28

Киро Кривото

преди 8 години

До обективен 22Ще посочиш ли някоя държава, която в момента да е по-добре от всякога? Да не са американците с 20 трлн. правителствен дълг и 50 млн. без здравна помощ? Германия? Франция? ЕС? Китай? И кой навря икономиката на света в *** г.ъ.з? Русия ли?Рублата била поевтиняла! А че едно евро вече е един долар, случайно да си чувал? Щото не пишат за това!

27

Анонимен

преди 8 години

Звездичките са сложени върху дума, която е членувана форма на понятие от сфера, която няма нищо общо с вулгарен израз, използван от простолюдието и на медицински "диалект" обикновено се налича куни.линг.ус. С най-добри пожелания: 25

26

Цено

преди 8 години

До Анонимен 25Ми и аз това викам - по-добре да си направят сирене и свинско и да спрат да мрънкат! Дет се вика - по-лесно ще им бъде. Пък после да видим, като махнат санкциите, дали лесно се връща на руския пазар европейското мляко и месо!

25

касандра

преди 8 години

Още като прочета заглавието на публикацията знам кой и е автора.

24

Анонимен

преди 8 години

""""Руското антизападно хранително ембарго се оказа безсмислено"""".....то затова поляците още си ядът сами ябълките......А зеленчуците на евро-производителите са в буркани на складовете им....а стига ни правихте на луди.

23

Пешко

преди 8 години

Руските мандарини - най-сладките и безсемкови мандарини в света. Руските оранжерии - най-оранжевите оранжерии в света (тва заради мандарините)

22

Анонимен

преди 8 години

До ЦеноНе си знаеш цената, Цено! Ти си бил голям умник! Крим на кого да го върнат, на турците или на генуезците? Или на гърците? Може и на нас! Каква държава да закриват? Онази, дето произвежда "Ярсове" и "Ангари", хиперзвуковия Ю-71 и най-добрия боен самолет в света - Т-50? Подводници клас "Борей" и "Ясень"? Която е въоръжена до зъби и може да разгроми всеки агресор? Която възражда самочувствието и духа на един славен народ? На която трябва во веки да благодарим, че ни спаси от "съжителството"

21

Пешко

преди 8 години

Руските пр.асевъдство за една година нарасна с 100000000 глави благодарение на санкциите. В Масква е създадена специална осеменителна лаборатория, в която всеки патриот има възможност да осеменява. Така раждаемостта скочи 850-торно, а самите свинчета за по година наддават до 200-300-400 кила.

20

обективен

преди 8 години

Като ви чете коментарите човек, би си помислил, че Русия е по-добре от всякога :)

19

Киро Кривото

преди 8 години

Срамота е, когато човек погледне картата на света и види какво представлява Русия на нея и в същото време да се говори, че ако не внасят храна, щели да гладуват! Руснаците са най-големият износител на пшеница в света, най-мощната космическа държава, най-големият производител на ядрени инсталации... Да се хванат и да си направят и сирене, да им е.ва *** йката!Обаче колко ли сирене ще им направят в Иран, хем овче, срещу един С300 или Су34? А колко цитруси срещу един ядрен блок на АЕЦ?

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Причиниха ,причиниха вреди . Размириците във Франция,Дания ,Полша ,Италия,Испания .....заради не реалезирането на селскотопанската продукция . Затова ни заринаха ,и с ябълки , с месо от Франция ,Испания и други европейски, ГМО вкусутии,, Десетки милиарди загубиха дребните фермери от Европа.

17

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че ембаргото на западни стоки разгърна едно ново явление - "импортозамещение". Иван слезе от топлата печка и се хвана здраво за топора. За късо време развиха свинепроизводство, птицепроизводство, пренасочиха рибните продукти към вътрешния пазар и т.н. Руснаците не гладуват! РФ е един от най-големите износители на зърно в света. До вчера някои злорадстваха, че рублата се срива. Сега цената на петрола се качва и рублата расте. А "НГ" е едно издание, щедро спонсорирано от разни НПО-та.

16

Анонимен

преди 8 години

Не коментирам кой е спечелил,но след ембаргото у нас ябълките са по 1,2-1,6 лв. ,картофите по 09-1,2лв.Преди бяха на значително по-високи цени , следователно ние печелим.

15

Анонимен

преди 8 години

Каквото собствените ти управляващи ти направят и враговете ти не могат да ти го причинят...

14

Sa

преди 8 години

СССР е доказал, че единствената самодостатъчна държава в света е Русия. Тя ще се справи, както го направи 1917. Въпросът е друг, ще има ли нова война и кога?

13

Цено

преди 8 години

Абе ала-бала... Путин няма друга възможност, ако иска да му оцелее икономиката. Няма никакво значение дали и какво им се яде на руснаците. Въпросът е, че западните санкции затвориха крановете за приток на западна валута в Русия, а вносните храни се плащат с долари и евра. Руснаците имат три възможности: да изплюскат резервите, които имат, и да фалират, да се научат сами да си правят храната, или да се предадат, да върнат Крим и Донбас, да се разоръжат и полека да започнат да закриват държавата.

12

БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА

преди 8 години

ЗАТВАРЯ!!! КЕФ!!!Яжте петрол и пийте ГАЗ/ то вие всичко пиете и без това/ Ама Крим е ВАШ

11

Анонимен

преди 8 години

Да бе . Руснаците ,,умират ,,за скапаните ГМО храни . Егати тъпотията. Писалият тази ,,правдива ,,статиика, явно живее в друго измерение ,в друг свят .Светът на Гочоолу и Дочоолу.

10

Анонимен

преди 8 години

забавна статия :)Контрасанкциите на Москва почти не причиниха вреди на тези, които й създаваха проблеми,НО (голямо НО) позволиха на собствените производители да поемат глъдка въздух!ТА руснаците са за продължаване на ембаргото още 3-5 години - те тогава ще се се видят ефектите и европейските производители ще им се приплаче :)

9

БГ

преди 8 години

С липсите руснаците ще се справят. Важното е, че новата идеология, че запада е враг, ще задържи младите руснаци и ще ограничи влиянието на кукловодите в Русия. Но дали резултата ще е нова локална война не е ясно.