74

Ха- ха- ха

преди 8 години

Фолщурма на главния фашага Путин от същества с българско гражданство геройски защитава делото на кремълския фюрер.

73

Анонимен

преди 8 години

Коя държава е щастлив след намесата на САЩ? Навсякъде- само война, глад и смърт.

72

New

преди 8 години

Новият Хитлер в Европа е Меркел.

71

PD

преди 8 години

"Нов Хитлер" може да се създаде само в Европа, поради факта, че за да повториш един експеримент трябват почти същите условия. И проекта е в ход. Пак там. А останалото е лай на кучетата

70

Анонимен

преди 8 години

"То и тов. Сталин е завършил семинария, ама колко църкви разруши или превърна в обори и колко попове разстреля!"------------Манипулираш неосведомените читатели. Църкви са рушили, попове са разстрелвали и са ги давели под леда по времето на преврата тн революция 1917 г и последвалата гражданска война и империалистическа интервенция. И са го правили главно Ленин и Троцки. Главно Троцки.

69

Анонимен

преди 8 години

По добре Хитлер отколкото талибан .

68

Анонимен

преди 8 години

Тия които разтреляха падащия с паршут ли са опозиция !

67

Анонимен

преди 8 години

По добре нов Хитлер отколкото Европа да е ХАЛИФАТ и жените да ги насилват някакви ***

66

до 150

преди 8 години

Какъв "задълбочен" анализ!. Извинете за въпроса, да не ви е помагала в анализирането Рада Дълбоката?.

65

Анонимен

преди 8 години

Какво падение за европа. Притисната от сащ да преговаря с терористи от ислямска държава за подялба на независима сирия. Е!. Доживяхме и това.

64

Ха пха ха

преди 8 години

Ха, пха ха. Едни формени фашисти, наричани сирийска опозиция, бандюги и терористи, ще дават определения и ще лепят етикети кое е нов Хитлер, докато те самите и техният спонсор са новите хитлеристи на 100 степен.

63

до 137

преди 8 години

Честит празник нежен другарю.

62

Анонимен

преди 8 години

До Антисоросоидтова в комсомолска правда ли го пише?

61

Анонимен

преди 8 години

Драги соросоидчета и розови евро гейчета.Фактите са следните-повече от две години така наречената коалиция от 60 държави начело със ФАЩ водиха героична битка с ИД. В резултат на това ИД завладя 70% от територията на Сирия ,а също така и голяма територия от Иран.Сега само за няколко месеца с помоща на Русия сирийската армия си завзе важни градове изапочна всекидневно да изтласква ИД за ужас на САЩ и Турция.За това сега измислят разни конференции на които канят хора ,които ядаха живи сърца

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен (110)......Не знаех в Русия да има русофоби.............Не знаел горкият. Русия е пълна с *** - грантояди, които Рамзан Кадиров наскоро нарече врагове на народа. Русофоби са, защото 99% от тях не са руснаци. Като пример - Познер.

59

До Шоп

преди 8 години

Шопе,Русия едва вчера изпрати в Сирия новия си бомбардировач да го изпробва в бойна обстановка.Иначе в Сирия руснаците мятат ракети и бомби ,на които срока за съхранение изтича и трябва да трошат една камари пари да ги унищожават.Това е скъпо и опасно занимание.Виж в България колко народ загина да утилизира стари боеприпаси.Там хем изхвърлят старите ,хем си пробват новите боеприпаси.А какво ще стане Със Сирия е ясно ,ако САЩ и Турция не се намесят със сухопътна армия.

58

Анонимен

преди 8 години

Всички п р о *** н и демократични медии постепенно наложиха идеята за "бунтовниците", " умерената опозиция" лека полека изчезва, ИДИЛ изобщо не съществуват, остава само диктатора Асад и лошата Русия. Същите тези бунтовници и умерени опозиционери вилнеят из Европа. Ще ви питам п о с е р к о в ц и , как ще реагирате когато започнат да колят и изнасилват насред София, "европейската столица" на ***. Помнете че полицията и жандармерията ще пази тях, а ще бие и гони Вас!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Ще висни Асад на въжето, не му остава много. Разбира се, ако кремъслкото недоносче не си го скатае под полата като украинското чучуло Янукович.

56

Анонимен

преди 8 години

До oooНе обиждай Фюрера - става въпрос за ***!

55

Анонимен

преди 8 години

"Джаиш ал Ислям" - превежда се буквално "Армията на Исляма", името на тази опозиционна групировка говори достатъчно каква е. Тези същите ядяха човешки сърца. И са поканени на преговорите за мир?!?!