53

Анонимен

преди 8 години

Ei ima sluhove 4e Gosapod bil Amerikanec... Tova ne e vqrno.

52

Анонимен

преди 8 години

Най-добре да беше започнал със себе си.

51

До 66

преди 8 години

Как прецени каква е жената и какъв съм аз? Разбирам че си *** шофьор, но вина за това нямам нито аз, нито убитите от прости шофьори. Както казах и двамата прости шофьори, които си изтрепаха жените а после и децата да ги питаш, защо са утрепали децата съм сигурен, че няма да могат да отговорят. Защото са прости. Така, че ти като типичен представител на тази прослойка нямаш капацитет да оценяваш какъв съм аз или какви били жертвите, още повече, когато не ни познаваш.

50

Анонимен

преди 8 години

***! Имал уникалния шанс да е.. ,майка и дъщеря,пък той ги утрепал.Голяма работа,че са ти изневерявали и двете.Всички жени изневеряват.Осен тези с С.Арабия,защото знаят какво следва.Вместо да благодариш за уникалния шанс,за който повечето мъже мечтаят,ти се издъни жестоко.Имайки предвид майката и голямата дъщеря,най-много след година,щеше да минеш и през по-малката дъщеря. *** !!!

49

Драган

преди 8 години

Този не я е убил без нищо тази ! В това съм убеден, имало е нещо. Защо тази жена не си е преценила ситуацията и му е дала повод за несигурност и нервност ?

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52.... А в Русия?

47

не.

преди 8 години

'Майката трябвало да я остави на нейн приятел да я гледа, описва в писмото си убиецът.'Как може да сте толкова неграмотни???

46

Анонимен

преди 8 години

До 43"Боко ще излезе да реве, че МУ клатят държавата. А истината е, че народа оскотя последните няколко години. ГЕРБ тотално унищожи България. И предишните бяха ***, но имаха мярка. Тези са некадърници, крадци и наглеци каквито никога не са били на власт."А КОЙ ГИ ИЗБРА ТЕЗИ 2009год, А??ВИЕ!!ЗАЩО??ЗА ДА ПРЕЦАКАТЕ БОГАТИТЕ.П.П. Гледам че са ти нацъкали лайкове..........тези които докараха Рапоня на власт.

45

Някоя си

преди 8 години

До Блокиран в ДневникРазбираш че жената може да е изневерила, това означава , че тя не е стояла на сухо докато шофьора на камион е бил на работа. Ари кажи ми сега, това не е ли е нимфоманка.Един не и стига, а с двама. Съжелявам това е моето виждане.Има хора които са със слаба психика и не могат да преглътнат някои неща като изневяра.Човека е приел въпреки, че има две дъщери, а тя тръгнала с още един.Жалко за 15 годишната остана сама в този коварен живот.Но животът е такъв какъвто си го направиш

44

Анонимен

преди 8 години

Мъжте в България са ненормални в по-голямата си част.

43

Цецо

преди 8 години

Отново ненормалник, ужас!!! Като не му се живее, да си тегли ножа и това е, защо ще съсипва и други животи!!!

42

Клали са ни Будали!

преди 8 години

Ало, Социоложката и коЗ забренете тия ножове бе!!! Хората се изклаха... издайте разрешителни за ножове... Прибрахте на хората законните пистолети, с които си изкарваха хляба като охранители!!! Да ви таковам проЗтаците... Колко убийства са станали със законно оръжие... Нарушихте основния член...от Конституцията.... Правото на Самозащита!!!

41

Анонимен

преди 8 години

София,значително беше изостанала в класирането от Враца и Перник.Но в последните два дни,навакса изоставането и се изравни с лидерите. Кой ли ще вземе титлата в края?

40

Анонимен

преди 8 години

НЕнормален! Просто ненормален. Същия като оня от Пловдив, където затри жена си и детето си, защото го напуснала. Шофоьор бил, май и оня от Пловдив беше шофьор. Той толкова ***, че освен жена си убил и детето си, сега и тоя, защо трепят децата? Вярна ще излезе приказката *** шофьор. Хубаво *** си, убил си жената а детето защо? Вероятно е толкова ***, че и той не знае защо е убил детето. Жени не се забърквайте с прости мъже.

39

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Някоя сиОК разбирам.Разбирам, че жената може и да изневерила. Но нимфоманка е нещо съвсем друго.И не искам да и лепя етикети, защото на фона на този ***-от ми изглежда като светица.

38

Ромлянин

преди 8 години

Страхотна новина, бате! Само такива новини да публикувате. Българският народ и етнос намаляват, но НИЕ - *** се увеличаваме! Не искате да учите - турски, но ще научите ромския!

37

Анонимен

преди 8 години

Такива жени създават лошо поколение , шизофреници , наркомани , алкохолици , гейове, гейки.. Много правилно решение да изтреби и двете..

36

....................

преди 8 години

Боко ще излезе да реве, че МУ клатят държавата. А истината е, че народа оскотя последните няколко години. ГЕРБ тотално унищожи България. И предишните бяха ***, но имаха мярка. Тези са некадърници, крадци и наглеци каквито никога не са били на власт.

35

9999

преди 8 години

Жалко за 15 годишната и дъщеря, много жалко.

34

...

преди 8 години

малеее 15 годишна дъщеря, как ще го преживее това дете бееее народа се побърка напълно. На практика убийството е тройно - аз не виждам какъв живот я чака останалата дъщеричка.