74

Братко

преди 8 години

Кога някоя поничка ще смачка от бой Боко тикваря :) ?!?

73

Анонимен

преди 8 години

офф айде стига тука сте се правили,че не сте виждали бг бабаити-как ви говорят,за какви се мислят,ей тия двамата са същите-комплексари убили от малоумието си едно момче,което си е било на пътя,а тия са се направили на интересни,и какво?да заобиколи или да ги изчака на пътеката да си дигнат ниското самочувствие?НЕЕЕ,ТЕ трябвало да покажат кой кой е нали???ами тодор не е бил мишка,естествено,че ще защити правото си,ТОЙ Е БИЛ В ПРАВОТО СИ,А ВСИЧКИ ВИЕ ТУКА СТЕ ЕДИН ЛОШ МАТЕРЯЛ..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

72

Idiot

преди 8 години

Nali vsichki znaem :Ima li pravosudie- nyama! Koyi ima pari vinagi e prav,koyi nyama za nego ima armenski pop.

71

Анонимен

преди 8 години

дори да има сърдечни проблеми, дали точно в този момент от срещата с Поничките Тодор е щял да загуби живота си... Кой ще отговори

70

Анонимен

преди 8 години

Врачанци да внимават,а са ги погледнали Толумбичките, а са умрели с болест или без болест!

69

Един Българин

преди 8 години

А "експертите" дали не са съученици с "поничките"? Или просто правят услуга на някой? Пак ще потъне истината нейде из дебрите на нашето КРИВОсъдие!

68

Джулиана

преди 8 години

Сайтът се напълни с ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ!!! Жалко эа убитото момче!!!

67

Анонимен

преди 8 години

"Ей сега ще сляза" И като слезе какво стана? Не дава предимство на пешеходци, напада пешеходците с оръжие, с болно сърце, ми това момче е било повече от глупаво. Заради глупостта и болното сърце на някакъв малък хулиган двама невинни да бъдат вкарани в затвора? - това дори и в България няма да се случи. Братята да съдят медиите.

66

Monti

преди 8 години

Къде отиде честността на българина? всеки лъже и мазе, а после като опре ножа до кокала - друг бил виновен. Майката и брата си мислеха, че като повторят една лъжа достатъчно много, ще стане истина и ще изкопчат някой лев - е не стана! Да сведат глави засрамено и да оставят момчето да почива в мир, стига са ровчили, че все повече се оплитат като пиле в кълчища. Като се не е лекувал, всеки друг повод също можеше да стане повод за фатален изход - ще се зарадва повечко, са му купили BMW примерно и .

65

Анонимен

преди 8 години

Няма спор, че двамата братя са невинни в този случай. Може да са виновни за нещо друго, но не и за Тодор.

64

До 88

преди 8 години

По твоите думи една бабичка с ***, стигнала до средата на пешеходна пътека вижда, че от ляво идва кола.И понеже е ВЪЗПИТАНА тя трябва да спре за да изчака колата да мине.Но да кажем,че в дадения случай тя НЕ Е ВЪЗПИТАНА, трябва да хвърли бастуна и да тегли един спринт от оставащите и 5-6 метра.ГОЛЕМА логика извади!!!

63

Плавник

преди 8 години

Сега разбрахте ли всички, че не трябва да се правят заключения преди всички факти да са ясни? А и родителите колко лъгаха пред телевизора, че Тодор нямал заболяване, че е бил убит от бой...Някои писаха и че умрял, защото защитавал свободата и честта. А тези, които не се биели по улиците били мишоци и доброволно си давали свободата и честта.

62

съвет

преди 8 години

Млади хора, че двамата прости ГЛИГАНИ-братя са виновни: спор няма! Когато пресичаш, не се правиш на ВАЖЕН, да вървищ бавно, ако идва кола- или избързваш и пресичаш, или СПИРАШ, за да дадеш знак,че СИ ВЪЗПИТАН; ако колата ти даде път- минаваш бързо, ако не- изчакваш!Тия двамата братя са ТЪРСЕЛИ ЗАЯЖДАНЕ( нека да го направят в ГОЛЯМ град да се МЪКНАТ като пресичат!!).ЕДИНСТВЕНОТО в такива случаи е да ПРОДЪЛЖИТЕ пътя си, а не да слизате и да се разправяте с всеки БЕЗРАБОТЕН ***.За простака КАВ

61

:-)

преди 8 години

Всичко това може да учуди само човек, който не познава северозападния манталитет. Слязъл, псувал, имал бокс, нямал бокс, семейството няма идея за заболяване но приятелката и треньора знаят... Всички до един замесени в тази случка са за наказания. Снималия, бития, минувачите, приятелката, помогналите, медиите.... всички лъжат безугледно. Когато 50 човека не ценят живота и могат само да лъжат, за какво изобщо им е справедливост?

60

Анонимен

преди 8 години

До Факт 90Нещо си се объркал, другарю(мисленето ти е като на другар от соца).Сега братята ТРЯБВА да съдят ВСИЧКИ които подкрепяха манипулацията разпространена чрез медиите. А журналистите писали откровени лъжи по темата са за ЗАТВОРА!Но в Бг са научени да не носят отговорност, като започнеш от премиера за зулумите които върши, минеш през журналята които МАМЯТ непрестано и свършиш с последния крадлив бъл*гарак.

59

Факт

преди 8 години

Всички, които подкрепяхте Тодор сега може да съдите медиите, че ви излъгаха, че братята са виновни и вие се вдигнахте в защита на Тодор и против двамата братя.

58

До 84 някой

преди 8 години

Ти не можеш ли да четеш?! Нараняванията на Тодор не са довели до фаталният резултат. Толкова е просто, че не може повече. Между другото, когато го написах това тук още в началото, когато се разбра, че Тодор е имал здравословни проблеми, веднага ме изтриха и ми забраниха да пиша за един ден. С други думи винаги е имало и нормални хора, които не се поддадоха на истерията, която създадоха медиите около този случай.

57

Анонимен

преди 8 години

Като триеха мненията съмняващи се във вината на двамата братя, медиите създадоха атмосфера на истерия - всички искат братята да бъдат осъдени веднага, а то се оказа, че не е така и че братята не са виновни за Тодор. Излиза, че така е при демокрацията - публикуват се само "правилните" мнения, а "неправилните" мнения се изтриват, а на авторите им се спира достъпа за публикуване на нови мнения. Аз имах мнение в този сайт, което беше изтрито, защото написах това,което пише в медицинското заключение

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 78Проверена е ама някой друг път.Тия ги разправяй в селската кръчма.

55

пишман редактори

преди 8 години

ама ме кефи как п.и.ш.м.а.н. редакторите, манипулират коментарите и гласовете към тях... вместо да цъкате се върнете на училище, срамота е правописа и лексиката на хора, с претенции за журналисти