8

невролог

преди 8 години

Я-я-я-я1 Единствената нервна клетка на бившата хубавица най-после зацепи какво трябва да се прави. Ама КОЙ, КОЙ я назначи тая?

7

Анонимен

преди 8 години

Мазницата Кастрева бе толкова вредна за образованието, че с една оставка не може да заличи поразиите.Но оставка трябва да хвърли и М.Дамянова, а не да натиска за прилагане на закона-запъртък, написан от лобисти и тарикати, от фондации, които са подобие на Догановите обръчи, но този път върху образованието.

6

Анонимен

преди 8 години

Още ли държи на предложението си сред изучаваните автори да бъде и Робинзон Крузо :)

5

Анонимен

преди 8 години

Божеее, каква наглост!!! Кастрева, остави и на другите които са в системата или са вече извън нея да те познават що за стока си! Ти предаде колегите си навремето, по време на стачката, стана *** на бившия министър Даниел Ввълчев, и ти ми говориш за чест, за кауза...? За каква кауза Кастрева, каузата на пълните джобчета ли? За това че бяхте и все още сте в картелни споразумения с директорите по училища ли? Нямаш ли срам, Кастрева???

4

БРАВО

преди 8 години

Тази лисугерка въобще не трябваше да е зам.министър.Мазни се на по-висшестоящите,но ако я видите как се държи с подчинените.Само тя ли се е посветила на работа с деца?Боже каква жертва.Те всички се заклеват да работят в името на българските граждани и накрая излиза,че са работели за себе си.Игнатов се покри като стана скандала с фонд "Научни изследвания"-заглъхнаха нещата и отново е в студията да дава акъл.Всичката ни работа е такава.

3

Анонимен

преди 8 години

патриотите натискат Кунева да махне и тримаат зам-министри

2

Анонимен

преди 8 години

Срочен или безсрочен депозит ,Кастрева?

1

Анонимен

преди 8 години

Само да не се върне отново в инспектората, че всичко ще си продължи по старому.