132

Анонимен

преди 8 години

това е понеже спим ,ако се надигне утре примерно цяла София дали пак така ще говори този национален предател?

131

Анонимен

преди 8 години

Предлагам по-успешна форма на интеграция. Да командироваме Плевенлиев в Сирия, там да ги интегрира. Докато пистигнат хората се давят по моретата, измират по пътищата. Най добре супер интегратора Роско да ги интегрита на Сирийска почва.

130

Стойчо

преди 8 години

П......., махай се вече, писна ми от теб!!!

129

Аз Малдив

преди 8 години

Тоя съвсем изтрещя - те не трябва изобщо да влизат, а нашия Меркелчо им нарежда софрата вече.

128

ай сиктер

преди 8 години

Плевнелиев слънчаса посред зима.Какви ги плещи?Ние българският народ сме суверена и ние не искаме никакви "бежанци" в България.Плевнелиев днес е президент,утре не.не може да говори врели некипели от името на народа все пак неговата длъжност есамо представителна.Не сме предизенска република а и да сме такива кардинални въпроси само с РЕФЕРЕНДУМ се решават от народа.

127

Анонимен

преди 8 години

ЛЬ0ХМАН!ЧЕХЪЛЧЕ!ЗАЩО ГОСПОД НАКАЗА БЪЛГАРИЯ С РАЗНИ ТИКВИ..КУКУМЯВКИ...И ТОЯ БЕ!?

126

Анонимен

преди 8 години

Има само нули, защото работното време е свършило ;)

125

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

За първи път в коментарите липсват платените гьотферени да пазят имиджа на барабата ***

124

Анонимен

преди 8 години

Да, точно колкова колктото успяваш да интегрираш едно племе живеещо в България .

123

Кабил

преди 8 години

Хей нашия настани ги в твойте имоти направи им училища АПРОПО то с наща образователна система хептем ще ги объркаме МЕЖДУ ДРУГОТО кой ти втълпи тази простотия АМЕРИКА ЛИ

122

до 155

преди 8 години

Не става с "няма ли кой"!Няма друг,освен ние самите!!!Стига сме се крили,зад безличните "призиви","няма ли кой"!!Ами,няма!!!!!Това е,разберете го!Няма друг,освен ние самите!Стига сме се крили зад полите на жените!Или,да се обединим,ние,милионите "нищии" и излезем и пометем цялата тази уродлива система,набъкана с предатели като горното недоразумение,или да се свием в робския си пашкул и се оставим да правят,какво си пожелаят.Те и без това правят точно това.

121

salaj ad din

преди 8 години

EBATI I PERVERZIATA

120

кръстоносец

преди 8 години

не му се сърдете на плевнелиев. Той живее на друга планета затова говори ненормални работи. И през плет не е чувал какво става по света.

119

Анонимен

преди 8 години

Ние ще им дадем дом и образование, а те ... как беше ... ще ни оправят демографски. Демек *** ще си имат нови избиратели. И така - до края на света!ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

118

kur

преди 8 години

maxnete toia mauk nemoga dago vijdam

117

Анонимен

преди 8 години

До кога ще ги търпим такива да ни се присмиват отгоре като си перат милионите..

116

VP

преди 8 години

За талиба.ните ще осигурим нов дом, а за бабите в Мизия доживотен фургон.

115

777

преди 8 години

Ами настани си ги в бояна

114

грубиян

преди 8 години

Тоя плу.жек много се активизира напоследък. Явно си мечтае за втори мандат. Кака Нюланд беше скоро в София да му зареди нов диск и сега нашия здраво замърсява медийната среда.

113

Анонимен

преди 8 години

Англичаните знаят как се интегрират диваци,те много добре познават играта и знаят ,че само и единствено със лишаване на човешки права и насилствено налагане ,само така може да се интегрира диевак ,аз във днешната ценостна система на Европа не виждам как ще стане тази интеграция,интеграцията се извършва на земята на дивака а не на земята на интегрираните.Ние трябва да запазим това което ни дадоха тамплиери и кръстоносци а те ни дадоха интеграцията