35

Анонимен

преди 8 години

До ferdyМного добър въпрос!!! Къде са сега Магърдичи и други мижитурки, които правят МИЛИОНИ на гърба на такива изстрадали деца като Пламената!?!?!?!?!?!? БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ!!!!!!!!!!!

34

бостана

преди 8 години

*** таз ше са скръши бре, яж *** моме ша та гостя с филии с мас у нашто село ко траа

33

viovioi

преди 8 години

риалити шоу, в което излиза с щампата "скучна".Александър Попов какъв е проблема да напишеш, че Пламена участва в онова мазно, гадно бозаливо арменско мега-просташко шоу Биг Брадър?????

32

Om Ram

преди 8 години

Много талантливо момиче беше. И явно е от момичетата, за които целта не винаги оправдава средствата. Беше любимиката на Вили Казасян и той вероятно щеше да й даде шанс да просперира. Спрях да следя развитието й, след като мина към Пайнер, стана ми тежко. Радвам се, че не е успяла да се реализира като *** там, все пак.

31

ferdy

преди 8 години

Дано това момиче се оправи, но щом говори за това, значи е стъпила на Пътя към стасението. Никой не заслужава страдание и да се чувства неуверен, и смазан до степен да се стреми към самоунищожение! Това е личната драма на талантлив млад човек, попаднал твърде неподготвен в месомелачката на т.нар. "шоу бизнес", където талантът е стока, човекът - също! Къде са сега продуцентите на разните му там формати, които печелят кинти от тези деца и им причиняват такива сътресения? А?!

30

Анонимен

преди 8 години

delqn i glavniq prokuror nqmat takiva problemi

29

Анонимен

преди 8 години

УСПЕХ МОМИЧЕ!

28

Анонимен

преди 8 години

Въобще не ме касаят диви seliani като тази.

27

Анонимен

преди 8 години

На някои пък славата им действа по същия начин, всеки с проблемите си. Шоубизнесът е жесток, а в България изобщо го няма, така че тези жертви са безсмислени.

26

opooss

преди 8 години

Тая да оди копа въглища и едва ли ще има време да се занимава с глупости!

25

хм

преди 8 години

Има и певица Пламена ли ?

24

Анонимен

преди 8 години

Проблемът с тая болест е в нагласата. Ако си самовнушиш, че храната вреди, и от много малко започваш да пълнееш. Задействат се автохалюцинаторни механизми - виждаш себе си в адски негативна светлина, в каквато другите може и да не те виждат. Значи, болестта не е в гладуването, а в следването на модел, който ти е внушен и в страха от това, че се различаваш от модела. Правилно се каза, че болестното състояние е по психосоматични причини и основното е страх и стрес от несъответствието с образеца.

23

до 28

преди 8 години

точно така. правилно. Даже за момент ми стана тъжно като я гледах, защото си помислих, че е поредния вик да бъде призната и да има внимание върху себе си. Надявам се да се оправи, но се съмнявам. Трябва да я избие нанякъде другаде, в нещо градивно и да спре това пагубно мислене, но както написах, това не е за всеки.

22

.........

преди 8 години

Тя не разсъждава като лекуваща се! Лекуващите се вече са разбрали как си вредят и са се осъзнали, променили са мисленето си, виждат опасността и колко грешно са разсъждавали, и как е бил изкривен образът им в огледалото, и правят всичко възможно да се оправят.Тя си разсъждава като анорексичка..А може да се храни нормално, без да се тъпче и преяжда, без да качва излишни килограми.

21

до 16

преди 8 години

На дъщеря си на коя точно възраст ще й подадеш цигарата в устата, драго момче?! Няма нищо по-отвратително от пушеща жена, която върви пред теб на улицата, бърза, хванала е една цигара, а зад нея, където без да желая съм попаднала, вони на надрусани със зелева чорба бизони! Хайде сега да направим разликата с това на какво мирише една жена, която е чиста и с парфюм и на какво мирише онова смърдящото?!Не пушете момичета. Не е секси да си смърдялка!!!

20

Анонимен

преди 8 години

до 20Тулски проблемът с анорексията е същият както със свръхтеглото. ПСИХОЛОГИЧЕСКИ. Вика му се ЛАКОМИЯ, МЪРЗЕЛ, СКУКА!

19

Анонимен

преди 8 години

Ох циции

18

Алов

преди 8 години

Да сеали още 10-тина килца и ще е тамън !!!

17

Анонимен

преди 8 години

до 13Да получиш комплимент, че си отслабнала леко или че приличаш на скелет? Защото и това съм го чувала.

16

Анонимен

преди 8 години

на 11 снимка прилича на булката на колизеума. баси, всички са еднакви...