86

Анонимен

преди 8 години

До Shopp:) *** си болен мозък - за долна дъска за *** не ставаш!

85

Анонимен

преди 8 години

Абе кво става в прехода към светло бъдеще?Май сме направили обратен завой към миналото! Но този път .... о ужас ОТНОВО сме от страната на заблудените!

84

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа "за" военното присъствие на САЩПак сме под общ знаменател! Също като преди. Те НАТО като предишния съюз бе! Все едно чета Работническо дело само че с обърната дъска на фигурите за игра!

83

Анонимен

преди 8 години

Защо ли пропуснахте реакцията на българския народ на тази радостна новина?

82

Анонимен

преди 8 години

Шопппеее не бойсе ти тогава ще си в харема на Ердоган хахаааа

81

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах нас САЩ или Турция ще ни пазят от Русия ,щото от военият министър и президента разбрах че са ни харизали на Турция за по евтино

80

Анонимен

преди 8 години

Близо до русия = живот в бедност и мизерия!Доказано в последните 95 години човешка история!

79

Komunist

преди 8 години

Братя, време е да започнем да градим комунизма, такъв какъвто трябва да бъде- да няма граници, раси ,езици- да има 1 раса- човешката и тя да работи в името на всеобщото благо и просперитет! Комунизмът не е Живков , Сталин или Ленин-а е такъв какъвто си го направим! Да живее равенството и справедливостта ! Не на границите! Ако се обединим цялото човечество имаме реални шансове за космическа експанция в 30 годишен период!

78

Анонимен

преди 8 години

Изглежда Фашингтонските окупатори на "Европа" са се разтревожили от възникналите напоследък несъгласия на някои страни от източната част на обора,наречен ЕС и решиха да им доставят допълнително окупационни войски,да да ги държат в "шах",за да се примирят с ислямската инвазия.Всичко това,под предлога,за защита от Русия.И шараните се хванаха.А Путин ще си го премести от единия крачол в другия-"Искандерите са вече в Калининград,Черноморския флот е въоръжен с достатъчно "Калибри" и ТУ- 160!!

77

Анонимен

преди 8 години

Свърши драмата! Сега тръшкане, сълзи и сополи няма да помогнат. Просто не трябваше да будите бай Мецан. Той излезе от бърлогата. "Руският ботуш рита по-тежко от турския" - това са казвали чорбаджиите-*** при Освобождението. Сега ще го научат на собствен гръб и демокрадите.

76

Анонимен

преди 8 години

НАТО ще пази източноевропейските мекерета-*** на САЩ? Вервайте си. Като изръмжи баба Меца на границата, всички демокрадични-източно-еврог-хей-ски шмекери ще запалят джапанките.

75

Шоп

преди 8 години

Който неще НАТО, да лови пато !

74

Анонимен

преди 8 години

Пияните руснаци що се уплашиха ?!Нали уж бяха силни ... май само на приказки са сила!Турция показа колко е силата на Русия - свалиха им самолета за 5 секунди!

73

Истината

преди 8 години

Лошото, е че българи, литовци, румънци, естонци, украинци и т.н... Ще вадим горещи кестени с гори ръце... Нато Фашливо и ако Русия нахлуе в натовска държава Нато ще гледа отстрани... Сащ не смеят да запалят Ядрена Война но Путинова Русия е непредвидима!!!

72

Анонимен

преди 8 години

Какво възпиране?!??Та нали : "Кризата в Русия - накратко и много ясно"? - Русия няма да я бъде? Къв е тоя зор тогава??

71

Анонимен

преди 8 години

не трябва да се взима страна,всеки е за себе си,вземеш ли страна сдобиваш се с враг с който трябва да се караш,е също и с приятел към който ще имаш ангажименти да го подкрепяш,така,че губиш от всякъде-взимайте пример от швейцарците

70

Анонимен

преди 8 години

Кремъл изпада в делириум дори само от един танк на НАТО на границата си !

69

Анонимен

преди 8 години

До ShoppВсичко мой човек ...тази страна е дала на света гений като Пушкин Лермонто Гогол Ломоносов Менделеев Корольов и мнооог други...но ти си типичен пример на резултат на западната пропаганда ...която твърди че в русия няма нищо освен водка и нефт !!!! .

68

Анонимен

преди 8 години

До Русофилза съжаление до тогава мноого хора ще измрът .....и ще минат поне 3-40 години !

67

хе хе

преди 8 години

Абе има ли държава в света в която народът и да харесва САЩ ????моля дайте ми пример за една такава !!!!!