35

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига сте говорили за хумаманност.Естествено,че става дума за изгода.Защо според вас няма лекари в Пловдив,а всички новозавършили лекари бягат на Запад?Защото им ТРЯБВАТ лекари.Много е хубаво да си шеф на света и да юркаш всички.Медицината им е трудна на дечицата западни.

34

Анонимен

преди 8 години

Сигурно вече става ясно,че емиграмтите са конкуренция за жителите на самата западна страна в намирането на работа.Освен това без подсигурено потребление не може да се говори за ръст на производството."Хубавата новина" е,че следвоенна Сирия ще се нуждае от възстановяване.

33

честит

преди 8 години

до 45Става дума само за пари.На силните икономики в ЕС им трябват черноработници.---от такива дървени философи като теб ми се повръща...Кви "черноработници" кви п..ки майни, като има огромно източно-европейски малцинство (па колко руснаци само) в Германия? А, че в Изт Германия ИСТИНСКАТА, РЕАЛНАТА безработица е в пъти, над официалната? Имат си работници те.ТИ КВО МИСЛИШ-ЧЕ ТИЯ РАБОТЯТ НА ПОЛЕТО И В КЕНЕФИТЕ ЛИ, ЧЕ ЧИСТЯТ УЛИЦИТЕ?*** съжалява, че не е нахлузила кондом на баща ти..

32

Василев

преди 8 години

Най големият кошмар за англичани и американци е ако се сближат Германия и Русия!Това ще бъде краят на англо-американската хегемония!Гаранция ви давам!За това беше и замислена украинската криза и внедряването на клин между Русия и ГерманияБритания е велика!Агент Ричманд Хейнс!ЦРУ!!!

31

честит

преди 8 години

Тази жена едни ден ще бъде плюта наравно с Хитлер. Тя е пример за това какво са либералките,пи-ар за зомбиране на масите, Тя е и пример, че либерализма е малоумщина и трябва се наказва със затвор. В годините на Меркел ЕДНА криза имаше, ЕДНО правилно решение искахме от нея. И тя се о.***. Взе решение, с което доунищожи Европа. Мисля, че американците кастрираха немците след 2СВ някак си. След, като турците отказаха да си тръгнат от Германия, сега 40 г. по късно да направиш същата грешка ?!

30

Анонимен

преди 8 години

Става дума само за пари.На силните икономики в ЕС им трябват черноработници.Първоначално идеята за емигрантите като евтина работна ръка е изглеждала примамлива.Сега обаче се лансира изграждането на горещи точки в пограничните страни,където чрез аутсорсинг да се изнесат възможности за организирането на въпросната работна ръка.Въпросът е дали предприятията ще дойдат в БГ заедно с бежанците?

29

преди 8 години

Вчера в Дрезден се проведеха прОтести (10-15 000 човека) против Меркел И ПРОТИВ ИМИГРАНТИТЕ , а и не само в Дрезден се проведлха протести против имигрантите ,но и в други градове из Европа.А "свободната и независима " преса на България не пише за това !

28

Анонимен

преди 8 години

Който РАЗБИ цяла Северна Африка да си прибере "бежанците" - САЩ, Турция, СА , Йордания + Франция и Албиона.Стига с тия либерало-толерастични виждания !

27

Анонимен

преди 8 години

EDIN kasapin ASAD izbiva naroda si i sazdava IDIL i vika oshte edin kasapin PUTIN i zapochva iztrebvane na naroda na SIRIA ,i spored vas te li sa vinovnite za bejancite ili MERKEL koyato gi izbavq ot sigurna smurt

26

ha ha

преди 8 години

Как така ФРАУ е без бурка?

25

Анонимен

преди 8 години

Тия пък съвсем се изложиха, не могат да се усетят, че при тях отиват не жертви а завоеватели - отиват и не се съобразяват с правилата , традициите като гости, а налагат техни правила и закони....ако не приемеш ...бомба Не да се възползват от възможностите, които западът може да им даде, а те с какво се занимават....докарват източната мизерия и там.....

24

Анонимен

преди 8 години

До ДжонRUSIA e vinovnika za navodneniyata ot bejanci evropa,ako ruski samoleti bombardiraha jilishtni kvartali v nashite gradove vie nqmashe li da bqgate v evropa

23

Джон

преди 8 години

Това което прави Меркел която е ционистка и с еврейско потекло е изпълнение на този план за наводняване на Европа с *** от Африка и Близкия Изток. Целта не е да се придобие работна ръка както се лъже защото това може да стане чрез стимулиране на раждаемостта на европейците, целта е претопяване на бялата раса в нова раса от ***. Това стои зад понятия като мултикултурализъм, толерантност, равенство и други. Всеки който използва подобни термини знайно или незнайно служи на сатанински цели.

22

АТАКИСТ

преди 8 години

до 35Социалистите в Русия бият до болница имигранти които пускат ръце на момичета, а баба Меркел социалистката ги приютява.Въпросът е: пак ли социализмът и Путин ви е виновен, соросо.идни от.репки избушонясали?

21

Меркел, марш!

преди 8 години

Как можаха да изберат източногерманка за канцлер?! Не знаят ли, че тия отдавна вече не са истински германци, а социалисти с промити мозъци от десетките години социалистическата пропаганда, а те я избрали даже да ги ръководи! И кво стана сега, пусна милиони ***, които никога няма да се интегрират, а ще лентяйстват и ще вилнеят по улиците! Бързо ще забравят добрините и ще започнат да си търсят правата и да искат да живеят по законите на Шериата! Ще почнат бунтове, безредици, атентати, отвличан

20

Джон

преди 8 години

Един от основните идеолози на плана за геноцид на бялата раса е Ричард Куденхове-Калерги, но в действителност корените на тази сатанинска идеология се корени в ционизма и ученията на сатанинският талмуд. Именно заради тези планове на Калерги и подобни влияния като него, Адолф идва на власт в Германия за да попречи на тези планове. Необходимо е европейските народи да осъзнаят какво се случва и да реагират чрез избора на крайно-десни националистически движения.

19

АТАКИСТ

преди 8 години

до 32Брачед, и аз искам да съм безсмъртен!Що за простотии пишеш? Всичко тръгвало от Франция и Германия? А не виждаш , че Меркел лиже *** на Маймуняка? Не виждаш, че и Оланд също??? Ти откъде падаш?

18

Джон

преди 8 години

Има план, конспирация на евреи ционисти и на свързани с тях масонски ложи и други тайни общества да наводнят Европа с примитивни тълпи диваци. Този плана се нарича - Пан Европа. Целта е смесени връзки между *** и белите европейски раси и последвалите като продукт *** за които смятат, че ще са ниско интелигентни, ниско морални и изпълнени с много негативни качества и лесно манипулируеми. Това естествено е типичен пример за глупостта на идеолозите на този план за геноцид на бялата раса.

17

Анонимен

преди 8 години

Време е група от 50-60 загорели мигранти да изнасилят тъпата грозна крава! Тая източногерманска кокошка, закърмена с болшевизма и Интернационала съсипа Германия и Европа!

16

АТАКИСТ

преди 8 години

до 27На хамериканската ТОЖЕ!