16

АТАКА

преди 8 години

Да завземем банките , Другари!ТОВА Е ИСТИНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ!

15

ист

преди 8 години

матросчо,твоите приятели отдавно не са над милион. Те се преброиха на кметските избори-много са малко. Половината от тях естествено ще дадат фира поради старост и няма да имат сили да стигнат до урните.

14

идея

преди 8 години

Да прегледат и сметките на Цацата, Искров ,Дебелян маман и тези на синдиците ,както и на някои министри ,както и тези на Доган бей...ако имат топки ...Ама -нямаат

13

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

ДНЕС ---ЦЯЛОТО НС , ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕНО И ИЗГОРЕНО ДО ОСНОВИТЕ.ЩЕ СМЕНИМ СИСТЕМАТА !ЩЕ ЗАВЗЕМЕМ БАНКИТЕ ---ПО ЛЕНИНСКИ .....ЗА НАРОДА!ЩЕ ВКАРАМЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ЗАТВОРА!!ДНЕС---ЩЕ ВИДИТЕ "БЪЛГАРСКИ МАЙДАН"!СМЪРТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ!!РУСИЯ , ЩЕ ДОЙДЕ ДА НИ ОСВОБОЖДАВА , С ВОЙСКИ ОТ КРИМ!!!

12

До матросчо

преди 8 години

Бегай на амбразурата,тук си на непознато място.Европа ,демокрация, са непонятни неща за миризлива *** като теб .

11

матросчо

преди 8 години

ЗАЩО БЕДНИТЕ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАТ, замислили сте се, защото няма какво да губят и без това животът им е черен.Ще се повторя, отидете в една кръчма, а не във вашите луксозни ресторанти, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ПО ДРУГ НАЧИН - ЗА ТОЗИ БЕДЕН , ИЗНЕМОГВАЩ НАРОД - няма да ви хваща сън от заканите на тези "прости" според вас, орица. Ако не щете, трошете си главите.

10

Vin Vat

преди 8 години

Kaci

9

Другарката Нинова

преди 8 години

Миналата седмица предрекох страшни наводнения в следствие ан топенето на снега. И ето 3ти ден се топи и нищо не става. Жалко, а така се надявах нещо да се случаи за мога да надам вой и да кажа: Аз нали ви казах!

8

матросчо

преди 8 години

Направете тока и водата с цени съпоставими със заплатите на хората, върнете си заводите за да има работа, стиснете за гушката тези печалбари от топлофикациите, пътищата, съдилищата, докторищата и накрая себе си - ЕТО ЗА ТОВА СТЕ ТАМ, а тези приказки в момента са за в кръчмата, там се дразним, но НАКРАЯ СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ.

7

матросчо

преди 8 години

Ако искате нещо смислено да направите за народа си, вземете се в ръка и направете нещо, защото ДАИШ ще ви се види детенце, пред червените ескадрони на беднотията. Руми и ти Деси,това не е лъжица за вашите уста, ще се задавите ако продължавате да предизвиквате.

6

матросчо

преди 8 години

Бойко ЛИ ЗАПЛАШВАТЕ, май, ЧУЙ МЕ ДЪЩЕ СЛУШАЙ МЕ СНАХО, грешите, ако сте решили него да плашите - цялото му семейство е от червените, тежко ви, това е последната ви туркофилска стъпка, а ЦЕЦО И НЕГО ЛИ, а ЦЕЦКА, там има и няколко офицера от МВР и БНА, и тях ли заплашвате - още от сега ви казвам, този път тези хора няма да простят на целите ви родове, туркофили, американците веднага ще ви изоставят.

5

матросчо

преди 8 години

Много пъти съм казвал, ще се повторя, партия от 1млн, само членове, колко стават със семействата - и до тях ли ще стигнете, МАЙ НЯКОИ СИ ТЪРСИ БЕЛЯТА, тези хора са верни на народа и ако някои ги събуди, ще стане лошо - не заплашвам, не виждате ли Андреевсци , че нещата се обръщат - МОЛДОВА е първия пример. НИКОИ НЕ ВИ ЗАПЛАШВА, АКО СИ МИСЛИТЕ, НО ЗНАЯ ЧЕ В КРАЯ ВИНАГИ БЕДНИТЕ ПОБЕЖДАВАТ, ЗАЩО ЛИ.

4

Анонимен

преди 8 години

А Банкя купува вили в БарЦелона за 3 МИЛИОНА лв

3

ноби

преди 8 години

Сега разбрахте ли, как импотентите ор РБ и ГЕРБ си търсят виновник за тяхната некадърност. Много по-добре е да има враг

2

Hiter

преди 8 години

И Веждичката ко ще прави ся? И той милионер и той от ДС.

1

Анонимен

преди 8 години

Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .