6

Анонимен

преди 8 години

За съжаление всичко, което говори Ванга всичко е изпълнено, дали искате това, или не.Само глупавите не искат да види нищо.

5

anonimen

преди 8 години

na 45 godini tiq xora imat pravnuci,i otdelno pak pravqt deca ,a mnogo ot evropeicite na sa6tite godini nqmat deca razbirate li kvo 6te stane

4

Анонимен

преди 8 години

От началото на кризата в Украйна над 1.6 милиона украинци са избягали в Русия? В Русия по-добре ли е от ЕС? Украйна е асоцииран член на ЕС, защо не идват в ЕС, а ходят в Русия? Освен това украинците са си 100% европейци и с тях няма проблем с интеграцията, кфалифицирани са - точно това от което се нуждае Европа! Или може би не ги пускат, не могат да влязат! А ситга бем не може да бъде, само да пресекат границата с Полша и са в ЕС, как всякакви бои идват чак от Африка а те не могат?

3

Анонимен

преди 8 години

А защо "Америка" (авторът защо ползва узурпираното име на континента от държава без собствено име, а само с инициали на административното си устройство) "ще трябва да върши толкова много неща по света с много по-малко помощ". Че кой ги кара, още повече, кой им дава право да шарят по цял свят, да се врът всякъде! "Благодетели"! Видяхме какво вършат - насъсткване, съседски войни, кървави вътрешни междуособици наречени "пролет", хитро разчистване на територии за свой интерес, ограбване на малките.

2

Анонимен

преди 8 години

Да го ду... Ш хамерикански лицемер!

1

Сещайте се сами

преди 8 години

Горко на *** без армия войници автомати танкове.... Жалко за тях:-(:-(:-(:-(:-(:-( Кои са!!!