52

Помнещ

преди 8 години

Е да-за 1 млн. заем на Орешартски Боко харесваше красивите и ранобудни. Сега при 16 млн. заем отишли в (не)знайно чии джобове- се оказава,че мафията протестирала....Я да мерим с един аршин, все пак.И тъпата милиционерска с пиянските сенки под очите нагло иска полицията да следи Интернет в България- за да нямало протести.

51

Анонимен

преди 8 години

Срещу Боко не трябва да се протестира. За него само хвали или нищо. Линията е така Ким Чен УН - Боко - Путин, диктаторите на настоящият век.

50

Анонимен

преди 8 години

Явно Борисов им е бръкнал много надълбоко в джоба на назначените капиталисти от БКП-БСП . Спирането на контрабандните канали е голям удар по мафията. Каквото и да правите другари нищо няма да получите , а най- малко оставка. Мъжко дупе един път се лъже . Хайде тръгвайте на митинг , че местата са заети вече .

49

Жибор

преди 8 години

Никоя партия за 4 години управление не може да изкрадне толкова,колкото изкраднаха червените за 70 години! Затова пред "Позитано" трябва да протестирате- не на други места,объркали сте се нещо!

48

от ЮАР

преди 8 години

Метежници и провокатори организирани и платени от Москва за да дестабилизират България!

47

Анонимен

преди 8 години

94 - В случая протестира не народът, а платената агитка на Пеевски.

46

Анонимен

преди 8 години

Депортирайте проруската сгaн

45

Анонимен

преди 8 години

Петното там ли ще е - без него няма да се получи протеста.

44

Анонимен

преди 8 години

Никой да не се опитва да спори или да дава акъл на червения *** . Той разбира от всичко , но най вече от политика нищо , че е неграмотен .

43

До 81

преди 8 години

Не познаваш Конституцията.Между "трябва" и "се опитва" има огромна разлика. После за какви метежници пишеш? Ти в ред ли си? ГЕРБ направи така, че всички партии да са против тях и съвсем закономерно според закона, а не чрез метеж, бе създадено правителството на Орешарски. Това, че на теб ти се иска по закон ГЕРБ да е на власт, си е твой проблем. И на мен не ми се иска да ме управляват мутрите на СИК и сините мафиоти, но по-голямата част от гласувалите решиха друго.

42

Анонимен

преди 8 години

Какъв Пеевски ги гони тука някакви писачи?! Под благия поглед на Борисов Пеевски изкупи половината държава и ще продължава да го прави, а вие го нарочихте за организатор на протести. Не сте в ред!

41

sofeto

преди 8 години

"Посолство на Руската федерация в България(София)"!...... КГБейската агентура не жали кинти да вкара България в разруха!!!"Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят"

40

Станко

преди 8 години

Като я гледам тази женица ми става едно такова противно

39

Анонимен

преди 8 години

На късопаметния или глупав червен *** ще му припомня , че ГЕРБ в миналото НС имаше най-голямата парламентарна група и по конституция трябваше да направи правителство . Тогава метежниците от БСП-ДПС-Атака се съюзиха и го провалиха. Така , че няма никаква аналогия със сегашното положение. Сега назначените капиталисти от БКП-БСП и Гриша Ганчев и Цветан Василев организират метежа , защото не им изнася да има добро за народа правителство и лошо за тях .

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен72 Не бъркай справедливите протести на обикновените служители на МВР с ръководството на това министерство което е пряко подчинено на банкянския " стратег,мислител и капацитет " -това "ръководство" е толкова некомпетентно и в такава степен сервилно ,че единствено повтаря опорните точки спуснати от ББ. А именно -чакайте бунтове ,всички протестиращи са или платени провокатори или хулигани ,и без нашето правителство -държавата ще загине ! Комунизъм в изроден вид!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Рони

преди 8 години

Хубаво е,че сте ударили контрабандата. Но ударете и продажниците,продали се на исляма.Ударете Лили винетката с нейното безумно плямпане. Ударете и простаците от МОН с дивотиите си.Ударете и Москов с ваксините-убиец за български деца. Ударете и съдебната система.Ударете и корупцията.Ударете...като се замисля-накъдето и да се обърнете-все има за удряне. Ударете кметовете дерибей, като тоя от село Галиче напр.Но най-вече-ударете исляма и не приемайте талибани! Тогава народа ще ви защити!

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 40ПреЦЕдента кой го излъчи? БСП ли? И как като е виден демократ се оказа виден комсомолски секретар? Виж си и другарите от ГЕРБ, все от котилото на БКП. Бивши партийни секретар(к)и, комсомолци, чеда на някогашната номенклатура... А и като им погледнеш делата - нищо ново не са научили, но и нищо старо не са забравили! Срещу неудобните - лъжи и клевети на принципа "Сестра ти е к*рва пък ти доказвай, че нямаш сестра", за други рекет, трети направо под земята...

35

ШОПО

преди 8 години

Ама,джофро, а вие кога плащахте на Орехчето една година да му бият тупаните пред МС ви беше убаво,а ?

34

Анонимен

преди 8 години

Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .

33

Анонимен

преди 8 години

До 59 ИстиПо този въпрос се обърни към лидерите си и членовете в партията ГЕРБ!!!90% още си държат членските червени книжки издадени от компартията!!!Каквито лапачи бяха преди,такива са и сега!!!