23

На Буров чичата

преди 8 години

НАРКОМАНЪТ лъже !!!

22

Анонимен

преди 8 години

Френски е и напълно безопасен, само троловете на Прасеевски твърдят обратното.

21

ОТ КРАВЕФЕРМАТА САЩ

преди 8 години

идат най-убавите ГМО ваксини. ЗА КРАВИ и КОНЕ и МАГАРЕТА. СеДеСАРИТЕ и ГЕРБАджии всички вече са имунизирани

20

Оху

преди 8 години

Да: най-хубави са съветските ваксини от 1950 г.- всички други произведени след тях са отровни,облъчващи,империалистически,турски,бушменски и дори канцерогенни!

19

Анонимен

преди 8 години

от ваксини няма да умрете ама от мизерната ви храна най вероятно.

18

МОСКОВ

преди 8 години

майка му го е родила българин, ама без тапия от родилния дом никой не би го признал за такъв. Та ДОКУМЕНТЪТ бе МОСКОВ е НЕРЕДОВЕН / Т.Е НЕЗАКОКОНННА е ваксината

17

Жибор

преди 8 години

Ако ваксините бяха съветски,произведени през 1950г. щяха да съдържат само витамини,бонбонки и кебапчета разбира се,а понеже не са такива- значи съдържат само живак,уран и цианкалий дори! И водата в тях не е френска- вероятно е от Атлантика,значи е опасна за здравето- сигурно е солена повече от разрешеното,а Франция незаконно е внасяла атлантическа вода у нас! Това са глупостите,които измислят ручофилите само и само да дестабилизират страната,както им е поръчано от чужди вражески централи!

16

Marto

преди 8 години

Гадният Москов заедно с илюминатите и рептилите тровят и зомбират българските деца. Турция е само параван на рептилския заговор и пионка. Хванаха го Москов - да си подава оставката веднага.Щом няма разрешение за продажба в БГ, значи ваксината си е забранена в целия ЕС. Освен живак четох, че съдържа и цезий и ДДТ.

15

Жибор

преди 8 години

Москов може да изглежда всякак,но не лъже- ваксините не са турски а някои веднага ревнаха,че били изключително вредни и сега се чудят как да се оправдават пред наивниците които им повярваха,защото се оказаха по-глупави от тях.

14

Питащ

преди 8 години

Ами то и Рено Клио има турско ама струва 20% по евтино и вместо метални калници има пластмасови.Така,че стига глупости.

13

Анонимен

преди 8 години

Лъже кучето корумпирано. Този психопат е опасен за населението. Оставка кратуно с налудничав поглед.

12

me

преди 8 години

Абе айде стига глупости, това да преопаковаш лекарства не е като да преопаковаш обувки. Има си изисквания за превоз, съхранение и опаковане на ваксините, за да може да се гарантира качеството им. Как могат да ни гарантират, че тези изисквания са спазени в завод, който не е инспектиран от ЕС, за ваксини които не са разрешени в ЕС. Икономически интереси или не, има си законови изисквания и те трябва да бъдат спазвани. А не нарушавани на най-високо ниво, просто защото така решил Москов.

11

Анонимен

преди 8 години

Ще го съдят по документи. Все едно да внесе контрабандни цигари и да се оправдава, че били безопасни и оригинални от Филипс Морис от завода в турция.

10

Анонимен

преди 8 години

Този удар срещу децата на България мен ме интересува и ме притеснява г-н Москов. Не може министър да гази закона и това да е норма. Време да си подадете оставката, а не да се обяснявате, какво къде е опаковано и кога. Просто си подайте оставката и си вървете там, където ви е интересно и ви интересува.

9

Анонимен

преди 8 години

Оффф, това се знае още от миналата седмица.Ама звучи много по-драматично като кажеш "турски ваксини" и всички го повтаряха в хор като побъркани.

8

Анонимен

преди 8 години

До герберчетата, никой не оспорва, че ваксините нямат разрешение за ЕС, което означава, че са незаконно внесени!

7

Анонимен

преди 8 години

Значи всички лекарства на Софарма и Актавис са вносни, защото "само се дозират и опаковат" и всички работят с вносни суровини.

6

Анонимен

преди 8 години

"Еувакс"-а няма как да влезе в имунизационния календар, защото там пише че ваксинацията против хепатит се извършва с "Енжерикс".

5

Анонимен

преди 8 години

Москов, много си заинтересован да пробуташ тази ваксина нещо! И аз не работя за 50лв! на детето и здравето е по-ценно от твоята комисионна!

4

Анонимен

преди 8 години

Когато министрите газят правилата, няма как да искаме правова държава! А глупоста за "само пакетирана", няма да го коментирам.