95

Анонимен

преди 8 години

Мафията имала интереси да нямало правителство.... Алоооууу, коя е мафията бе, кои са те, имена, фирми, казвай, като ги знаеш, ПРЕСТЪПНИКОООО на снимката!!! Мафията сте вие, ***, долни. Ама скоро ще ви изринем и на колове всичките.

94

drave

преди 8 години

Цветанов, Цветанов, колкото и да те "перат" приятелите ти от съда и прокуратурата все ще си останеш същият нечистоплътен човек - бивш старшина от гаража на УБО /ул. Мати Рубенова, сега "Проф. Милко Бичев"/. Ти си мислиш, че хората са с къса памет, като твоята /ако въобще имаш такава/. Един ден ще даваш обяснения за 6 -те апартамента и ръкавелите за 18 000 евро, с които се подвизаваше като министър. И не само за това, за което ни информираха медиите. "нищо не остава скрито" ЕМ, 5.2.3

93

Анонимен

преди 8 години

Не се чува мнението на президента Плевнелиев. Преди около 30 месеца, той твърдеше, че протестите са нещо хубаво и са дело на хора красиви и интелигентни. Защо мълчи сега?

92

независим

преди 8 години

Какво ми дреме за тези доклади от ЕС.От десет години,те все са лоши,ама като гледам властта не и пука.Ще минат няколко дни в коментари,ще се заформи поредният скандал и от скандала на скандал мутрата управлява и няма никакво намерение да се махне.Права беше Т. Дончева:"Мутрите няма лесно да дадат д-вата,защото само чрез нея те могат да живеят".Как МВР се добра до такава информация,а не може да се довере до друга,свързана с престъпността,източване на ДДС,огромните кражби на еврофондовете и др.

91

Анонимен

преди 8 години

ЦВЪ ГЕСТАПОТО нема нужда

90

iha

преди 8 години

тези празноглавци пак няма да изкарат мандата

89

Анонимен

преди 8 години

Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .

88

Национал

преди 8 години

Да, този път има умисъл и основание другарю Цветанов!За разлика от вашата 2013г.А за това как управлявате заслужавате да бъде отменен мораториума върху смъртното наказание!

87

Анонимен

преди 8 години

"Ситуацията коментира и Бойко Борисов, обяснявайки, че мафията има нужда от това да няма правителство."Хахаха, няма такава наглост.

86

9689

преди 8 години

Цвинокио,няма да избягаш от кауша.

85

Анонимен

преди 8 години

Не знам,какви очаквания можем да имаме към това правителство,има ли още увредени мозъци,които да се надяват на нещо?

84

Анонимен

преди 8 години

Червения *** вече не е от БСП според лъжите му, а е фен на Радан Кънев-дълбоката и на Иван Костов -крадец 1 в България . Те искат да свалят правителството с другарчетата си от БСП . Браво само така след Станишко залюбихте и Рада-дълбоката . Ура другари към светли бъднини .

83

Анонимен

преди 8 години

ако сами не си изваюваме нормален животикой няма да ни го дадетака че днешния протест е наложителен

82

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** не може да има стандарт на живота , човек , като тебе мързелив и необразован . По цял ден стоиш на компа и пишеш глупости против най-доброто правителство и най-добрия Премиер .

81

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ мачка и върви само напред,уви шест години по нанадолнището.

80

Анонимен

преди 8 години

Днес до обяд са мобилизирани другарите да правят пропаганда колко е лош Борисов и ГЕРБ . Колкото и да псувате БСП има един файтон избиратели и никой не ги бръсне за слива . Какъвто и митинг да правите ще дойдат 20 баби и 20 активисти на Позитано и това ще ви е . Народа е доволен от управлението на ГЕРБ и пак ще си го избере , а вие ще гладувате , защото няма от къде да крадете .

79

Анонимен

преди 8 години

Цецо ако паднете от власт се сърди на некадърника Борисов

78

ВСС

преди 8 години

Искрено се надявам това правителство да се настани в Софийския централен затвор.

77

Анонимен

преди 8 години

Тиквуня е хитър като бай ти Тодор, много добре знаеше, че ще се стигне до тук, затова и взе 20 милиарда, а сега ще каже - щом не не щете, взимам си милиардите пък вие си ги изплащайте и ще си хване каскета от Тато, даден му за вярна служба и ще се отдаде на кротък харчлък като изедника Костов...

76

Анонимен

преди 8 години

Всеки еди ден ,в който тези са на власт,губи шансовете ни България да стане нормална държава!