53

Анонимен

преди 8 години

Поредния късопишковец правещ се на по-дълъг пред маол.умната си кифла.Поредната такава кифла,бръмчаща с "лошо момче",да завиждат другите кокошки в какъв "пич" движа.

52

До 71

преди 8 години

В голяма заблуда си.Колите със задно са много по-лесно управляеми на сняг ако внимаваш с подаването на газ.Никога в завой!!!При най лекото поднасяне отнемаш газта и при необходимост си помагаш с ръчната.Не случайно най-добрите премиум автомобили са със задно.На калпавите водачи и 4х4 не помага.Забравете комплексарщината и карайте разумно на прилична дистанция.Леко и безаварийно шофиране на всички.

51

реал бг

преди 8 години

лоши момчета-адреналин,тръпка и лош край.

50

Анонимен

преди 8 години

Абе задно, предно предаване....какво значение има, с тая скорост дето се е заиграл мамин гъ.з.лю няма шанс, ама никакъв. Добре, че чалгопитеците не са понесли и други хора към отвъдното със себе си.

49

Димитър

преди 8 години

Слабо обучение за безопасно движение. Времето на продаване на чалъми по пътищата със скъпи коли изтече, това да се обясни на децата, защото колата ни е вече като обувките ни. Все сме на колела. Жалко, че невменяемите убиват невинни хора. Лека им пръст, ако са карали дисциплинирано

48

Анонимен

преди 8 години

Много лоша комбинация: 20-годишен с младо гадже, кола с задно предаване, висока скорост и заледен път, но не на последно място и липсата на опит, водят до такива резултати !При тези ниски температури, няма никакво сцепление на гумите, а дори и 20 градуса + да е, в града с такава скорост и да му излезе нещо на пътя....не ми се мисли...!!!Лека им пръст на децата !!!Хора мислете малко за другите и това, което може да им причините, особенно на близките си !!!!!!

47

Анонимен

преди 8 години

Може да е грозно,но това е истината : По-добре те,отколкото ние.Ако на спирката имаше хора?Ако някой вас близък беше прегазен от този ***.от? Поредния *** правещ се на мъж пред малоумната си кифла.Поредният "Тодор".

46

Станчо

преди 8 години

Добре, че не е имало хора на спирката!, Да караш кола със задно с 180 км. ч зимата в града..?!?!?! Камикадзе. Бог да прости двамата! Чалгата разсипа младите. Създадоха я след един голям концерт в СФ от страх от спонтанно събиране на много хора и с цел профанизация на робите.

45

Анонимен

преди 8 години

Вижте данните на полицията. Камера го е била засякла да кара със 180 минути преди инцидента

44

Анонимен

преди 8 години

До #86Чалгата, "умнико"! Това е** мамата на нацията! Мозъчните увреждания са непоправими!

43

f

преди 8 години

Това което родителите 20г. са подготвяли най после са го постигнали.Слава бога че няма невинни жертви.

42

kk

преди 8 години

Da kara6 s visoka skorost po zaleden pat bez nikakva podgotovka i opit i to kola s zadno predavane e bezumie . jalko za tezi deza i bog da gi prosti no taka pove4e nemoje da se izbivame po pati6tata.

41

МНОГО ПРОСТ НАРОД

преди 8 години

Караш бавно, -20 градуса е . Ако не ти харесва, стягаш си багажа и се махаш от България! Отиваш в ......където са обработени улиците......Лека им пръст на загиналите!Жалко наистина жалко за тази държавица, хората във военно време не дават толкова жертви, колкото ние в мирно време, благодарение на просташкия ни селски манталитет! Никой не ни е виновен, че станахме по бетер и от ***, изпаднахме до техния интелектуален потенциал.

40

рус

преди 8 години

Така става когато шофьори без опит сядат зад волана...

39

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо, нп вътрешно се озлобявам като чета за тези ***, които карат в града с безумна скорост. Колко нагъл трябва да бъдеш за да погазиш закони, всякаква коректност на пътя и сигурността на толкова много хора около теб, само за да изживееш елементарма тръпка. Колко *** кифла трябва да си, ако не ти пука за сигурността и живота на любимия човек, та го оставяш да лети по улиците

38

За заледен път

преди 8 години

Е виновна общината, и тогава и с 10 да караш пак си труп. Нямаш никакъв спирачен път. Общината е за съд.

37

Факт

преди 8 години

Ако беше обработена улицата,тези младежи щяха да са живи.,там е прав участък

36

Червен гад

преди 8 години

лед + бърз стар мерцедес=гробМоите съболезнования на родителите .

35

Анонимен

преди 8 години

Чалга родители, чалга наследници! Деградира семейството, деградира обществото. Няма кой да даде пример на тези деца. Няма кой да ги научи. Правилата в техните очи са смехотворени неща. Лека им пръст. Жалко за децата!

34

se

преди 8 години

Жалко за тези млади хора! Тъкмо изкараха статистика че 9 дни няма загинали по пътищата ни! Войната у нас не спира и всичко е заради алчност фукня мутризация! Родителите на тези деца ще страдат заради безумията на днешния ни ден! Да замълчим за поредните жертви на демократичните промени!