37

Севдо

преди 8 години

Това в България не е политика, това не са политически партии. Това е мафия. От най-лошите мафии.

36

Анонимен

преди 8 години

DOSTOEN COVEK,DOSTOEN PROFESOR,DOSTOEN MINISTAR.GLUPAVITE V BALGARIA MU ISKAT OSTAVKATA,A KOI ISKAT GLUPAZITE?

35

Анонимен

преди 8 години

Sled tova oS~rane razbrahte li, zasto v Ruskata Federacia cistiat bibliotekite i praviat autodafeta na paskvilite, finansirani ot fondaciite na cicaka vi Sorosh...??Malko li vi e realnata promiana na moralnata ni cennostna sistema v ramkite na po-malko ot edno pokolenie.Zastoto, kogato si otide pokopenieto,koeto pomni soca-na chalgaro-mangalskoto pokolenie, koeto si go otglezdame i razvuzdame sega-na nego li ste razcitame da zapazi nacionalnoto ni samosuznanie...??

34

Генади

преди 8 години

Тръгвай си Танев, тръгвай сииди да съжителстваш мирно с Робинзон Крузо на някой островБлагодарим ти за свършената работа, ама без теб ще е по-добре

33

Анонимен

преди 8 години

Горкият човечец. Не разбрахте ли ,че от него нищо не зависеше .Една пионка,която изпълняваше заповедите на Буда. Временно ще ни замажат очите с нов слуга и така и така.........А ние ще седим във фейсбук и ще се правим на големи патриоти качвайки антиправителствени и патриотични постове.

32

Анонимен

преди 8 години

Отричането на османското робство да се обяви за престъпление, а престъпниците да се опандизват!

31

Анонимен

преди 8 години

41 - Ми то си имаме едно 140кг. диригентче с фес. Качено е на -ски. Цялата тупурдия е защото някой балък рече да се разсекретят едни досиета. На лапачите от КТБ. И къде фръкнаха мангизите. И какво джепане се купи с тях за системите ГРАД. И къде...

30

kas

преди 8 години

И аз съм турбо - лентен. Включвам турбото и пердаша по лентите.

29

БГ

преди 8 години

САМО НЕ И МИГЛЕНА КУНЕВА ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО.......... ПО ДОБРЕ ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ,

28

Kaleko Aleko

преди 8 години

А иначе самият "скандал" е нелеп опит да се отклони вниманието от доклада на ЕК, от "Химко" и какво ли още не. И неособено умният български народ веднага захапа въдицата. За кой ли път.

27

Kaleko Aleko

преди 8 години

Нашият Цар-слънце никога не е виновен. Бушоните си гърмят, той си рита мач. Страхливец си беше, Бойко, страхливец си и остана. Все някой друг виновен, само ти в бяло и те галят папи по главата.

26

ГЕРБ завинаги!

преди 8 години

Щом господарят нареди, всяко кучe е длъжно да се подчини!

25

Анонимен

преди 8 години

Правилно! На т***лпата не му трябват мислещи и образовани хора - трбва мит'рял който да го слуша и да одобрява гепенето!

24

омагьосан кръг

преди 8 години

Крайно време е в България да се приеме закон като Германският закон за отричанито на Холокоста, според който ако някой си позволи да постави под съмнение изтреблението на евреите в Третия райх - директно го вкарват в затвора. Не може разни продажни псевдо български историци заради жалките си хонорарчета, които получават от Турция, да изопачават историята ни и да ни занимават с простотиите си! България трябва да върви напред, а не да се върти в омагьосан кръг заради безумието на жалки предатели!

23

Анонимен

преди 8 години

Изедници бол, Хайдутите ги няма!

22

PATRIOT

преди 8 години

Oчаквайте: по заповет от Брюксел: Ботев и Левски са терористи, които са се борили срещу установения конституционен ред.

21

Анонимен

преди 8 години

Адиос професоре, няма да ни липсваш!

20

Пре

преди 8 години

Турски мекерета управляват БГ !

19

свинаря

преди 8 години

Обяснява заслугите си за спечелването на 1,3 милиарда... Постоянно се печелят някакви милиарди,а накрая все сме зле във всяко едно отношение. През лошия комунизъм как са се създавали училищата,пътищата,сградите и т.н без спечелване на милиарди от ЕС? Явно голямо крадене върви на едро

18

Манолски

преди 8 години

тези работи се мислят предварително професоре, а не като стане гафа