162

vse edno:

преди 8 години

До от Сащ: А Вашето мнение, господине/госпожо е още по-маловажно. Даже и не дочетох поста Ви докрая.....Приятен ден/нощ!

161

от Сащ

преди 8 години

Чюгуни, освободих се малко и ви започвам. Нито ще спрем да се събираме с групи на други "българи", които са американци. Нито ще спрем да ви оплюваме , докато не разберете че вашето мижаво мнение не означава нищо за останалия свят. Вие не трябва да се обаждате, защото сте абсолютни миджитурки които са по-малко от афганистанци и сирийци прииждащи от четвъртия свят. Вие сте петия свят !

160

Анонимен

преди 8 години

Много отворени студентьорете, защото пипат от бюджетните заплати на мама и тати. Бойко, храни кучетата, за да те лаят. Нали тя знаеш тази приказка. Аз бих немедлено им спряло папото!

159

Bissiiioo

преди 8 години

АлобокоКолко е 5*7

158

Някой

преди 8 години

Тези които са напуснали страната, мразят я, но си пазят гражданството , тичат на зъболекар в гадната България, купуват стоки от българските магазини, висят в български сайтове , не се интегрират, живеят на групи с други българи. Ами щом я мразите станете истински граждани на страната в която пребивавате, интегрирайте се, четете местни сайтове, откажете се от българските си паспорти.

157

Смарти

преди 8 години

Тази дребна и злобна женица от Пловдив какви ги дири в Лондон като е една комунистическа ***?Задавала *** въпроси , чела и сричала , обиждала и провокирала и сама се е изложила. На всичко отгоре се тупа в гърдите във ФБ:" ***, булгааааар ". Тук коментарите са написани от един човек, използва едни и същи определения и стил.Много ограничен мозък.

156

Елкееее

преди 8 години

Стига сте лъгали, Интернет се напълни с клипове от срещата, българите са изключително критични, а Борисов и министрите му са си глътнали граматиката. И не една българка, а всички българи са го подигравали, това се случва за първи път на български министър председател ! *** !

155

Анонимен

преди 8 години

Borisov si e gubil vremeto s takiva sreshti.

154

Анонимен

преди 8 години

дори малките деца знаят, че няма по-гнуснa сгaн от проруската.

153

Анонимен

преди 8 години

проруските пoсерковци напъплиха форума. ДГД нещастници!

152

Мирослав

преди 8 години

Айде айде поне си казва нещата "Право куме в очи"! Не е като другите, дето се офлянкват и говорят само заучени фрази как всичко е много розово и готино! Като не искате да ви управлява "Мутрата", на следващите избори идете да гласувате, а не пред телевизора на салата и ракия! Айде писна ми от оплаквачки! Който не е гласувал, да не се оплаква сега, че е зле!!!

151

Fury

преди 8 години

Нагло парче

150

az

преди 8 години

Tipi4no po selski tikvata otnovo ne ni razo4arova s tupotata si

149

Анонимен

преди 8 години

"Може ли да си махнеш листчето и да се опиташ да го кажеш. Защото аз ще ви отговоря, без да го чета", каза Борисов. - и какво е отговорил великия повелител , ако не е тайна !?

148

Анонимен

преди 8 години

Макар и далеч от България, българите задават своите логични въпроси и получават нелогични отговори. И дали това е истината по случая.

147

бб

преди 8 години

До Анонименот къде накъде гласът на България ?ти си изперкал *** !! не ви ли омръзна да теглите каруцата назад вече 25 години ? кога ще се отгипсирате червени ?

146

Анонимен

преди 8 години

тази българка е гласът на БЪЛГАРИЯ ..аплодисменти..всички да я подкрепим БРАВО ..силна жена ..имаш мойте адмирации браво ..БОРИСОВ е мутра всички го знаем ..и каруцар

145

Анонимен

преди 8 години

Борисов е пълен ***, както и масата в България !

144

Анонимен

преди 8 години

Tazi bulgarka e bila mnogo nagla, kato e tolkova zagrijena da se varne da opravia Bulgaria. Goliama geroinia.

143

Анонимен

преди 8 години

Шопската банкянска кратуна се държи напълно по мутренски!