79

Анонимен

преди 8 години

Ама Мастан ага не е ли в затвора за национално предателснво и шпионаж? Не го ли арестува вече гладният ни прокурор? Или правителството ни ще го предложи за награда с най-високия орден на Република България, Народното ни събрание ще го одобри със ставане на ткрака и бурни ръкоплясканиоя, а президентът ни ще го разцелува по двете страни и ...

78

Анонимен

преди 8 години

До ТатиДа е само Кърджали - добре, но ще е цяла България. Ердосман и Удавудоглу не прощават. На какво основание една азиатска държава ще я приемат в Европейския съюз? А като включи България - древна европейска държава, е съвсем друго. Че за какво друго идва майданската инициаторка Новоземска чак от ЮСА, за какво целуват президент и премиер български обикновената чиновничка от Държавния департамент, ако не за предателските съвети и за гаранцията на милиардите им, ако ги изпълнят.

77

Анонимен

преди 8 години

До До 119Ако се е продал на руснаците, това би било добре, но не се е продал, защото той и още няколко други "патриотари" избраха Пръмокунева за министър на образованиоето , за да увековечи турското робство като мило, любеобвилно "съжителство" между отрязаните български глави и ятагана.итурските ятагани

76

Тати

преди 8 години

Днес джамия, утре партия, вдругиден - Кърджали е Турция...

75

Алтай

преди 8 години

Ако Русия удари Турция 25 милионна бежанска вълна ще мине през България.Нямате изгода.Ако Ердоган пусне в Европа 2,7 млн бежанци, които са в територията на страната ще ви удвоят населението от "любов"

74

Патриот

преди 8 години

Време е да изринем всичко турско от България!

73

Анонимен

преди 8 години

Местан прави партия! ЧЕ КАК СТАВА ТОВА ОТ ЗАТВОРА? Или държавата, на която е шпионин у нас, пак свирна на правителството и на прокурорището, да го оставят спокойно да си чертае картата на бъдещия български вилает в "Ердосманската империя"

72

До 119

преди 8 години

Скрит турчуляк е вашият Сидер: той ще се продаде и на турците така,както се продаде на руснаците. Дали руснак или турчин ще ни краде- на нас ни е все едно а руския народ на мен ми е приятел- на теб не е!

71

Батакист

преди 8 години

Със или без местан, депесе си остава антибългарска партия. Ако някой си мисли обратното е голям наивник.

70

Полковник от Запаса!

преди 8 години

КОЙ разреши нарязването на ТРК "Точка -У" и ТРК "Луна М" ???? КОЙ??? Унижтожи Ракетните войски на НРБ???

69

Анонимен

преди 8 години

Давай Местане дупе- искам те!

68

Часовникар

преди 8 години

Какво повече искате ?! Турските медии съобщават,защото Местан си е ЧИСТ ТУРЧИН И В НЕГО НЯМА КАПКА БЪЛГАРСКО СЪЗНАНИЕ!И някои ще гласуват за създаването на такава партия и дори да се развива А ние,българите,накъде да се изселваме ?! Тоя трябва да се изгони позорно от политиката и да не му се дава възможност не партия ,ами изказвания да има,защото те ще са само на турски...и ще агитира само в полза на Турция! Стигат ни нашите проблеми,че да си съз даваме сами още един!

67

Алтай

преди 8 години

Подкрепяме те, Местане!150000 гласа от Турция, 150000 от България и Местан влиза в парламента. И ДПС ще е там, хаха. 3 турски,3 руски(Атака,БСП,АБВ+ донякъде ДПС), 1 израелска( Рада Дълбоката/Кънев), 1 американска(ГЕРБ) в парламента. Ахахаххаха продажници, какво предадоха Левски сега си продават държавата.

66

Божил

преди 8 години

Истеричния русофил е точно толкова ценен за България,колкото и истеричния ислямист! Затова на България не й трябват глупави партийки като "Атака" и ДПС- те са развъдник на тероризъм,не на Българизъм!

65

Йоки

преди 8 години

До БожилТи май не си Божил, най-вероятно си Бейтула.

64

Алтай

преди 8 години

Давай Местан, с теб сме!

63

Божил

преди 8 години

Само истерични русофили могат да пишат,че Бойко е най-големия предател в цялата Българска история и че е "***"! Истината е,че където туркоманите,там и русофилите: техният съюз съществува от 1921 г. (юдаизираният башкир Ленин го създаде,а Сталин и Брежнев го препотвърдиха). За народа на България е безразлично дали турчин или руснак ще го краде: и в двата случая е потърпевш! А "Атака" е етническа русофилска (значи неБългарска) партия,затова и тя трябва да бъде забранена заедно с ДПС!

62

Бай Шиле

преди 8 години

Официално Ердоган , ще си има трета партия в България.

61

истината

преди 8 години

До АнонименНещо грешиш. Станишев се разцелува с Местан в София пред цяла България,а Борисов пи кафе с Местан в Родопите.

60

Исти

преди 8 години

Турция държи много Българска земя (около 100 000 кв. км),затова трябва да има Българска партия в Турция и по специално в Одринска Тракия,където живеят няколкостотин хиляди Българи-мохамедани. България не държи нито 1 квадратен сантиметър турска земя- Китай обаче държи. Затова турска партия ще създавате в Китай- не в нашата страна. Чу ли Местанов,чухте ли туркомани? В Китай! Там има няколкостотин хиляди кв. км тюркска земя и милиони поробени тюрки- с техните права се занимавайте,не с нашите!