57

Анонимен

преди 8 години

Установено е, че едва след две седмици почивка човек започва да възстановява силите си. Така че 25 дни е напълно нормална ваканция. В рамките на една година е повече от нормална. Другият вариант е търтеите да си вземат за работници имигранти. Те са високо квалифицирани и много надеждни.

56

смехурко:))))))

преди 8 години

Ой завалата Кадиев как ги брани само 25 дена срещу отпуската в парламента нещо не се вързват нещата.Тогава Парламента е излишен закони ще си препишем направо от Европа.Спетяват се над поне около 1.000.000.000 КОЙТО ще помогнат на икономиката

55

Doni

преди 8 години

Един БГ премиер каза " ЗаБога братя не копувайте"....Сега мотото е "За Бога БРАТЯ ....БЯАГАЙТЕ....Бързо". Имаше статия вчера че 2050 г. няма да има кой да работи в БГ ....смешно Моя прогноза ... 2018 ще има само Дупетати и пенсионери в БГ ...

54

Doni

преди 8 години

Красимир Велчев е по-зле и от Болен. 32 дни отпуск и ваканции като на ученички ...е те са си такива...Колко работите гОСПОДИН Дупетат в годината ???? 100 -120 дни ....Работили били на ненормирано работно време ;;;хаха Скоро ...много скоро , ще си останете само вие в тази държава (територия) Срам за БГ "политиците"

53

БАЧКАТОР

преди 8 години

Стане ли дума да се гласува нещо в полза на гражданите-всички депутати скачат как щял да се съсипе бизнеса.Били работели по райони-смях.По всички критерии ние не сме нормална д-ва.Бизнесът не иска увеличаване на заплатите,щял да фалира,не ще повече отпуска-щял да фалира.Иска само гърч до дупка,а шефовете да си ходят по почивки където им душа иска.Обидно ми е,че управляващите са наричат Граждани за европейско развитие на Б-я.Кое е европейското?

52

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

32 ДНИ ОТПУСК ЛИ ??? ТОВА ОТПУСКАТА ИМ ЗА ЕДНО ТРИМЕСЕЧИЕ ЛИ Е ???РОДНИТЕ ДЕПУТАТИ МАЙ НИ ВЗЕХА ЗА БОЯДИСАНИ ВРАБЧЕТА...КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПУСНЕМ В БЕЗСРОЧЕН ПЛАТЕН ОТПУСК !!!

51

Анонимен

преди 8 години

Д***били - като сте свикнали да търкате стола вместо да работите придуктивно, нирмално е 25 дена да ев се видят много...Апропо депутатската ваканция колко е?

50

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO BEZRABOTNITE IMAT OTPUSK 365 DNI V GODINATA

49

ПОЛИ

преди 8 години

КОЛКОТО Е НА ХОРАТА ТОЛКОВА И НА ДЕПУТАТИТЕ

48

ДОЛНЮ

преди 8 години

БИЗНЕСА КАКВО МИСЛЕЛ..КАКВО МЕ Е.БЕ БИЗНЕСА....ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ КАТО ЧОВЕК А НЕ КАТО РОБ....БИЗНЕС В БГ СМЯХ...КПД=0.00, ЗАПЛАТА КОЛКОТО ДА СИ КУПИШ КИФЛА И ДА ТЕ ИЗРЕКЕТИРАТ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ.....БИЗНЕСМЕНИТЕ МУТРИ ИЛИ ОТ ДС...НЕ МОЖЕЛО ОТПУКА АМИ НАПРАВО КАТОРГА ГА ПИШЕ В ТРУДОВИТЕ ДОГОВОРИ....***

47

Анонимен

преди 8 години

Ама не знаете ли бе ??? УТРЕ 22.01.2016 г. В 15 ч. ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗА !!!

46

Анонимен

преди 8 години

Най-евтини ресурси се добиват единствено, чрез робски труд. Защо му е на роба заплата, отпуска, почивка или пък някакви социални придобивки?

45

Анонимен

преди 8 години

Какъв бизнес?! На бизнеса и шефовете им е изгодно да работиш по 12-14часа за никаква заплата.изгодно е да не си в болничен,защото как така ще имаш право да не се чувстваш добре,недаѝ си Боже пък да имаш дете и то да боледува често.тогава направо ти казват да си тръгваш.И ако си потърсиш правата,то тогава не си лоялен към фирмата,но ако фирмата те ощетява нон стоп-тогава всичко е ок.

44

ЗЛОСТЪР ИСТИНАТА

преди 8 години

Народен съд за пиявиците!

43

Анонимен

преди 8 години

Какъв бизнес бе другари от Парламента ? Какъв бизнес сънувате пък и вие ??? Къде го виждате тоя безнес бе другари ??? Къде ?

42

Цецо

преди 8 години

До Вуте"Депутатите спокойно могат да минат на "ненормирано работно време",т.е. на повикване." - това означава хич да не работят... защото никой няма да ги повика. :))

41

Цецо

преди 8 години

Пълни глупости, щели да убият бизнеса с 5 дни повече отпуск... за какъв бизнес говорят и къде???

40

Анонимен

преди 8 години

Тия ни смятат за роби !!! А някой да е виждал роб на почивка или в отпуск ???

39

Анонимен

преди 8 години

Работниците катО и работодателите!Една седмица преди откриването на "Северна тангента", когато се "работеше" и нощем минах през деня да се порадвам на хубавото време! Какво ми направи впечатление:Общо взето-добре.Един Боб Кат ровеше посипка от края на асфалта, по банкета, а около него ДЕСЕТНА ПОДПРЕНИ НА ЛОПАТИТЕ И С ЦИГАРИ В РЪЦЕ СТОЯХА И ГЛЕДАХА!ТАКА, ЧЕ НАШИЯТ РАБОТНИК НЕ СЕ Е ПРЕУМОРИЛ МНОГО.

38

Анонимен

преди 8 години

Предлагам първо да намалят дните отпуск,които ползват,защото струва ми се почиваха най-много по Коледа, а и не ходят особено на работа.след което за пример на обществото да поживеят с 500-600лв. на месец,можем да им услужим с по две деца,за да видим как ще натъкмяват семейния бюджет.