114

Анонимен

преди 8 години

Като не те е страх не те ли е срам да влиза най бедната и корумпирана страна.Управете корупцията и спрете да крадете и тогава ако ни искат все още да влизаме-Стига вече глупости не ти ли писна да ни правиш на ***

113

Анонимен

преди 8 години

Влизането ни в Шенген обаче определено не е мечтата на страните членки. И ги е страх да влезем там...

112

матросчо

преди 8 години

Това вече свърши , господин президент, както винаги, закъсняхме, а и кой ще тръгне към държави препълнени с мигранти, сами си го направихме или по точно, гледахме как съсипват нашите пазари и ръкопляскахме, а сега ке плачем.

111

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 8 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!

110

бай Петко

преди 8 години

А бе, Роско, ти къде бля онзи ден когато Орбан каза, че не ни е мястото в територия, която се руши. Къде си тръгнал, когато ти се вижда краят ???

109

Анонимен

преди 8 години

Я,Националното Плювално Недоразумение,пак се разшава и както винаги почна да ръси тъпотии.Както винаги,пак ръси тъпотии от от името на всички ни и както винаги,ние,подопечните му овце,стоим и блеем,вместо да го изритаме,че да спре да мърси остатъка от "държавата".Ама,де бой,де...за нас!

108

Анонимен

преди 8 години

Шенген бил нашата мечта. Този човек нормален ли е? Познавам доста хора, за които от Североизточна България е невъзможно по финансови причини да отидат/ и не са ходили там от много години / в София а това политическо недоразумение ни говори за Шенген. Шенген да си го кажем направо е най-нужен на политиците и нашата буржоазия. За тях той е само бюрократична пречка, до като за останалите българи той е финассово невъзможен.

107

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че събужда атавистични инстинкти в по голямата част от народа. Такава карикатура, такова подобие в историята си нямаме.

106

Анонимен

преди 8 години

До Румботой още не е събуден

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "Кой е човекът на снимката???"отговор: БЛА,БЛА,БЛА и нишо........

104

Анонимен

преди 8 години

Този трябва да си смени дилъра. Шенген е в историята. Няма Шенген, има Идил, едни такива брадати майки с деца дето по- добре да не ги среща човек.

103

ceco

преди 8 години

KY - KY

102

Анонимен

преди 8 години

До ИстиХа, ха....Голям смях, бе *** - тоя на снимката ти за Български президент ли го имаш?!?Я си сложи очилата, освен ако не пишеш по поръчка от някое финансирано от САЩ НПО

101

Анонимен

преди 8 години

Тоя не е на себе си...Само брътвежи излъчва и нищо полезно за България няма да остави след себе си.Единствената полза от прецедента е, че глупаците, които гласуваха за него, може и да си извадят поука.

100

me

преди 8 години

Това ли ни е мечтата? Аз пък си мислех, че мечтата ни е да достигнем средно-европейския стандарт по доходи, здравеопазване, образование и т.н.? Не ли? За чий ще си мечтая да съм в Шенген, като така или иначе пътувам само с лична карта из цяла Европа? На кой му трябва да няма никакви проверки по границите, на нас, или на хората, които пренасят нелегални стоки из Европа?

99

r

преди 8 години

palia4o stiga govori gluposti,nali sa vijda6 4e si kukla na konci ,pone si mal4i kat si prost

98

Анонимен

преди 8 години

До Изостанал ПолитическАбе гледай сега, стария да те светне ! Значи гледаш Гърците къде са, и щом са там значи и ти трябва да си там - има аванта !!!! Няма ли ги - бегаш със всичка сила !!! Та това е в общи линии !

97

доцент

преди 8 години

Скрийте го тоя вече и маймуните ни се смеят.

96

Анонимен

преди 8 години

Четвърт век приоритет на нашите политици е всичко друго, само не и добруването на народа!!!! Сиктер, ви, продажници нещастни!

95

Анонимен

преди 8 години

Шенген не е моя мечта!И Европейският съюз не ми е смисъла на живота, нито начин на съществуване, както на този индивид и други персонажи от новините.Страх ме е само че ги има и продължават с експериментите си.