 8 години

"Напоследък пътните полицаи отчитат бум на наглото паркиране, както и на сигналите от граждани за неправилно спрели автомобили." И какво правят тези патрули , за да спрат наглото паркиране ? По 60 на ден неправилно паркирани коли има на улицата на която живея. Какво става с останалата част на София ? После искат пенсиониране рано и заплати на куп ами поработете малко за тях.

5

Анонимен

преди 8 години

*** мързеливите патрули, дайте ми на мен в личната кола една от тия камери и само за ден ще ви събера материал за една година напред!600/60 ... тия само по 10 дни в месеца ли работят?! сега остава да обявявт и къде и кога минават, смешници.

4

До 1

преди 8 години

Има държави в които глобите са според доходите, шефа на NOKIA преди време го бяха глобили за астрономическа сума,има прилични доходи човека.Но ако в България се приложи това ,човека от горепосочената снимка може да се окаже че няма никакви доходи.

3

Анонимен

преди 8 години

какво ли е да си толково комплексиран , като тоя с поршето на снимката? за съжаление е. има нужда от психолог. като ти е малка пиш.ката се учиш да лиже.ш добре, какво толкова!

2

Анонимен

преди 8 години

Българите сме си със селски селско поведение, независимо от мерцедесите и поршетата.

1

Наблюдател

преди 8 години

За такива коли като горната глобите трябва да ЗАПОЧВАТ от 2000 лв