77

Анонимен

преди 8 години

Сакън! Сега ще излязат на протест завалиите.

76

8

преди 8 години

До TulskiИ НЕ САМО ,ЧЕ НЕ НАПУСКАТ,АМИ ВОДЯТ ТАМ ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА И ЦЯЛАТА ИМ РОДА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.

75

Пъзел

преди 8 години

Когато народа протестира, заптиетата да дойдат пак да бият и арестуват !

74

Анонимен

преди 8 години

ушев на кале

73

gary

преди 8 години

nali znaete,koito za nishto v jivota si ...stava policai ,izlugan za apartament:) fact

72

se

преди 8 години

Най после нещо позитивно!Така че по малко отпуски ,повече бачкане на статистиците облечени в униформа и по малко добавки.Евала Бойко евала Европа.Ама сега подхванете и другите прослойки .Депутати ,бюрократи на държавна ясла, даскали ,доктори и всякакви държавни хрантутници, учени, професори.А бре що е държавно сечете та да може ЧАТНАТА БАНДА още да съсипва държавичката ни.

71

Анонимен

преди 8 години

Над 1000 лв. заплата вземат БГ заптиетата без да вършат НИЩО!Калпави, корумпирани, безразлични, мързеливи ***!

70

СА

преди 8 години

И без това са им много,а и те от частното доста дни и пари им дават!!

69

Анонимен

преди 8 години

Няма смисъл от полицияняма смисъл от съдебна системаняма смисъл от здравеопазване и образованиеот икономика също няма смисъл!Има смисъл от НПОта и Протестна мрежаили от печатници в Костинбродили от рязане на лентички а също от милиардни заеми без цел на тъмно!Не разбирам - има ли смисъл от нормална държава?

68

Анонимен

преди 8 години

Всичи недолни да не се плюят взаимно и да злорадстват, а знаете как се защитават права и придобивки. Щом си траете значи сте добре и може и още да ви е'/б'///а' в' а' м' е.

67

Анонимен

преди 8 години

Какъвто народа такава и полицията !!!!

66

Дебелогъз ушев

преди 8 години

Само замазват очите на раята - ще им дадат бонуси под друга форма, пазена в тайна, както до сега заплатите при напускане. Дебелогъзите ушеви и дебелогъзите им семейства всяка година ходят на екскурзии я до Черна гора, до Истанбул, до Атина, до Рим.... Пият пред блока разпищолени и пускат силно чалга, докато раята преглъща сухи залъци и пести от топлата вода, унижена пред децата сиПрочети още на: dnes.bg/politika/2016/01/30/rejat-s-5-dni-otpuskite-na-policaite.291354

65

Режи...

преди 8 години

60 000 хил полицаи- 119 000хил. Престъпления!!! За какво ги издържаш... Един град само от милиционери!!! Враца е 54 000 души!!! Нали били в полза на Народа глупости... Мвр е Организирана престъпна групировка...

64

Анонимен

преди 8 години

До ззззКое и лошото на полицията ?- - - - -Кое и е лошото ли ? Ами това че получават пари за това че нищо не вършат !!! Да не говорим за това че дори не знаят че работата им и да служат на хората и да са им първа помощ !!!

63

Анонимен

преди 8 години

Абе какво си говорим бе ? Разгонете тия търтеи че изядоха меда на работливити пчелички и това е !!! Като и м се яде мед - да си произведат така както и другите го правят !!!

62

Анонимен

преди 8 години

тия да не полагат тежък интелектуален труд че да се с по-голяма отпуска от един програмист

61

Тракийски

преди 8 години

Сега 360 дни ли ще почиват ?

60

зззз

преди 8 години

До АнонименКое и лошото на полицията ? В сравнение с други професии като лекари и учители (където също често стават обект на насилие) и работят за жълти стотинки, полицаите и като заплати, и като привилегии са си много добре. Реалностите у нас такива, че съм сигурен, че много, много хора без да се замислят биха станали полицаи и без да всичките тези привилегии

59

Анонимен

преди 8 години

МВР се занимава само със себе си все се реформира и все си е същото, че и по лошо, а реформа на практика нема. Оправдава ли МВР бюджета си от 1 милиард и 300 000 милиона български лева на данъкоплатците, каква е разкриваемоста се вижда от далече, каква е културата и професионализна на по голяма част от полицаите също се вижда от рейтинга на полицията. Тогава само се правят едни сбирки за общи приказки и защитаване на привелегии , а за качествена работа не се и споменава.

58

ТО НЕДОВОНИ

преди 8 години

ВИНАГИ ЩЕ ИМА!