14

Анонимен

преди 8 години

Сега ще кажа нещо, което ще прозвучи гадно: Пациентите много често обвиняват лекарите без да имат основанието за това, просто те са им единственото оправдание в някои ситуации, когато не може да се посочи виновен. А истината е, че гадости се случват и без причина, просто такъв е животът

13

w.q.germani

преди 8 години

SMARTA SAMO HODI S BELI DREHI....

12

Анонимен

преди 8 години

Не случайно с едни по-*** не стават грешки по болниците. Но за целта цялата рода седи на смени пред входа на болницата. Без бой или без пари - толкова.

11

2222

преди 8 години

Абе Spasova що не млъкнеш? малко ли раждащи "нормално" не умират в България? Некадърни лекари - това е причината.

10

Неа

преди 8 години

При мен евентуално секцио вече ще е по медицински показатели . И да искам за родя нормално ...никой няма да ме пита . Опс. Така както не гледат документите , ако не им кажа за секцио отиде че се невидя....

9

Spasova

преди 8 години

Не разбрахте,че секциото си е операция. Като всяка операция има голям риск. Като ви е страх от раждането,не забременявайте. Секцио по желание си е лигавщина.

8

Неа

преди 8 години

Нямам думи за българското здравеопазване . Може ли на здравноосигурен да му вземете 800 лева за операция ? Избор на екип -700. При положение че екип не съм избирала!!! Отделно едно кисело мляко и вода струваха 15 лева . Къде отиват тези пари ??! Кажете ми . Адски съм възмутена !

7

Неа

преди 8 години

Аз се обадих за преглед след операция ... Единия препоръча другия . Но самата операция беше по страшна . Оперираха ме без да ми погледнат изследвания документите , без да ме прегледат . Нито един преглед преди операцията !!! А този който препоръча седмица преди операцията не си вдигаше телефона и го нямаше в кабинета за да ми издаде лист за хоспитализация !!

6

Анонимен

преди 8 години

Миналата година ми се наложи да се оперирам и бях получил анафилактична реакция постоперативно в ранния следобед. Нужен беше 1 час да дойде лекар, тъй като нямаше нито един дежурен. Говорим за голяма софийска държавна болница, няма да назовавам имена. Обяснението ми е само едно...България. Тук по-добре не се разболявайте.

5

Неа

преди 8 години

Ооо аз днес звънях на двама гинеколози . Единия доста пренебрежително ми каза , че има свободен час чак след 22-ри и тогава да му се обадя . А другия беше още по нагъл . Каза : " Оххх изобщо незнам кога имам свободен час ела на 25 , към 1-2 часа ако мога ще те прегледам ....И това са едни от най добрите в града .... При други няма смисъл да се ходи . Недай боже да е спешно ...

4

страшно

преди 8 години

Това , което се случва в болниците е по-страшно и от най-свирепия филм на ужасите. Пренебрегват се добрите практики и се разчита да те спаси Ония отгоре. Дано лекарите разберат накрая , че вредейки на пациентите много повече вредят на себе си - авторитет, имидж и компетентност, а защитавайки некадърни колеги се вкарват в един ужасен и порочен кръг. А ако те или техни близки опрат до този некадърник след време. Време е да има осъдени лекари, време е на добрите лекари да им плащат подобаващо.

3

muncho

преди 8 години

E, porachkovo nedonos4e. Pazarat za pazienti e jestok. I zashto malkoto dete u4astva. Roditeli........

2

Анонимен

преди 8 години

Това със снимането на документи и на мен ми е странно. По какъв повод е била там, че да го види? Или са я викнали за свидетел.Но иначе, всеки лежал в болница в Зап. Европа, знае, че те проверяват през половин час, не те карат да ходиш след реанимация, и изобщо няма вариант,в който никой да не те след 6 часа. Това което се случва в българските болници е геноцид. А срещу родилките е геноцид съчетан с особена жестокост. Все едно се късат жените да раждат, че чак да се държат с тях като с ***?

1

Анонимен

преди 8 години

Хахах, то понеже като снимат документи по болниците, канят поне по три родилки да присъстват... Поредна медийна бомба, българина винаги знае какво, как и къде трябва да му се приложи. Поради което след някоя година верно сам ще се лекува - и секцио ще си направи и апендикса ще си отреже ...