12

РВ

преди 8 години

Има си разследващи, има си съд и прокуратура. Все пак той е невинен до доказване на противното! Тук някои хора се взеха за всезнаещи и го осъдиха на смърт,едва ли не. Никъде не прочетох че бай Симо е доказано виновен. А и да е- кои сме ние че да издаваме присъда. Има си и закон за такъв вид престъпление.

11

хе, хе

преди 8 години

Нещата на бай ви Симо отиват като при един виц, дето един се заклещил на едно дърво и де който се спирал изслушвал историята на заклещване и след това натеглял заклещения. Накрая на оня му писнало да разказва и отдалеч викал: давай направо, не питай! Та така и с бай ви Симо. Иначе това, което е правил с момичетата изглежда е било от полза, я колко медали са получили. Пък и оная треньорка к'во казва, мацките излизали освежени от стаята му, с повишено самочувствие. А сега рекли да изкярят нещо.

10

Чучо

преди 8 години

До СпортистТя майката от какво да се оплаква ? Искал секс от нея, тя е отказала и са се махнали....В нашите школи е така, всеки който е тренирал някакъв спорт знае за какво иде реч, лансират се и се налагат децата, на които родителите им плащат на треньорите, в някои случаи като бай Симо и друга неща искат. Истината е, че една голяма част работещите с деца треньори са от времето на Тодор Живков и си мислят, че всичко им е позволено.

9

SS

преди 8 години

Жули бай Симо,нещастна съм !

8

Спортист

преди 8 години

Абе що толкова години никой не се е оплакъл, пък и майката след като си е премедтила датето що не се оплака? Как така ще те изнасилят и ще си мълчиш? Нещо ми се види объркано тук. Това поколение или е станало прекалено просто или са се изтарикатили толкова, че знаят как да махнат тоз дето не им е удобен.

7

Анонимен

преди 8 години

Те това са спортистите от младежта на ТаТо - още един мит...

6

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕВИНЕН! ПО ФИЗИОНОМИЯТА МУ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ Е ИЗНАСИЛВАЧ!

5

Анонимен

преди 8 години

Абе и тая кака го е лигавила ама сега иска ем да вземе пари, ем да остане чесна.

4

хм

преди 8 години

Този виагрен състезател е карал всичко наред като шевна машина .Време е асанчовците от пандиза да го уважат да види хубаво ли е това което е правил.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1За разлика от бай Евстати в Стрелча, дето вдига самальота и пак за резил.

2

В.Узунов

преди 8 години

Много хубаво си прави пича. И аз да бях на неговото място щях да ги мина всичките и нямаше да има прошка и за момчетата. Аз обаче не стоя като него на сухо а уча тези от сиропиталището в храстите да карат ски )))За една книжка или кило мандарини са готови и да млящтят шпека.Така че и при даскала си е нагон и няма нищо лошо.

1

Анонимен

преди 8 години

Горкият бай Симо, хем не вдига самолета, хем стана за резил.